Νεογέννητο στη σακούλα!

Είναι μια υπεροχη μοναδική ημίαιμη!
Αν κ μενα μου θυμισε κατι σε Ροτάκι,ίσως γιατι ειναι μωρο ακομα και ειναι πολυ στρουμπουλη...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει σώμα ροτι... και κεφάλι... γκέκα... Απο πίσω έχει κάτι πόδια ποδοσφαιριστή!!!!
Με κυνηγάει στην καμάρα πάνω κάτω!!!... μετά μου έβγαλε την κάλτσα, και ΔΕΝ την άφηνε με τίποτα!!!!:P
Το τί γρίλισμα έπεσε.... της την άφησα... τώρα την σκότωσε.. και μάλλον την πήγε στην φωλιά...:lol::lol:

ΥΓ. ΟΛΟ το μεσημέρι... ΔΕΝ σταμάτησε να κλαίει.. και τώρα το βράδυ πέρασε μια γειτώνισσα, που μένει 50μέτρα πιο κάτω και με ρώτησε ΤΙ κουταβάκι έχω....:redface:
Μιλήσαμε.. και μου είπε και της κόρης της το σκυλί.. γάβγιζε γιατί φώναζε την χελώνα τους να έρθει να φάει!!! Μόλις το κατάλαβαν, έφερναν πάντα την χελώνα κοντά.. και δεν ξαναγαβγησε το σκυλί!!!:up::up:

Το τί γέλιο έχω ρήξει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΥΓ. ΟΛΟ το μεσημέρι... ΔΕΝ σταμάτησε να κλαίει.. και τώρα το βράδυ πέρασε μια γειτώνισσα, που μένει 50μέτρα πιο κάτω και με ρώτησε ΤΙ κουταβάκι έχω....:redface:
Μιλήσαμε.. και μου είπε και της κόρης της το σκυλί.. γάβγιζε γιατί φώναζε την χελώνα τους να έρθει να φάει!!! Μόλις το κατάλαβαν, έφερναν πάντα την χελώνα κοντά.. και δεν ξαναγαβγησε το σκυλί!!!:up::up:

Το τί γέλιο έχω ρήξει...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην τα λες ετσι καλε κατουρήθηκα!!!

Φαντάζεστε, να θέλει και τις 20γάτες παρούσες, στο φαγητό της???? :blink::blink::cat:

Είναι ΚΟΥΚΛΆΡΑ!!!!!!! :baby::baby::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αγαπητή Τζούλια ροτβάϊλερ είναι η κουκλίτσα... :/: Φαίνεται απ'την κατανομή του σώματος που είναι φαρδιά ωσάν παλαιστής :confused::lol: Και έχει και τα χρώματα ροτβάϊλερ στην μουρίτσα της, όπως και το φαρδύ σαγόνι και τα ζυγωματικά των γλυκύτατων αυτών σκύλων :blink:

Αυτή πχ είναι μία ημίαιμη ροτβάϊλερ 7 μηνών...

rottwilermix005qq4.jpg

Δεν μοιάζει πάρα πολύ?????

Στο σώμα ναι...
αλλά στο κεφάλι όχι.. η μούρη είναι πιο μακρουλή, και πιο αδύνατη, και τα αυτιά μεγαλύτερα και στο πλάι....:hmm: τί να πω... πάντως όταν της κάνω ψιτ, ψιτ.... έρχεται!!!!:P:lol::lol:

ΙΔΟΥ και η απόδειξη!!!!

Ατενίζοντας το προ εγγεγραμμένο Μέλλον!!!

PA280133.jpg

Έχουν την ίδια ΜΑΝΑ!!! και τον ίδιο πατέρα!!! Τα σκουπίδια...:( και η Μπουμπού επίσης!!!!

Εδώ η αυτού μεγαλειότης εκάθησε....
PA270086.jpg

Διαφωνώ κυρία μου η μάνα τους είσαι εσύ και ο πατέρας του το έτερόν σου ήμισυ ο Βάγγουλας:lol::lol::lol:. Τα παιδιά σου αποκαλείς ορφανά καλέ? Τα σκουπίδια ήταν καμουφλάζ βρε για να σε προσελκύσουν να τα υιοθετήσεις

Εμένα τα ποδια της μου κανουν για ροτβαιλερ παντως. Και πολυ μαλιστα! Τζούλια τι κανει η μικρουλα μας σήμερα?

Πανεμορφο μπεμπακι!!!!
:D:D:D
Να το χαιρεσαι!

Καλά είναι!!!! Τρώει για 10!!! Και πλέον μοιράζεται το φαγητό της με της γάτες!!:P

(Λες και μπορούσε να κάνει διαφορετικά):lol::lol:

Με την τουαλέτα έχουμε θέμα ακόμα... :|

Καλά είναι!!!! Τρώει για 10!!! Και πλέον μοιράζεται το φαγητό της με της γάτες!!:P

(Λες και μπορούσε να κάνει διαφορετικά):lol::lol:

Με την τουαλέτα έχουμε θέμα ακόμα... :|

Ε μια σταλιτσα ειναι μωρε ακομα η κουκλα μας! Θα μάθει θα μαθει! Υπομονη! Και εσυ και....οι γατες σου :P

Χαίρεται!!! Τι κάνει η μπέμπα?

Είχαμε κάτι προβληματάκια... τώρα αναρρώνουμε..
και ελπίζω σύντομα να βάλω και νέες φώτο!!!:inlove:

Είχαμε κάτι προβληματάκια... τώρα αναρρώνουμε..
και ελπίζω σύντομα να βάλω και νέες φώτο!!!:inlove:

Προβληματάκια?? Τι?? Τίποτα το σοβαρό ελπιζω ε? :|

Είμαστε στην ανάρρωση, σοβαρό ή όχι.. δεν το ξέρουμε, θα φανεί στις εξετάσεις που θα κάνουμε. :)
(ΥΓ. Παιδιά, συμβουλή... μάθετε να κάνετε ενέσεις.!!!)

Είμαστε στην ανάρρωση, σοβαρό ή όχι.. δεν το ξέρουμε, θα φανεί στις εξετάσεις που θα κάνουμε. :)
(ΥΓ. Παιδιά, συμβουλή... μάθετε να κάνετε ενέσεις.!!!)

Χμμμ....τι 'επαθε βρε τζούλια? Σου αρρώστησε? Ηταν αδιάθετο? Διαρροια τι? Μας ανησυχεις! :|

περαστικα της!
Ημιαιμη ή οχι ειναι κουκλαρα!!!!
ευχομαι να ειναι και παντα καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back