Νεογεννητάκια! :-(

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2288319:
kittehblue.jpg

Tα εχω ηδη κανει πιο εντονο μπλε και πιο εντονα γενικα, πιο ανοιχτα μοιαζανε ψευτικα. Οι πειραγμενες φωτο μπορουν να μπουνε για τις αγγελιες στο ιντερνετ. Οτιδηποτε επεξεργασμενο φαινεται καπως ασχημο ασπρομαυρο (αν θες για αφισακια) Στειλε μου πμ με το μσν σου, να μου στειλεις τα αρχεια στο κανονικο μεγεθος, για να εχω περισσοτερα περιθωρια στο φωτοσοπ. Μπορω να δοκιμασω κι αλλα πραγματα, δεν σου εγγυωμαι οτι θα σου αρεσουν ομως :P
kounelaki_elena@hotmail.com
κανε με αντ.
Δεν ξερω αν θα βγαλω ασπρομαυρες αλλα απο οσο θυμαμαι ηταν αρκετα πιο ακριβες οι εγχρωμες και εγω θελω καμια εκατοσταρα να εκτυπωσω να κολλησω παντου..:hmm:
Μπορει να βγαλω κι αλλες φωτο,με φυσικο φωτισμο και καλυτερες...Θα δειξει.
Κανε με αντ να τα πουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tωρα πινουν και γαλα μονα τους!!!
Θα φτιαξω αγγελεια,απλα εχω ενα θεμα με το συμβολαιο.Εχω ρωτησει την Ασημινα αλλα ακομη δεν εχει μπει να μου απαντησει!
Πρεπει να τους βγαλω βιβλιαριο?Δεν σκοπευω ομως να τους κανω εμβολια γιατι δεν διαθετω τοσα χρηματα..
Ποτε πρεπει να κανουν εσωτερικη αποπαρασιτωση?

https://www.youtube.com/watch?v=TZEvYUbHNg0

https://www.youtube.com/watch?v=khUsQRk-CcM

https://www.youtube.com/watch?v=lBtRYzvEAgQ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tωρα πινουν και γαλα μονα τους!!!
Θα φτιαξω αγγελεια,απλα εχω ενα θεμα με το συμβολαιο.Εχω ρωτησει την Ασημινα αλλα ακομη δεν εχει μπει να μου απαντησει!
Πρεπει να τους βγαλω βιβλιαριο?Δεν σκοπευω ομως να τους κανω εμβολια γιατι δεν διαθετω τοσα χρηματα..
Ποτε πρεπει να κανουν εσωτερικη αποπαρασιτωση?

https://www.youtube.com/watch?v=TZEvYUbHNg0

https://www.youtube.com/watch?v=khUsQRk-CcM

https://www.youtube.com/watch?v=lBtRYzvEAgQ
Απίθανα είναι Έλενα!!! Μεγάλωσαν πάρα πολύ!!!:clapup::clapup:
Εγώ τους έκανα εσωτερική αποπαρασίτωση τώρα που είναι 1 μήνα και στους 2 μήνες θα κάνουμε εξωτερική και εμβόλια!!!:P:P:P

Απίθανα είναι Έλενα!!! Μεγάλωσαν πάρα πολύ!!!:clapup::clapup:
Εγώ τους έκανα εσωτερική αποπαρασίτωση τώρα που είναι 1 μήνα και στους 2 μήνες θα κάνουμε εξωτερική και εμβόλια!!!:P:P:P
Πως?Με παστουλα?
Σου φαινονται για ενος μηνος?Εγω νομιζω πως ειναι πιο κατω...δεν ξερω βεβαια πως ειναι ενος μηνος τα γατια,δεν ειχα ποτε μου!

