Νεογέννητο στη σακούλα!

Θα ήθελα... ΠΟΛΥ.. πρίν χρόνια είχα μια φίλη Γερμανίδα που ειχε 2.. και τα πηγαίναμε βόλτα και φυσικά οργώναμε και την παραλία!!!:)

Όπου βρώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω βόλτα, με σαμάρι ή χωρίς. Στην Τυνησία είχα κάνει με Αραβικό, μιλάμε τα είδα όλα!:blink::redface:
Σφαίρα:up:... αφού δεν έπεσα να αφήσω τα κοκκαλάκια μου στην Σαχάρα πάλι καλά!:redface:
Ναί είναι πραγματικά η άλλη αίσθηση. Όταν ήμουν μικρή πήγαινα στο χωριό της μαμάς μου τα καλοκαίρια και εκεί ο θείος μου είχε για τις αγροτικές δουλειές του τον Κούλη. 'Ηταν φανταστικός και γρήγορα με εμπιστεύτηκε. Με άφηνε, χωρίς σέλλα, να ανεβαίνω πάνω του και κάναμε τις βόλτες μας. Από τότε, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, ανεβαίνω σε άλογο. Τα λατρεύω. 'Εχουν καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο, αρκεί να τον εμπιστευτούν. Ειλικρινά σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα ή και περισσότερα, εφ' όσον υπάρχει ο κατάλληλος χώρος στο κτήμα σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός από γάτες και σκύλους έχεις και άλλα ζώα; Μη μου πείς ότι έχεις και άλογα..Θα τρελλαθώ. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία.
Κι εμενα ειναι η αδυναμια μου τα αλογα:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω κτήμα.... δυστυχώς. Ενα σπίτι έχουμε με κήπο και αυλή, που θα χρειαστεί να φύγουμε γιατί δεν είναι δικό μας...και παλεύω να ελέγξω τον πληθυσμό. Αλλά αφού βρίσκουν φαί έρχονται.

Προς το παρόν στειρώνω ότι κινείτε..

Δεν έχω κτήμα.... δυστυχώς. Ενα σπίτι έχουμε με κήπο και αυλή, που θα χρειαστεί να φύγουμε γιατί δεν είναι δικό μας...και παλεύω να ελέγξω τον πληθυσμό. Αλλά αφού βρίσκουν φαί έρχονται.

Α, έτσι; Παρανόηση. Σε λίγο όπως το πήγαινα θα σε ρωτούσα άν διοργανώνεις και κυνήγι του θησαυρού.....:lol::lol::lol::lol:.Καλά ήταν όμως. Με προσγείωσες!!!!
Λυπάμαι Julia, σου εύχομαι όμως γρήγορα να αποκτήσεις.

Α, έτσι; Παρανόηση. Σε λίγο όπως το πήγαινα θα σε ρωτούσα άν διοργανώνεις και κυνήγι του θησαυρού.....:lol::lol::lol::lol:.Καλά ήταν όμως. Με προσγείωσες!!!!
Λυπάμαι Julia, σου εύχομαι όμως γρήγορα να αποκτήσεις.

Εγώ να δείς πως λυπάμαι...:/:
και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας...

P3240170.jpg

P3240166.jpg

P3240177.jpg

P3240174.jpg

P3240168.jpg

Ματάκια μου, τι όμορφη που είσαι!!! :inlove:
Και κάνει και κάτι χορευτικά στον αέρα... Φοβερά στιγμιότυπα!:up:

Η Λου, μεγάλωσε και ομόρφηνε!!!Αυτή η φωτό με το λασπόλουτρο, με έκανε και γέλασα, αλλά, βρε παιδί μου, όταν γυρίζετε, τί κάνεις, την πλένεις με το λάστιχο τη γουρουνίτσα;
Έχεις και περιστεράκια; Είχα αρκετά όταν ήμουν μικρή, τους έπλενα τα κλουβιά κάθε μέρα (θα τα είχα τρελλάνει τα καημένα, αλλά, φαντάζομαι ότι με συγχωρούσαν γιατί τα αγαπούσα:lol::lol::lol:).Τα φώναζα με ειδική κραυγή και έρχονταν όπου κι αν ήταν .Είχα αναθρέψει μάλιστα ταΐζοντας στο στόμα και ένα μωρό περιστεράκι, που γκρεμίστηκε η φωλιά του όταν κατεδάφισαν το σπίτι που την είχαν χτίσει οι γονείς του, και ένα μωρό μωράκι κιρκινέζι, που κι αυτό έχασε τους γονείς του για τον ίδιο λόγο(αυτό το ταϊζαμε με κρεατάκι). Παρόλο που είμασταν μικρά παιδιά και δεν ξέραμε τίποτα, και τα δύο αυτά πουλάκια μεγάλωσαν ωραιότατα (αχ, τί θυμήθηκα τώρα:rolleyes::rolleyes:)

