Νεογέννητο

Πως ειναι σημερα το γατακι;Πηγατε στο γιατρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά χαρά!
Κλίσμα το γατάκι. Άστα το καημένο :-) Πολύ κλάμα. Αλλά είναι μια χαρά. Δυνατός ο μικρούλης. Κοιμάται τώρα.

Moukelis μόλις είδα ότι ζεις Βόλο. Θα μπορούσες να μου πεις σε ποιόν κτηνίατρο πας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να συμπληρώσω ότι γυρνώντας στο σπίτι από τον κτηνίατρο ήμουν στον περιφερειακό και χτυπάει ένα αμάξι ένα σκυλάκι. Πίσω στον κτηνίατρο με το σκυλάκι! Έχουν βαρεθεί να με βλέπουν αυτή την εβδομάδα

Εινα ξεκαθαρα καιρος να στειρωσεις τη γατα σου γιατι εχει κουραστει απο τις πολλες γεννες , εκτος αυτου συμβαλλεις κα στο προβλημα των αδεσποτων στο βολο που δεν εχει ικανοποιητικη φροντιδα για τις γατες απο οσο ξερω και παλιοτερο μελος ειχε καταγγειλει ποσες πατανε καθημερινα εκει.

Εγω πηγαινω στον Καπογιαννακη,ειναι εξαιρετικος γιατρος,με μεγαλη πειρα,και δε θα σου δωσει θεραπεια απλα και μονο για να τα τσεπωσει απο τα φαρμακα.Δεν εχει μεγαλο ιατρειο,με πολλα χρωματα και φροντισμενο οπως οι νεοτεροι γιατροι,αλλα τον θεωρω κορυφη σαν γιατρο κι εμενα αυτο με ενδιαφερει.

πώς θα το ονομασεις; Να μας βαλεις και φωτογραφια ολων των γατιων σου! Ελπιζω να καταφερει να επιβιωσει το καημενο γιατι πραγματικα στο Βολο εκει που μενει η γιαγια μου εχουμε απο κατω πολλες γατες και μαλιστα μια γεννησε 4 μικρα απο τα οποια πηρε τα 2 και εφυγαν και τα αλλα δυο εμειναν.Δεν ξερω ποσο μηνων ειναι και ουτε μπορω να καταλαβω γιατι τα ταιζουμε απο το μπαλκονι (δηλαδη η γιαγια μου και εμεις οταν πηγαινουμε) και δεν μπορουμε να παμε πιο κοντα τους.Παντως μαλωνουν με μεγαλες γατες και κοιμουνται κουλουριασμενα το ενα πανω στο αλλο.Ομως γιατι η μαμα τα αφησε και πηρε τα αλλα δυο;

Καλημέρα,

είχα πρόβλημα με τον Η/Υ γι αυτό δεν επικοινώνησα. Έχω δυσάρεστα νέα για τον μικρούλη. Πέθανε την Παρασκευή ξημερώματα. Έζησε 15 μέρες και πήγαιναν όλα τέλεια. Είχε μάθει να κάνει κακά του και ήταν πολύ ζωηρός και χοντρούλης. Ρουφούσε το γάλα απίστευτα γρήγορα. Την Παρασκευή τον ξύπνησα στις 9 το πρωί να τον ταϊσω και δεν έτρωγε με πολύ όρεξη. Γύρω στις 12:30 που γύρισα στο σπίτι πάω να τον ταϊσω και δεν έτρωγε και δεν είχε καθόλου ενέργεια. Μέχρι τα ξημερώματα είχε σβήσει στην αγκαλιά μας. Η κτηνίατρος μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να μεταβολήσει όποια αντιβίωση. Μου είπε ακόμη ότι μάλλον η μαμά τους είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά γι αυτό τα άφησε τα μωρά. Εάν δεν περάσει 1 μήνας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γιατί κολάνε μικρόβια και πεθαίνουν άμεσα σύμφωνα με τα όσα είπε η κτηνίατρος.
Εμείς πάντως είχαμε πειστεί ότι όλα θα πάνε καλά γιατί φαινόταν πολύ δυνατός και ζωηρός. Πολύ κρίμα...

Πάμε σήμερα τη Sibel για στείρωση.

Εάν μένει κάποιος στο Βόλο και έχει νεογέννητο έχω γάλα και κάτι βιταμίνες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια
Ακριβή

Κριμα για το μικρο...Καλη σας τυχη με τη στειρωση.

οοο:blink:Λυπαμαι...:(:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back