Νεογέννητο στη σακούλα!

Τι μωρο ειναι αυτο!!!!Ερωτας!Και εγω τσοπανο-ποιμενικο το κοβω!Παντως απο πατουσιτσα σκιζει για την ηλικια της!Πιστευω κοντα στα 30 κιλα να φτασει εφοσον ειναι κοπελα(σε σχεση με το μεσο βαρος των δυο ρατσων)
Τζουλια καλο κουραγιο με το dogsitting:crazy::crazy::crazy:......και ριξε μια ματια στις αποσκευες που πακεταρισες οταν μετακομισες απο αθηνα...μηπως σου καταχωνιασαν κανενα κοκκαλακι νυχτεριδας και δεν το εχεις παρει χαμπαρι?....μηπως λεω!!!!:hmm::hmm::hmm::P

υ.γ. η 2η φωτο ειναι τρελλα!!!!βαζε αν θες και αλλες φωτο της εξελιξης του μωρου να μας αποτελειωσεις!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χιούστον?????
Για πείτε ρε σκυλομάνες... το νέο κοριτσάκι σαν τί σαν κάνει...(λυκόσκυλο με τσοπανόσκυλο... νομίζω..):/:
Και αν είναι....τέτοιο.. πόσα κιλά θα φτάσει το μανάρι μας??? γιατί ακούω κάτι τρελά....:wall::wacko:

Τώρα το πήρα χαμπάρι:/:, τι να πω ? Υπομονή και καλή του τύχη. Θα το προωθήσεις για υιοθεσία ?
Έχει ελπίδες εκεί στα πέριξ >

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βρεί κάτι καλό εδώ γύρω είναι αδύνατον, εκτός και αν μιλάμε για ένα βαρέλι και δεμένη όλη της την ζωή να γεννοβολάει κουτάβια που θα πετιούνται....:/:

Ψάχνω όμως αλλού... και είμαι αισιόδοξη.:D

:/::(:(:(:(:(:(

Σε μία βόλτα μας με βρήκε ο "ιδιοκτήτης" της.. εμείς την είχαμε βγάλει Melany, αλλα την λέει Simba...

Την είχε πληρώσει, και την νόμιζε ότι του την είχαν κλέψει.. Μακάρι να είναι καλά, τον ψιλοξέρω, και μπορεί να πάω να την δώ καμία φορά εκεί που θα την έχει...Είναι τσοπανόσκυλο λέει και την θέλει για φύλακα...της έχει κάνει τα εμβόλια και αυτός...και προσφέρθηκε να μου πληρώσει αυτό που της έκανα και εγώ, μου φάνηκε ειλικρινής...

Μακάρι μόνο να είναι καλά....:bye::bye::sorry:
γιατί είχα βρεί σπιτάκι καλό...και θα ήταν στα πούπουλα.. την γκαντεμιά μου μέσα...@@@^#^%*#^%$*&#

Αυτά.

Φτου ρε γαμώτο:(.
Μακάρι να περνά καλά:/:

Μακάρι να είναι καλά τό μαναράκι, και να ελπίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!Ας ευχόμαστε, οτι θα το έχει γιατί το αγαπάει, και όχι μόνον για εκμετάλευση !!!

Τζούλια,

Τώρα αξιώθηκα να δώ τα νέα σας... κανένα νεότερο απο την κατάληξη της Melany-Simba? Ελπίζω αυτός που την πήρε (είχε?!?) να την φροντίζει, γιατί είναι ποιμενικό κυρίως (αν και πρέπει να 'χει πέσει και άλλο αίμα μέσα) και θα μεγαλώσει αρκετά... αλλά αρκετά, μιλάμε 50-60 κιλά σκυλί άρα και αρκετό φαγητό :/:. Η Λού τί κάνει, τα υπόλοιπα (μπόλικα) παιδάκια σου? :)

Η Σίμπα καλά είναι... στην αποστολή της να φυλάει νταλίκες...:/:
Έχει ένα στέγαστρο... νερό και φαγητό. Έχει μεγαλώσει αλλά την βλέπω να ζεσταίνεται...και ακόμα δεν έχουν αρχίσει καν οι ζέστες.

Η Λου άρχισε τις τσάρκες στα beach bar..τις ξαπλώστρες και τα mojito...:whistle: Έχει σοβαρέψει αρκετά και με ακούει πλέον καλύτερα.
Τις πιο ζεστές μέρες ΣΚ που έχει κόσμο η παραλία.. πάει προς βουνό, στα πεύκα και στα έλατα... γεμίζει τα πνευμόνια της καθαρό αέρα, και απολαμβάνει το γαλακτομπούρεκο της, στην όχθη του ποταμού κάτω απο τα πλατάνια...:redface:
Ένα δράμα ζεί.....

Τα γατιά όλα καλά.. έχουμε νέες αφίξεις απο άγρια μικρά απο άγρια μάνα, θα δω τώρα πως θα τα εξημερώσω για να τακτοποιηθούν και αυτά.:hmm:

Η Σίμπα καλά είναι... στην αποστολή της να φυλάει νταλίκες...:/:
Έχει ένα στέγαστρο... νερό και φαγητό. Έχει μεγαλώσει αλλά την βλέπω να ζεσταίνεται...και ακόμα δεν έχουν αρχίσει καν οι ζέστες.

Η Λου άρχισε τις τσάρκες στα beach bar..τις ξαπλώστρες και τα mojito...:whistle: Έχει σοβαρέψει αρκετά και με ακούει πλέον καλύτερα.
Τις πιο ζεστές μέρες ΣΚ που έχει κόσμο η παραλία.. πάει προς βουνό, στα πεύκα και στα έλατα... γεμίζει τα πνευμόνια της καθαρό αέρα, και απολαμβάνει το γαλακτομπούρεκο της, στην όχθη του ποταμού κάτω απο τα πλατάνια...:redface:
Ένα δράμα ζεί.....

Τα γατιά όλα καλά.. έχουμε νέες αφίξεις απο άγρια μικρά απο άγρια μάνα, θα δω τώρα πως θα τα εξημερώσω για να τακτοποιηθούν και αυτά.:hmm:

Καλά το νέα γενικά λοιπόν... η Simba τουλάχιστον είναι κάπου που την βλέπεις, δεν έχει και το καλύτερο περιβάλλον αλλά.... εύχομαι να 'ναι καλά.

Η Λού πρέπει να 'ναι από τα πιο τυχερά ζώα του κόσμου... παραλία, βουνό, ένα τέλειο σπίτι!!! :D

Υπομονή με τα γατάκια και καλή τύχη!!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back