Νεογέννητο στη σακούλα!

τωρα ειδα τι παιζει..καλε απο την πρωτη σελιδα στο ειπα..εχω παραθεση πανω..ημιαιμο ροτβαιλερ..μεγαλωσα και γω τετοια..κουκλια...να σου ζησει......:lol::lol:

Ωραία... θα βρώ και που μένεις.... να στο φέρω πακέτο!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μπορείς να διαλέξεις ή έναν σκύλο ή 20 γάτες... γιατί ένα τελεσίγραφο θα μου το δώσουν ή οι γάτες, ή ο σκύλος, ή οι γονείς....:/::/:

Θα μετακομίσω αλλού... απλά αργεί προς το παρόν.... μέχρι να αλλάξουμε την σκεπή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδι μου..σκεψου το αλλιως..ειχες ενα κοπαδι γατες (20) και τωρα να σου και ο σκυλος να τις φυλαει......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδι μου..σκεψου το αλλιως..ειχες ενα κοπαδι γατες (20) και τωρα να σου και ο σκυλος να τις φυλαει......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: δεν θα είσαι γιδοβοσκός, θα είσαι γατοβοσκός :lol::lol::lol::lol::lol:

Κουκλα ειναι:up::up: Βγαλτην ΦΙΟΝΑ:lol:

Ωραία... εμένα ΔΕΝ με χρειάζονται... μπορώ να πηγαίνω....:rolleyes::redface:

οχι βρε...και ποιος θα αρμεγει? ...:lol::lol:ουπς γραψε λαθος ...θα φυλαει θελω να πω το σκυλο μη φαει τις γατες???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τζουλς,σαλαγα τα!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αμ, :hmm:κάπου, κάποτε ένας Τσοπάνος μου είχε χαρίσει την Γκλίτσα του...
Θα την βρώ και θα σας τσακίσω τα παΐδια!!!!:up::lol:

Θα γίνω ΟΝΤΩΣ τελικά μια ΧΑΙΝΤΙ...
μόνο που αντί για κατσίκια θα έχω γάτες....:hmm: Πειράζει? Δεν πειράζει:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Το 'χω ξαναβάλει κι αλλού, αλλά είναι λες και φτιάχτηκε για σένα!

https://www.youtube.com/watch?v=Pk7yqlTMvp8

ο εφιάλτης μου... κάθε φορά που πάω για τάισμα...:/::/:

Εντάξει, δεν είναι και τόσες....:redface:
Ενα αλογο θα βοηθούσε, να μην μου μπερδεύονται στα πόδια μου....:hmm::cool:

Ελα βρε μην κανεις ετσι...

Μια συνηθεια ειναι ολα !!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α! Φροντισε απο τωρα να φερεις σε επαφη τη κουταβουλα με τα γατονια για να συνηθισουν μεταξυ τους, μετα ισως να εχεις τσαντιλες και καυγαδες.

Καλο βραδυ
Φρουφρου

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το σκυλούδι, αν μάθει από τώρα που είναι μικρό με τις γάτες, όλα θα είναι μια χαρά! Έτσι είναι και ο σκύλαρος που έχουμε στο μαγαζί του μπαμπά μου, να βλέπεις ένα θυρίο που όταν σηκώνεται στα 2 πόδια είναι πιο ψηλός κι από μένα, να κοιμάτε και να τρώει αγκαλιά με τις γάτες, εχει πολύ γέλιο:lol::lol:

Ναι το ξέρω.. απλά θέλω να μεγαλώσει λίγο να κάνει τα εμβόλια, γιατί ΔΕΝ είναι και οι 20 εμβολιασμένες.. και μπορεί να μεταφέρουν τύφο απο έξω και άλλα .... :(

Επίσης, ΔΕΝ πρέπει να έχει φάει καθόλου μητρικό γάλα.. αρα απο αντισώματα είμαστε ΜΗΔΕΝ.

δεν θα αφηνεις να σε δαγκωνει!σημαντικο,καθε φορα που θα το κανει θα τις εχεις παρει παιχνιδια και κοκκαλα για σκυλακια και θα τις δινεις αυτα,αν δαγκωνει αυτα θα την επαινεις,αν δαγκωνει εσενα θα την αφηνεις και θα φευγεις,ετσι θα καταλαβει οτι δεν ειναι καλη συμπεριφορα αυτη,δεν θα της χτυπας το στομα ,ουτε θα της το κλεινεις.κοκκαλα ειδικα υπαρχουν στο pet shop και παιχνιδια,προσεχε ομως τα πλαστικα παιχνιδια μην τα κοψει κομματακια και τα καταπιει τωρα ποιυ ειναι μικρη.

Αγαπητή julia....θα μας κάνετε την τιμή να βάλετε φωτογραφία της μορφονιάς σας??

Εχουμε καιρό να την δούμε και μας έλειψε καλε!!

συμφωνω με την αγγελικη..πρεπει απο τωρα που ειναι μπεμπακι να μαθει.......:D:D:D:D

Καλημέρα!! Η μικρή έχει γίνει κούκλα!!!! Τι κοιλιά είναι αυτή?????
Λοιπόν, από την εμπειρία μου....
Μην την αφήνεις να σε δαγκώνει, γιατί όταν μεγαλώσει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σένα και το δάχτυλό σου... Υπάρχουν ειδικά κόκαλα στα πετ σοπ και παιχνίδια που είναι γι΄αυτό το σκοπό! Αν δεν σας αρέσει το κόκαλο και έχει αδυναμία στις παντόφλες σου... βγαίνουν και σε σχήμα παντόφλας!!! Εμένα η δικιά μου τρελαινόταν (και ακόμα τρελαίνεται) με κάτι πλαστικά που έχουν και σφυρίχτρα μέσα... ΄Οπως σου είπαν όμως, πρόσεχε γιατί στην αρχή τα κόβουν κομματάκια και τα καταπίνουν... Α! Για καλό και για κακό, όταν αρχίσει να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι εξαφάνισε τα παπούτσια σου γιατί όλα τα δικά μου σκυλιά είχαν μια λατρεία στο να τα τρώνε και να μου αφήνουν μόνο τις αγκράφες....
Μάθε τη κάποια λέξη που θα της λές για να την αποτρέπεις από το να κάνει κάτι που δεν πρέπει, όπως "μη", "όχι", "κακό". Όχι όλες μαζί όμως.... Το λες δυνατά και κοφτά κάθε φορά (και ελπίζεις να το μάθει...)
Τα της πάνας/εφημερίδας να μην τα ξαναλέω.... Υπομονή, πολλή υπομονή!!!

Ωχ Τζουλια τώρα το είδα... Εγώ είχα μείνει στον Φάνη και ξαφνικά σήμερα βλέπω ότι... υπήρξαν ψιλοαλλαγές:lol::lol:.
Άντε βρε να τη χαίρεσαι τη σουλτάνα Φάνης:lol::lol:.

από Φάνης έγινε Φανή; μμμ Τελεια :):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back