Νεογεννητάκια! :-(

• Thread starter Thread starter kounelaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπραβο ρε κοριτσαρα τα καταφερες!!Ειναι ζωντανα χαρη σε εσενα!!;):)
Ευχαριστω πολυ! Δεν θα τα αφηνα να πεθανουν για κανενα λογω.Την πρωτη μερα που δεν ξεραν να πινουν απο μπιμπερο,τα μπουκωνα με το ζορι!:devil: Και τους ελεγα "Θα ζησετε,θελετε δε θελετε!Στο σπιτι μου εγω δεν θελω θανατους!" Και ακουσαν.:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγαλωσαμε,ανοιξαμε τα ματακια για τα καλα,γιναμε μπαλιτσες χοντρες,στεκομαστε καλα στα ποδια μας,τρεχουμε κιολας και η μαμα μας φρικαρει,σκαρφαλωνουμε και τα 3 πανω της με ταχυτητα για να προλαβουμε το μπιμπερο,θελουμε συνεχεια να ειμαστε απ'εξω απο τη γατοφορο και πινουμε μονορουφι χωρις ανασα 1 μπιμπερο το καθενα μας!! Η μαμα μας λεει οτι ειμαστε λιγο σπαστικα αλλα μετα παιρνει τηλεφωνο τους παντες και λεει οτι μας εχει ερωτευτει!:rolleyes:
Ποτε θα αρχισουμε να τρωμε μονα μας και να χρησιμοποιουμε αμμο?:hmm:Χε.ουμε και τα παταμε και γινομαστε ολα σκατουλια ξεραμενα και νωπα παχυρευστα και το μωρομαντηλο δεν καθαριζει τιποτα,και σημερα η μαμα μας μας εβαλε κατω απο ζεστο νερακι γρηγορα γρηγορα και μας στεγνωσε με πιστολακι και φυγανε εντελως τα σκατουλια.:):)
Καθε μερα αλλαζουμε,ηδη τα χερακια μας αρχισαν σιγα σιγα να μην ειναι βατραχισια και να γινονται γατισια..
Και παιζουμε κιολας,πεφτει το ενα στο αλλο και ριχνουμε δαγκωνιες!:DΑπο τοσο μικρα!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επισημα πλεον εχουμε ξεφυγει καθε κινδυνο επιβιωσης!

Tελεια τα νεα σας!!!!:clapup::clapup::clapup:
Μπραβο Ελενα!! Τα καταφερες περιφημα!!!:D:D:D

Μπράβο Έλενα!!!:P:P:D:D:DΕίναι πάντως το καλύτερο θέαμα να βλέπεις τα ζουζουνάκια να τρέχουν και να παίζουν μεταξύ τους!!!:P:P:D:D

Βιντεο απο το αγαπημενο μου γατουνι.:D Αλλα ειναι λιγο πιο παλιο,τωρα εχει μεγαλωσει λιγακι.Και ειναι το πιο λαιμαργο απο ολα,οσο του δινεις τοσο τρωει!:D
Καθομαι και τα κοιταζω ετσι οπως ειναι και τους κανω "λα λα,τα τα,μια ωραια πεταλουδα,να να να" σαν τα μωρα!:redface:Εχω ξεφυγει πολυ??:D Μα ειναι βρεφη ακομα!:D
https://www.youtube.com/watch?v=hQcRpYJt3kI

ιιιιιιιιι ενα μωρακιιιιιιιιι ειναι τοσο γλυκο!!!!!

Τι γλύκα που είναι!!!!:inlove::inlove::inlove::baby::baby: Στο βίντεο πόσο ήταν??? γιατί έτσι είναι και τα δικά μου τώρα...:):):D:D

Θα ηταν 15-16 ημερων.Δεν ξερω με ακριβεια.

Αχου τοο :inlove::inlove: Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!!!
Τα νιαουρίσματά του αναστάτωσαν το Marc έψαχνε να βρει γατάκι :lol:

Ελενακι μετα τις 25 μερες θα αρχισουν να προσπαθουν να φανε κονσερβακι μους,και να ανακαλυπτουν την αμμολεκανη.

Ελενακι μετα τις 25 μερες θα αρχισουν να προσπαθουν να φανε κονσερβακι μους,και να ανακαλυπτουν την αμμολεκανη.
Τελεια,ηδη ειναι περιπου 20ημερων πιστευω!Κατσε να βαλω φωτο να μου πεις κι εσυ!

DSC03563.jpg

DSC03560.jpg

DSC03566.jpg

DSC03571.jpg

DSC03577.jpg

Και πως θα μαθουν την αμμο που τα εχω ολη την ωρα στη γατοφορο και χεζοκατουρανε εκει?(εχω στρωσει και σερβιετες:redface:).
Αν τα εχω εξω θα κατουρανε παντου μεχρι να μαθουν και δεν ειναι μονο αυτο,υπαρχει μεγαλος κινδυνος να τα πατησω ή να κρυφτουν πισω απο καμια πορτα και να τα κανω χαλκομανια.:(

Δεν υπαρχει αλλος τροπος,με ολα τα μικρα ετσι γινεται,και θα λερωσουν,και θα πρεπει να προσεχεις πως πατας στο ναρκοπεδιο.:P

Δεν υπαρχει αλλος τροπος,με ολα τα μικρα ετσι γινεται,και θα λερωσουν,και θα πρεπει να προσεχεις πως πατας στο ναρκοπεδιο.:P
:hmm:Μαλλον θα τα βαλω στο μπανιο οταν ειναι να μαθουν,που σφουγγαριζεται πιο ευκολα...Γιατι στο δωματιο,αντε να μετακινω επιπλα για να σφουγγαριζω..

Χνουδομπαλιτσες!

DSC03588.jpg

DSC03589.jpg

DSC03582.jpg

DSC03591.jpg

DSC03593.jpg

DSC03596.jpg

DSC03597.jpg

DSC03599.jpg

DSC03603.jpg

DSC03607.jpg

DSC03618.jpg

DSC03622.jpg

Γλύφω την οθόνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mιας παλαμης μωρακια!:clapup:

Αχ είναι υπέροχα. Μακάρι να προλάβουν να γίνουν και τα δικά μου τόσα. Να τα χαίρεσαι.
Συγχαρητήρια για το κουράγιο που είχες να τα αναλάβεις.

Mεγαλωνουμε μερα με τη μερα!Τωρα τρεχουν κιολας τα τρεχαντηρια,σκαρφαλωνουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ πανω μου οταν βλεπουν μπιμπερο και ΑΠΑΙΤΟΥΝ γαλατακι εδω και τωρα!Τα αφηνω λιγο εξω απο το κλουβακι-φωλιτσα,αν και δεν πανε μακρια,κοιτανε το χαλι και διαφορα πραγματα με περιεργεια και μετα παλι τα κλεινω μεσα για νανι!Κοιμουντε πολλες ωρες,ο υπνος θρεφει τα παιδια!
Παρατηρησα επισης πως παει να βγει κυνοδοντακι!:clapup:

Τα ζουζουνάκια μου!!!:inlove::inlove::baby::baby:Έχουν πολύ πλάκα έτσι όπως τρέχουν και μπερδεύονται και πέφτουν κάτω...:redface::redface::P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back