Νερό... Ποιο;

Ε τότε ή κάποιο ορθογραφικό λάθος στην ετικέτα έχει γίνει ή ... δεν ξέρω τι άλλο... μήπως κάνα φαντασματάκι παίζει μαζί μας νυχτιάτικα?:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τότε ή κάποιο ορθογραφικό λάθος στην ετικέτα έχει γίνει ή ... δεν ξέρω τι άλλο... μήπως κάνα φαντασματάκι παίζει μαζί μας νυχτιάτικα?:lol::lol::lol::lol::lol:
βρε τερας...που το βλεπεις το 0,92??????? :blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε τερας...που το βλεπεις το 0,92??????? :blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Ε αφού το βλέπω βρε πουπουλίνα ....:blink:
Ας μας πει και κάποιος άλλος που πίνει Κορπή γιατί άρχισα να αγριεύομαι νυχτιάτικα....:lol::lol:

Ε αφού το βλέπω βρε πουπουλίνα ....:blink:
Ας μας πει και κάποιος άλλος που πίνει Κορπή γιατί άρχισα να αγριεύομαι νυχτιάτικα....:lol::lol:
εεεεεεεεε λοιπον ...με προκαλεις..... βρε...θα σου στειλω με τα κτελ μια μπουκαλα κορπη...για να μαθεις.........αμα πια...:mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εεεεεεεεε λοιπον ...με προκαλεις..... βρε...θα σου στειλω με τα κτελ μια μπουκαλα κορπη...για να μαθεις.........αμα πια...:mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εεεεεεεεεε λοιπόν.... στείλε.... :mad::mad::mad::mad:
άμα πια νυχτιάτικα, βάλθηκες να μας τρελλάνεις και σου είπα οτι αγριεύομαι κιόλας... εεεεεεε:mad::mad::mad:

εεεεεεεεεε λοιπόν.... στείλε.... :mad::mad::mad::mad:
άμα πια νυχτιάτικα, βάλθηκες να μας τρελλάνεις και σου είπα οτι αγριεύομαι κιόλας... εεεεεεε:mad::mad::mad:
βρε γουργουρακο.....που ολο γουργουρευεσαι κιολας....απο τι αγριευεσαι????/ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? θα στη στειλω τη μπουκαλα για να μαθειςςςςςςς.........:mad::mad::mad: κακο παιδι.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βρε γουργουρακο.....που ολο γουργουρευεσαι κιολας....απο τι αγριευεσαι????/ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? θα στη στειλω τη μπουκαλα για να μαθειςςςςςςς.........:mad::mad::mad: κακο παιδι.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοίτα μην έρθω εγώ γιατί δεν είναι πολύ μακρυά η Ζάκυνθος απο τα Γιάννενα, και τότε.... κακό κορίτσι:rolleyes::rolleyes:

εχμ,εχμ,εχμ......και εσυ προσεχε τι λες...γιατι εχουμε και φιλους στα γιαννενα(...και μαλιστα κτηνιατρους...)και δεν το εχουμε και τιποτα να ανεβουμαι επανω....:mad::mad::mad: και με μια μπουκαλα κορπη κιολας για αποδειχτικο στοιχειο...εχμ,εχμ:hmm::hmm::hmm:...στη μουρη θα στο τριψω...:lol::lol::lol: μας αμφισβητηται κιολας????????? στραβες δεν ειμαστε!!!!!!!!!

μηπως το ενα κορπη ειναι επιτραπεζιο και το αλλο μεταλλικο γι' αυτο και υπαρχουν αυτες οι διαφορες;

μηπως το ενα κορπη ειναι επιτραπεζιο και το αλλο μεταλλικο γι' αυτο και υπαρχουν αυτες οι διαφορες;
μπα..οχι,το κοιταξα 100φορες,τουλαχιστον στο σουπερμαρκετ που πηγα κορπη επιτραπεζιο δεν βρηκα...τι να πω..μυστηριο!!!!!!!!

αλλα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...εκτος αν ειναι επιτραπεζιο του γουργουρακου!! βρε γουργουρακο,κοιτα το κορπη σου να δεις τι γραφει..επιτραπεζιο η μεταλλικο????????

Μηπως εχεις παρει τα μικρα μπουκαλακια τν 0.5L?
Γιατι τωρα ειδα το μεγαλο και το μικρο και εχουν διαφορετικη περιεκτικοτητα σε μαγνησιο!
Το μεγαλο μπουκαλι που ειναι 1,5L εχει Μg 0,92 και το μικρο μπουκαλακι που ειναι 0,5L εχει Mg 3,6

Παντως δεν ηξερα αυτο για το νερο αν και εμβιαλωμενο τους δινω, αλλα οχι Κορπης γιατι δεν τους αρεσει απο δω και περα ομως θα τους το αλλαξω, που θα παει δεν θα το συνηθισουν?