Πως?Με παστουλα?
Σου φαινονται για ενος μηνος?Εγω νομιζω πως ειναι πιο κατω...δεν ξερω βεβαια πως ειναι ενος μηνος τα γατια,δεν ειχα ποτε μου!
Όχι, τους δώσαμε χαπάκι για μωρά..:):)Έτσι όπως τα είδα στο βιντέο μου φαίνονται 1 μήνα!!!:P:P:P

Όχι, τους δώσαμε χαπάκι για μωρά..:):)Έτσι όπως τα είδα στο βιντέο μου φαίνονται 1 μήνα!!!:P:P:P
Τελεια!Ειναι μια παλαμη και κατι!Ειναι ποντικακιααααα!:P

Πανέμορφα μωρέλια!!!Είσαι καλή μαμά , κουνέλα μου!!!:D:D:DΑν και , μου φαίνεται, ότι όλα τους είναι παιδιά του Σήφη και σου τα πέταξαν στην πόρτα μια κρύα νύχτα του χειμώνα:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Ίδια του είναι τα άτιμα!!!:whistle::whistle:
Πέρα από τα αστεία, καλή τύχη να έχουν, να βρεθούν καλές μαμάδες ή μπαμπάδες που να τα αγαπούν για πάντα:):)

Είναι δυνατόν να πετάνε κάτι ηλίθια άτομα τα ζωάκια στα σκουπίδια, ντροπή!! Το λέω γιατί η γειτόνισσά μου το κάνει αυτό συνέχεια με κάτι γατάκια... Ντροπή, τι να πω...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
EINAI DINATON NA PETANE KATI HLI8IA ATOMA TA ZOAKIA STA SKOUPIDIA NTROPI!!!TO LEO GIATI I GITONISA M TO KANEI AYTO SINEXEIA M KATI GATAKIA....NTROPI TI NA PO...

Την καλή αυτήν γειτόνισσα, την βγάζετε μια φωτογραφεία και σούμπιτη καταγγελία.. με το να σιωπούμε και να μην μιλάμε γινόμαστε συνένοχοι στο αίσχος...:/:

Με το να λέμε ντροπή και αίσχος και να βρίζουμε στα φόρα και στα νετ, ποτέ δεν θα σταματήσουν αυτά, ούτε οι φόλες ούτε οι κακοποιήσεις ούτε τίποτα...

Δημοσιοποίηση, και ΔΡΑΣΗ.

Δες, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!!! Είναι σίγουρο ότι θα την καταγγείλουμε... Δεν θα το αφήσουμε αυτό έτσι... Όταν γεννάνε τα βάζει μέσα σε μια σακούλα και τα πετάει... και ό,τι γίνει, έγινε!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τότε σε τί δεν συμφωνείς.....:hmm:

διαβασα ολο το θεμα!! εχω και γω ενα μικρακι που το βρηκα στα σκουπιδια και μεγαλωνουμε με μπιμπερο.2 μερες τον εχω.Απειρα τσισακια αλλα απο κακα τιποτα.
ποσο ειναι λογικο χρονικο διαστημα να μην εχει κανει? τρωει 2 μερες σε μενα αλλα μεχρι να εντοπισω απο που ακουγοταν το κλαμα και να το μαζεψω θα πρεπει να περασε 1 μερα χωρις να φαει..να ανησυχησω που δεν εχει κανει κακα?

διαβασα ολο το θεμα!! εχω και γω ενα μικρακι που το βρηκα στα σκουπιδια και μεγαλωνουμε με μπιμπερο.2 μερες τον εχω.Απειρα τσισακια αλλα απο κακα τιποτα.
ποσο ειναι λογικο χρονικο διαστημα να μην εχει κανει? τρωει 2 μερες σε μενα αλλα μεχρι να εντοπισω απο που ακουγοταν το κλαμα και να το μαζεψω θα πρεπει να περασε 1 μερα χωρις να φαει..να ανησυχησω που δεν εχει κανει κακα?
Δεν μπορεις να κανεις και τιποτα απλα να περιμενεις...

Υπομονή και μασάζ στην κοιλιά με κάτι μαλακό και ζεστό (δοκίμασε και πριν και μετά το φαγητό, το κάθε γατάκι είναι διαφορετικό).
Με το καλό να σου έρθει το βρωμερό δωράκι και καλά ξενύχτια :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back