Νεογεννητάκια! :-(

Θελω καποιον που να μπορει να βοηθησει με τις φωτο,οταν βγαλω καλες φωτο να τις κανει φωτοσοπ,να τις βαλει σε καποιο ομορφο φοντο(εστω μονοχρωμο) για να τις βαλω στην αγγελειουλα τους οταν φτιαξω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω καποιον που να μπορει να βοηθησει με τις φωτο,οταν βγαλω καλες φωτο να τις κανει φωτοσοπ,να τις βαλει σε καποιο ομορφο φοντο(εστω μονοχρωμο) για να τις βαλω στην αγγελειουλα τους οταν φτιαξω.:)

Eλενα, εγω ξερω να χειριζομαι το φωτοσοπ. Οταν τις βγαλεις στειλε μου πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2259151:
Eλενα, εγω ξερω να χειριζομαι το φωτοσοπ. Οταν τις βγαλεις στειλε μου πμ.
Α ωραια σ'ευχαριστω πολυ! Θα σου στειλω οταν βγαλω καλες!

Σημερα ηπιαμε 2 μπιμπερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Και επειδη ολο το βραδυ τα σκασμενα δε με ξυπνησανε για να φανε:hmm:,τα ξυπνησα εγω το πρωι:devil:,και επειδη μαλλον ειχαν πεθανει της πεινας...ρουφηξαν το μπιμπερο!!!!:baby: Βαλανε τη γλωσσιτσα απο κατω και εκαναν βεντουζα!:P:jumpy::jumpy::jumpy:
Κακακια ακομα δεν καναμε,αλλα το απογευμα θα παει ολη η οικογενεια στο γατογιατρο(Σηφαλιω,Σελινα,μπεμπακια) και θα δουμε ηντα θα γενει!:)
Εν τω μεταξυ θα τους αγορασω πανες(αυτες που στρωνουν στο πατωμα για τα σκυλακια) γιατι μας εχουν κατακατουρησει!Σημερα σηκωσα τα στρωσιδια τους και ειδα οτι η κουτα απο κατω ειναι νωπη:worry:.

Πηγαμε λοιπον στο γιατρο και ειπε οτι θα κανουν κακακια και να συνεχιζω να τριβω.Τα βρηκε υγιεστατα και περιπου 10 ημερων!:clapup:
Το αγορακι μας ανοιξε τα ματια!:clapup::clapup::clapup::clapup: Το σκατουλινι!

Πηγαμε λοιπον στο γιατρο και ειπε οτι θα κανουν κακακια και να συνεχιζω να τριβω.Τα βρηκε υγιεστατα και περιπου 10 ημερων!:clapup:
Το αγορακι μας ανοιξε τα ματια!:clapup::clapup::clapup::clapup: Το σκατουλινι!
τέλεια τα νέα σας:clapup::clapup::clapup:αντε να μας χ%$##ουν κιόλας να ησυχάσουμε.Ελενα τα δικά σου πως το έχουν πάρει?

τέλεια τα νέα σας:clapup::clapup::clapup:αντε να μας χ%$##ουν κιόλας να ησυχάσουμε.Ελενα τα δικά σου πως το έχουν πάρει?
Η Selena τα κοιτουσε με συμπαθεια μαλλον...και η συμπεριφορα της στο σπιτι ειναι ιδια με πριν. Ο Σηφης οταν τα ειδε εφριξε.Εχει καταλαβει τη μυρωδια και ειναι τσαντισμενος ολη την ωρα,πλεον δεν τον παιρνω αγκαλια γιατι μυριζω γατιλα και μου επιτιθεται.Εχτες καταλαθος μπηκε στο δωματιο με τα μωρα και χωθηκε κατω απο το κρεβατι και γρυλιζε συνεχομενα!:eek: Φοβηθηκα να τον πιασω να τον βγαλω εξω!Μου εκατσε και μια ωραια γρατζουνια!:mad:
Παντως εχω παρατηρησει πως μονο στα μωρα κανει ετσι.Σε κανενα αλλο γατακι που εχω φιλοξενησει δεν εκανε ετσι,αντιθετως τα συμπαθουσε ολα!

DSC03474.jpg

Και ερχεται και βιντεο.
Τα 2 ανοιξαν τα ματακια,το γκριζακι ακομα τα εχει κλειστα.

Ομορφιες!

Φανταστικά είναι τα μωράκια Έλενα, το βιντεάκι με το αγοράκι καταπληκτικό!:inlove::inlove::inlove:
Χίλια μπράβο που τα έσωσες!:clapup::clapup::clapup:
Καλή τους τύχη!!! :D:D:D

Το αγορακι μας(προσεξτε την σταμπιτσα στη μυτη,εχει και ο Σηφης μου σταμπιτσα)
DSC03508.jpg

DSC03512.jpg

DSC03518.jpg

Το κοριτσακι μας αλα Σηφης
DSC03525.jpg

DSC03526.jpg

DSC03529.jpg

Το κοριτσακι μας που δεν ανοιξε ακομα τα ματια
DSC03531.jpg

DSC03533.jpg

DSC03535.jpg

DSC03536.jpg

DSC03538.jpg

Το ξερω πως ειναι λιγο ασχημουτσικα ακομα,ειναι γιατι ειναι νεογνα.Μολις μεγαλωσουν λιγο και φανει και το μπλε ματι,και στρουμπουλεψουν θα ειναι γλυκες!:D

Κουκλάκια.
Το πρώτο κοριτσάκι σας είναι σαν τον Μπεζέ μου μόνο που έχει ρίγες στο ποδί.
Να είναι υγιή και καλότυχα.

Κουκλάκια.
Το πρώτο κοριτσάκι σας είναι σαν τον Μπεζέ μου μόνο που έχει ρίγες στο ποδί.
Να είναι υγιή και καλότυχα.
Ναι,ειναι αρλεκινακι,σαν το Σηφη μου. Υπεροχοι χαρακτηρες αυτα τα γατια..

Το γριζακι εκανε εχτες το βραδυ κακακια.Τα υπολοιπα τιποτα ακομα....:(
Λετε να εχουν ενδοπαρασιτα?Ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα δεν μπορουν να παρουν τιποτα γιαυτο το θεμα.

Το γριζακι εκανε εχτες το βραδυ κακακια.Τα υπολοιπα τιποτα ακομα....:(
Λετε να εχουν ενδοπαρασιτα?Ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα δεν μπορουν να παρουν τιποτα γιαυτο το θεμα.
Άσε Έλενα και εγώ έχω 2 μπεμπέ και μια κάνουν και μια δεν κάνουν... και έχω λίγο άγχος για αυτό..;););)Πάντως είναι πολύ μικρά για ενδοπαρασίτωση...;);)

Μολις εκανε και το αγορακι κακακια!:clapup: Μαλλον ηρθε η μερα τους!:clapup:
Το αγορι μου μου λεει οτι ειναι λογικο να κανουν ανα 3 μερες κακακια αφου μονο γαλα πινουν,φτανει που κανουν τσισακια!
Δεν ξερω αν εχει δικιο,αλλα λογικο μου φαινεται.:)
Σε λιγο ερχεται βιντεοοοοοοοοο!!!!!:D

Ωχου ενα μπεμπακι! :baby:
https://www.youtube.com/watch?v=oR6ZAHz8Wng

Μπραβο ρε κοριτσαρα τα καταφερες!!Ειναι ζωντανα χαρη σε εσενα!!;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back