Μηπως εχεις παρει τα μικρα μπουκαλακια τν 0.5L?
Γιατι τωρα ειδα το μεγαλο και το μικρο και εχουν διαφορετικη περιεκτικοτητα σε μαγνησιο!
Το μεγαλο μπουκαλι που ειναι 1,5L εχει Μg 0,92 και το μικρο μπουκαλακι που ειναι 0,5L εχει Mg 3,6

Παντως δεν ηξερα αυτο για το νερο αν και εμβιαλωμενο τους δινω, αλλα οχι Κορπης γιατι δεν τους αρεσει απο δω και περα ομως θα τους το αλλαξω, που θα παει δεν θα το συνηθισουν?
καλα...αυτο ειναι οντως μυστηριο!!!!!! το μεγαλο εχω παρει και γραφει 3,6!!!!!!!!!μα δεν μπορω να καταλαβω..........

Ουτε εγω :hmm:
Για δες ποτε εχει γινει η χημικη αναλυση Ι.Γ.Μ.Ε?
Στο μικρο μπουκαλακι λεει οτι εχει γινει στις 17/06/04 και εχει pH=7,3 και στο μεγαλο εχει γινει 10/12/07 και εχει pH=7,42

Ουτε εγω :hmm:
Για δες ποτε εχει γινει η χημικη αναλυση Ι.Γ.Μ.Ε?
Στο μικρο μπουκαλακι λεει οτι εχει γινει στις 17/06/04 και εχει pH=7,3 και στο μεγαλο εχει γινει 10/12/07 και εχει pH=7,42
λοιπον, γραφει χημικη αναλυση Ι.Γ.Μ.Ε 17-6-04 και ph=7,3 οτι δηλαδη γραφει το δικο σου το μικρο μπουκαλακι!!!!!!!! τωρα που το ξαναβλεπω,εκει που λεει ..νερο &υγεια γραφει απο κατω.....NH4<0,26mg...μηπως διαβαζετε αυτο για μαγνησιο?? αν δεις ομως σε αλλο σημειο του μπουκαλιου,εκει που λεει χημικη αναλυση ΙΓΜΕ και τα εχει αναλυτικα ,γραφει...κατιοντα..ca96,6,mg3,6.....ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο????

Οχι το mg διαβαζω!
Μαλλον δεν εχουν αλλαξει σε ολα τα μπουκαλια το χαρτακι.
Λογικα ακομα και αν λεει mg 3,6 αφου η τελευταια χημικη αναλυση ΙΓΜΕ εχει γινει στις 10/12/07 πρεπει να ειναι mg 0,92
Παντως αυτο μονο η εταιρια θα το ξερει!
Μπορει να ειναι και τυπογραφικο λαθος
Εγω τα εχω και τα 2 μπουκαλια μπροστα μου.

στο μεγαλο εχει:
Κατιοντα Ca 95,07 Mg 0.92 Na 6,9 K 0.78 NH4 0.26
Ανιοντα HCO3 290,33 CL 9,42 SO4 2,00 NO3 5,00 NO2 0,O5

στο μικρο εχει:
Κατιοντα Ca 96,6 Mg 3,6 Na 4,5 K 0.6 NH4 0.26
Ανιοντα HCO3 297 CL 10,2 SO4 7,7 NO3 5,8 NO2 0,O5

αλλα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...εκτος αν ειναι επιτραπεζιο του γουργουρακου!! βρε γουργουρακο,κοιτα το κορπη σου να δεις τι γραφει..επιτραπεζιο η μεταλλικο????????
Αγαπητή πουπουλίνα, βλέπω ο χορός καλά κρατεί....:lol::lol:
Το νερό είναι μεταλλικοοοοοοοοοοοοοοοοο και δεν χωρά αμφισβήτηση.:mad:

Υ.Γ. Να μου πείς ποιοί είναι οι φίλοι σου οι κτηνίατροι εδώ για να πάρω τα μέτρα μου, διότι μια λαϊκή παροιμία λέει "δείξε μου το φίλο σου,να σου πώ ποιός είσαι":blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol:

Αγαπητή πουπουλίνα, βλέπω ο χορός καλά κρατεί....:lol::lol:
Το νερό είναι μεταλλικοοοοοοοοοοοοοοοοο και δεν χωρά αμφισβήτηση.:mad:

Υ.Γ. Να μου πείς ποιοί είναι οι φίλοι σου οι κτηνίατροι εδώ για να πάρω τα μέτρα μου, διότι μια λαϊκή παροιμία λέει "δείξε μου το φίλο σου,να σου πώ ποιός είσαι":blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol:
αν θελεις σου στελνω καποια στοιχεια σε πμ

ευχαρίστως αγαπητή πουπουλίνα;)
παντως,αν θες,μπορω να μαθω πως το λενε η που βρισκεται το κτηνιατρ. του,μηπως και τον χρειαστεις:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back