Δεν την πλένω.. καθαρίζει μόνη της..:redface:
Στην αυλή είναι σημερινές, η άλλες προχτεσινές.... δεν εχω κάνει τίποτα..:cool:

Την βουρτσίζω.... και κοιμάτε και με την γάτα αγκαλιά.. μάλλον την πλένει όλο το βράδυ!!!:P:lol::up::up:

Περιμένω να ζεστάνει για να την κάνω με το λάστιχο..στην μπανιέρα πλέον δεν....:redface:

Δηλαδη αν ερθω προς τα εκει να μην κινηθω καθολου....:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Δηλαδη αν ερθω προς τα εκει να μην κινηθω καθολου....:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

εκτος αν εχεις κανει κανα διποδο μωρο πρωτα. :lol::lol:

Ειδικά έσυ... έλα και θα σε φτιάξω!!!;);):P

Μια βοήθεια να πιάσω κάτι άγρια, θα ήταν ευπρόσδεκτη!:rolleyes:

Ειδικά έσυ... έλα και θα σε φτιάξω!!!;);):P

Μια βοήθεια να πιάσω κάτι άγρια, θα ήταν ευπρόσδεκτη!:rolleyes:

Ποτε τη χρειαζεσαι????
Θα βαλω ζωνη αγνοτητας και θα ερθω να χω το κεφαλακι μου ησυχο....:blink:

Με ζώνη αγνότητας, σκέφτεσαι να πιάσουμε τα άγρια γατιά???:down::lol:
Λάσο θα ρίξουμε?:P

Μη φοβάσαι, μόλις έχω "ημερομηνία" θα σε πώ πουλί μου...:D
Και φόρα και ζώνη, και καλτσόν, και γόβα....:lol:

Για να προλάβω μια φορά...:redface: πρίν μου την πείτε...
P4100185.jpg

P4090170.jpg

Εδώ με τον φίλο της τον Ρόκ στον κήπο.(Οι γάτες εξαφανίστηκαν φυσικά σε χρόνο μηδέν!:rolleyes:)
P4090169.jpg

Julia η Λου έχει γίνει πανέμορφη!:inlove::up::up:
Πώς μεγάλωσε,πόσο είναι τώρα?:D

Τέλος Απριλίου 7 μηνών. :) Τρελή πλάκα έχει ο τοπικός Κτηνίατρος... την φωτογραφίζει, την βιντεοσκοπεί.. και την δείχνει παντού, σαν το πιο τέλειο μορφολογικά Ελληνικό Ιχνηλάτη που έχει δεί ποτέ.. μου είπε κιόλας να την πάω στην Έκθεση Σκύλων. :confused:
(και ξεχνάει να μου φέρει τις γατοτροφές και τις άλλες παραγγελίες μου...):mad:

Φυσικά έχω γίνει και το σούργελο του χωριού..:redface:. η τρελή που βγάζει το κυνηγόσκυλο βόλτα.. ούτε την γάτα μου βόλτα να έβγαζα, έτσι με κοιτάνε όλοι.. ή μαλλον την Λού κοιτάνε.:P

καλα ρε Julia τοσα πολλα λουρια στο λαιμο γιατι??:lol::lol::lol::lol:
πανως η λου πανεμορφη, κουκλαρα.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...... κχ κχ..:lol:

Είναι 2 αντιπαρασιτικά. Το παλιό και το νέο.. τώρα την έχω κάνει μπάνιο και το πέταξα το παλιό...:P

Νομίζω ότι ο κτηνίατρος δεν έχει άδικο! Αλλά ράτσα ή όχι, είναι μια κουκλίτσα όπως και να το κάνουμε και δεν κανένα σκυλάκι ή γατάκι δεν μας αγαπά περισσότερο μόνο λόγω των χαρτιών καθαροαιμίας!
Πάντως, αν αυτός που την πέταξε στα σκουπίδια είναι κυνηγός, μάλλον θα το έχει μετανιώσει αν την έχει δει, αλλά το τυχερό της Λου ήταν αλλού!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...... κχ κχ..:lol:

Είναι 2 αντιπαρασιτικά. Το παλιό και το νέο.. τώρα την έχω κάνει μπάνιο και το πέταξα το παλιό...:P
κριμα επρεπε να της βαλεις κι αλλο ενα για γουρι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back