julia
Διακεκριμένο μέλος
τωρα ειδα τι παιζει..καλε απο την πρωτη σελιδα στο ειπα..εχω παραθεση πανω..ημιαιμο ροτβαιλερ..μεγαλωσα και γω τετοια..κουκλια...να σου ζησει......![]()
Ωραία... θα βρώ και που μένεις.... να στο φέρω πακέτο!!!!

Μπορείς να διαλέξεις ή έναν σκύλο ή 20 γάτες... γιατί ένα τελεσίγραφο θα μου το δώσουν ή οι γάτες, ή ο σκύλος, ή οι γονείς....

Θα μετακομίσω αλλού... απλά αργεί προς το παρόν.... μέχρι να αλλάξουμε την σκεπή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδι μου..σκεψου το αλλιως..ειχες ενα κοπαδι γατες (20) και τωρα να σου και ο σκυλος να τις φυλαει......![]()

δεν θα είσαι γιδοβοσκός, θα είσαι γατοβοσκός 

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βγαλτην ΦΙΟΝΑ
julia
Διακεκριμένο μέλος
παιδι μου..σκεψου το αλλιως..ειχες ενα κοπαδι γατες (20) και τωρα να σου και ο σκυλος να τις φυλαει......![]()
Ωραία... εμένα ΔΕΝ με χρειάζονται... μπορώ να πηγαίνω....

ria23
Διάσημο μέλος

ουπς γραψε λαθος ...θα φυλαει θελω να πω το σκυλο μη φαει τις γατες???

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
κάπου, κάποτε ένας Τσοπάνος μου είχε χαρίσει την Γκλίτσα του... Θα την βρώ και θα σας τσακίσω τα παΐδια!!!!

Θα γίνω ΟΝΤΩΣ τελικά μια ΧΑΙΝΤΙ...
μόνο που αντί για κατσίκια θα έχω γάτες....
Πειράζει? Δεν πειράζει
ruko
Διάσημο μέλος
Τζουλς,σαλαγα τα!![]()

Το 'χω ξαναβάλει κι αλλού, αλλά είναι λες και φτιάχτηκε για σένα!
https://www.youtube.com/watch?v=Pk7yqlTMvp8
ria23
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το 'χω ξαναβάλει κι αλλού, αλλά είναι λες και φτιάχτηκε για σένα!
https://www.youtube.com/watch?v=Pk7yqlTMvp8
ο εφιάλτης μου... κάθε φορά που πάω για τάισμα...

Εντάξει, δεν είναι και τόσες....

Ενα αλογο θα βοηθούσε, να μην μου μπερδεύονται στα πόδια μου....

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Μια συνηθεια ειναι ολα !!!!!!!!!!!!!

Α! Φροντισε απο τωρα να φερεις σε επαφη τη κουταβουλα με τα γατονια για να συνηθισουν μεταξυ τους, μετα ισως να εχεις τσαντιλες και καυγαδες.
Καλο βραδυ
Φρουφρου
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης, ΔΕΝ πρέπει να έχει φάει καθόλου μητρικό γάλα.. αρα απο αντισώματα είμαστε ΜΗΔΕΝ.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Εχουμε καιρό να την δούμε και μας έλειψε καλε!!
ria23
Διάσημο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, από την εμπειρία μου....
Μην την αφήνεις να σε δαγκώνει, γιατί όταν μεγαλώσει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σένα και το δάχτυλό σου... Υπάρχουν ειδικά κόκαλα στα πετ σοπ και παιχνίδια που είναι γι΄αυτό το σκοπό! Αν δεν σας αρέσει το κόκαλο και έχει αδυναμία στις παντόφλες σου... βγαίνουν και σε σχήμα παντόφλας!!! Εμένα η δικιά μου τρελαινόταν (και ακόμα τρελαίνεται) με κάτι πλαστικά που έχουν και σφυρίχτρα μέσα... ΄Οπως σου είπαν όμως, πρόσεχε γιατί στην αρχή τα κόβουν κομματάκια και τα καταπίνουν... Α! Για καλό και για κακό, όταν αρχίσει να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι εξαφάνισε τα παπούτσια σου γιατί όλα τα δικά μου σκυλιά είχαν μια λατρεία στο να τα τρώνε και να μου αφήνουν μόνο τις αγκράφες....
Μάθε τη κάποια λέξη που θα της λές για να την αποτρέπεις από το να κάνει κάτι που δεν πρέπει, όπως "μη", "όχι", "κακό". Όχι όλες μαζί όμως.... Το λες δυνατά και κοφτά κάθε φορά (και ελπίζεις να το μάθει...)
Τα της πάνας/εφημερίδας να μην τα ξαναλέω.... Υπομονή, πολλή υπομονή!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

.Άντε βρε να τη χαίρεσαι τη σουλτάνα Φάνης

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool