Νερό... Ποιο;

αμαν παιδια τρελλαθηκα...τωρα κοιταξα το αυρα ,αν το μαγνησιο εχει συμβολο το Mg ,τοτε το αυρα εχει παρα πολυ..5.2 ...!!!sli8erin νασαι καλα(....καλε το πορτρετο σου θα σου κανω!!!)αυριο πρωι πρωι αλλαζω νερο...γμτ ο μπουκακος ειναι αρσενικος και στειρωμενος 6 χρονων ,,λετε να την εχει παθει τη ζημια??? πουπουλινα χεσμ..νη απο την τρομαρα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμαν παιδια τρελλαθηκα...τωρα κοιταξα το αυρα ,αν το μαγνησιο εχει συμβολο το Mg ,τοτε το αυρα εχει παρα πολυ..5.2 ...!!!sli8erin νασαι καλα(....καλε το πορτρετο σου θα σου κανω!!!)αυριο πρωι πρωι αλλαζω νερο...γμτ ο μπουκακος ειναι αρσενικος και στειρωμενος 6 χρονων ,,λετε να την εχει παθει τη ζημια??? πουπουλινα χεσμ..νη απο την τρομαρα της
Οχι βρε αν ειχε πάθει κάτι (χτυπα ξύλο) θα το είχες καταλάβει μην ανησυχείς απλά αλλάζεις νερό
ΥΓ.: Το πορτρέτο μου το θέλω μπούστο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι βρε αν ειχε πάθει κάτι (χτυπα ξύλο) θα το είχες καταλάβει μην ανησυχείς απλά αλλάζεις νερό
ΥΓ.: Το πορτρέτο μου το θέλω μπούστο:lol:
χα,χα,χα...εισαι και πολυ παλιοπραγμα...:lol::lol::lol::lol: οοοοοοτι θελεις!!!!!να σαι καλα..αγχωθηκα παρα πολυ...γμτ να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για αυτα και αυτοι οι κολ...γιατροι να μην σου λενε απλα ,βασικα πραγματα:mad::mad::mad: σου χρωσταμε μεγαλη χαρη sli8erin ....σε λατρευουμε...:up::up::up:

χα,χα,χα...εισαι και πολυ παλιοπραγμα...:lol::lol::lol::lol: οοοοοοτι θελεις!!!!!να σαι καλα..αγχωθηκα παρα πολυ...γμτ να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για αυτα και αυτοι οι κολ...γιατροι να μην σου λενε απλα ,βασικα πραγματα:mad::mad::mad: σου χρωσταμε μεγαλη χαρη sli8erin ....σε λατρευουμε...:up::up::up:
Λατρέψτε με λατρέψτε με άφοβα :lol:
Καμία χάρη δε χρωστάς αυτό κάνουμε όλες εξ αλλού ότι ξέρουμε το λέμε για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις, βέβαια επίσης βοηθάει πολύ πέρα από την διατροφή κ το νερό κ η άσκηση οπότε καλό ειναι να έχει κ παιχνιδάκια ή γατόδεντρο κ να κινείται κ λίγο γιατί είναι σημαντικό κ αυτό για να πίνει κ αρκετό νεράκι αλλά κ να ασκείται κ να προσέχεις επίσης κ το βάρος του

Λατρέψτε με λατρέψτε με άφοβα :lol:
Καμία χάρη δε χρωστάς αυτό κάνουμε όλες εξ αλλού ότι ξέρουμε το λέμε για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις, βέβαια επίσης βοηθάει πολύ πέρα από την διατροφή κ το νερό κ η άσκηση οπότε καλό ειναι να έχει κ παιχνιδάκια ή γατόδεντρο κ να κινείται κ λίγο γιατί είναι σημαντικό κ αυτό για να πίνει κ αρκετό νεράκι αλλά κ να ασκείται κ να προσέχεις επίσης κ το βάρος του
το βαρος προσπαθω να το ελεγχω...ολα τα υπολοιπα τα εχει...ειναι ομως τεμπελης το ατιμο......τωρα ομως εχει την καλυτερη γυμναστικη...ΤΗΝ ΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ....!!!!!! αυτη την στιγμη που σου μιλαμε,χαλακι δεν εχει μεινει στη θεση του απο το κυνηγητο που κανουνε...:lol::lol::lol: εκτος απο τον μπουκακο εχω μεινει και εγω η μιση απο το τρεχα και σημαζευε(..κατι δεν μου παει καλα στην ορθογραφια!!) που κανω:up::up::up:

εγω δινω απο την βρυση γιατι ειναι σαν το εμφιαλωμενο και σε λιγο καιρο με το καινουριο φιλτρο που θα βαλουν, θα ειναι καλυτερο απο το εμφιαλωμενο :P Δινε της οτι πινεις και εσυ, αν πινεις εμφιαλωμενο δινε εμφιαλωμενο :)

Καλέ μη μου τον κάνεις gay το μπέμπη μου.... είναι αγοράκι! :lol::lol:

το βαρος προσπαθω να το ελεγχω...ολα τα υπολοιπα τα εχει...ειναι ομως τεμπελης το ατιμο......τωρα ομως εχει την καλυτερη γυμναστικη...ΤΗΝ ΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ....!!!!!! αυτη την στιγμη που σου μιλαμε,χαλακι δεν εχει μεινει στη θεση του απο το κυνηγητο που κανουνε...:lol::lol::lol: εκτος απο τον μπουκακο εχω μεινει και εγω η μιση απο το τρεχα και σημαζευε(..κατι δεν μου παει καλα στην ορθογραφια!!) που κανω:up::up::up:
Ίσως λείπει κάτι πάνω από τις λέξεις:hmm:
Αυτή ειναι κ η καλύτερη γυμναστική να τρέχουν κ να κυνηγιούνται όσο για σένα που έμεινες μισή από τα γατάκια ίσως θα έπρεπε να μας τα δανείσεις για ένα διάστημα:lol:

Εγώ που του δίνω Βίκο και έχει mg 3,4 είναι πολύ?:hmm:

Εγώ που του δίνω Βίκο και έχει mg 3,4 είναι πολύ?:hmm:
Ναι είναι αρκετό, το ΚΟΡΠΗ έχει κάτω από 1

Νομίζω τα εμφιαλωμένα έχουν μαγνήσιο (αν θυμάμαι καλά) :redface: που είναι επικίνδυνος και ΣΟΣ, για τις γάτες.:|

σοστο! ποτε ποτε δεν δινο νερο εμφιαλομενο γιατι ολα εχουν επιπλεον μαγνισιο !!
και αυτο εινα κατι που μπορει να προκαλει προβλιματα στο μελλον. εδω κοιταμε για καλητερες τροφες αυτες που ειναι χαμιλα σε μαγνισιο

παντως,εγω ,σημερα που πηρα κορπη και το κοιταξα,ειδα οτι εχει 3.5 μαγνησιο...

παντως,εγω ,σημερα που πηρα κορπη και το κοιταξα,ειδα οτι εχει 3.5 μαγνησιο...

Μήπως κάνεις λάθος? Γιατί και γω πήρα σήμερα κορπή και είδα οτι έχει μαγνήσιο 0,92 :hmm:

Μήπως κάνεις λάθος? Γιατί και γω πήρα σήμερα κορπή και είδα οτι έχει μαγνήσιο 0,92 :hmm:
τι στο καλο..διαφορετικα κορπη εχουμε εμεις,διαφορετικα εσεις??εγω σαν μαγνησιο διαβαζω αυτο που λεει στα κατιοντα Mg και γραφει 3,6....παντως εγω σημερα πηρα εμφιαλομενο μεν,αλλα οχι μεταλλικο,απλα επιτραπεζιο...αυτα δεν ειναι εμπλουτισμενα με μεταλλα,για αυτο και δεν λεγονται μεταλλικα ,αλλα απλα επιτραπεζια...δεν ξερω αν εκανα καλλα...οτι πληροφοριες μαθενετε,να μας τις λετε

Πουπουλίνα μήπως πήρες το Κορπη που είναι σε γυάλινο μπουκάλι; γιατί αυτό ειναι ανθρακούχο νερό κ έχει πράγματι μαγνήσιο 3,6

Πουπουλίνα μήπως πήρες το Κορπη που είναι σε γυάλινο μπουκάλι; γιατί αυτό ειναι ανθρακούχο νερό κ έχει πράγματι μαγνήσιο 3,6
οχι βρε παιδια,πηρα την εξαδα με τα πλαστικα μπουκαλια,ποιο ειναι το συμβολο του μαγνησιου?? αν θυμαμαι καλα ειναι το Mg ,αυτη την τιμη κοιταω!!!

οχι βρε παιδια,πηρα την εξαδα με τα πλαστικα μπουκαλια,ποιο ειναι το συμβολο του μαγνησιου?? αν θυμαμαι καλα ειναι το Mg ,αυτη την τιμη κοιταω!!!
Αυτή τη τιμή κοιτάζω και γώ πουπουλίνα και γράφει για το Κορπή 0,92....:confused::hmm::hmm::hmm::hmm:

το συμβολο νομιζω ειναι το Mg :hmm:

Και γω έτσι νομίζω...:hmm:

βρε παιδια..τρελη δεν ειμαι ,πριν απο λιγο ηρθε και μια φιλη μου σπιτι και της εδωσα να διαβασει την ετικετα...και αυτη το ιδιο μου ειπε..Mg 3,6 τι στο καλο...και ελληνικα ξερω και αγγλικα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back