Νερό... Ποιο;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια τώρα σας κατάλαβα!!!:D
Το ερώτημαμετά από όλα αυτά, είναι τι νεράκι να τους δώσω ,ειδικά για τον Αρη?:hmm:

αυτο αναρωτιεμαι και εγω........:hmm:κοιτα να δεις,προς το παρων θα εξακολουθησω να δινω το κορπη...το θεμα ειναι,την επομενη φορα τι τιμες θα εχει στο μαγνησιο..........αν εξακολουθησει να εχει πανω απο 1,θα δω.....:hmm::hmm: θα ρωτησω και για τα επιτραπεζια που δεν εχουν προσθηκη μεταλλων.........:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μώλις πήρα μία 6άδα από το σουπερ (όντως έξω γράφει ότι έχει λιγότερο πλαστικό αυτή τη συσκευασία που έχει κ 2 δώρο. Το μαγνήσιο είναι σταθερό 0.92 Πουπουλίνα δεν ξέρω γιατί αυτά που βρίσκεις εσύ έχουν διαφορετικές τιμές. Νομίζω κάπου έχει την ηλ. διεύθυνση της εταιρίας γιατί δεν τους στέλνεις ένα μειλ να ρωτήσεις τι συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μώλις πήρα μία 6άδα από το σουπερ (όντως έξω γράφει ότι έχει λιγότερο πλαστικό αυτή τη συσκευασία που έχει κ 2 δώρο. Το μαγνήσιο είναι σταθερό 0.92 Πουπουλίνα δεν ξέρω γιατί αυτά που βρίσκεις εσύ έχουν διαφορετικές τιμές. Νομίζω κάπου έχει την ηλ. διεύθυνση της εταιρίας γιατί δεν τους στέλνεις ένα μειλ να ρωτήσεις τι συμβαίνει;

πιστευω οτι ειναι θεμα παρτιδων,αν δεις σε προηγουμενες σελιδες ''σκοτωνομασταν'' με τον γουργουρακο για αυτο το λογο,μεχρι που καποια στιγμη πηγε και αυτος στο σουπερ μαρκετ και επεσε σε παρτιδα κορπη με 3.5!!!! το γραφει σε καποια σελιδα λεει ''προς αποκατασταση της αληθειας'' καπως ετσι τελοςπαντων....για αυτο σου λεω,αφου το ειδε και ο γουργουρακος παει να πει οτι ειναι θεμα παρτιδων..............αλλα,τι στο καλο...ολες οι παρτιδες με αυξημενο μαγνησιο...στη ζακυνθο ερχονται???:hmm::hmm: αει στο καλο πια.........:lol::lol:

παντως,μην νομιζεις και εγω τοσο καιρο τωρα,το κορπη με τιμη μαγν.0.95 το εβρισκα...σημερα ειναι η πρωτη παρτιδα μετα απο τοσο καιρο,που εχει υψηλοτερες τιμες...ευελπιστω οτι την επομενη φορα θα εχει τα χαμηλα επιπεδα:D:D:D:D...........τι στο καλο....για μια ελπιδα ζουμε........:lol::lol::lol:

Εγω παντως τους δινω φιλτραρισμενο απο τη βρυση,απο αυτο που πινω κι εγω,κραταει το χλωριο κ βαρεα μεταλλα...:hmm:

πιστευω οτι ειναι θεμα παρτιδων,αν δεις σε προηγουμενες σελιδες ''σκοτωνομασταν'' με τον γουργουρακο για αυτο το λογο,μεχρι που καποια στιγμη πηγε και αυτος στο σουπερ μαρκετ και επεσε σε παρτιδα κορπη με 3.5!!!! το γραφει σε καποια σελιδα λεει ''προς αποκατασταση της αληθειας'' καπως ετσι τελοςπαντων....για αυτο σου λεω,αφου το ειδε και ο γουργουρακος παει να πει οτι ειναι θεμα παρτιδων..............αλλα,τι στο καλο...ολες οι παρτιδες με αυξημενο μαγνησιο...στη ζακυνθο ερχονται???:hmm::hmm: αει στο καλο πια.........:lol::lol:
Τι να σου πω μήπως έχουν εγκαταστάσεις δε διάφορα σημεία της χώρας οπότε αυτό που έρχεται σε σας να είναι από το κοντινότερο σημείο του οποίου το νερό είναι πλούσιο σε μαγνήσιο (κάτι ανάλογο δλδ που γίνεται κ με τις γαλακτοβιομηχανίες)

Κορπή - για κατοικίδια

Αγαπητές Elvenstar & Πουπουλίνα,
είμαι μαζί σας 1000%.. απλά να προσθέσω, ο κτηνίατρός μου μου είπε ότι το Κορπή όντως είναι ό,τι καλύτερο για κατοικίδια για όλους τους λόγους που αναφέρετε (ουρολιθίαση, κτλ). Γενικότερα, έχω ακούσει καλά λόγια για το Κορπή για την υγεία και των ανθρώπων (προβλήματα νεφρών, ούρα, χημική σύσταση), οπότε είμαι "κολλημένος" εκεί..! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα..
ΜΦΧ

γεια σας!
κάπου στις απαντήσεις αναφέρθηκε φίλτρο βρύσης.. ένα καλό φίλτρο είναι κατάλληλο για τις ανθρώπινες ανάγκες, λογικά και για τις γατίστικες είναι εμείς τέτοιο έχουμε και από εκεί πίνουμε, και οι δύο.. ίσως ένα καλό φίλτρο είναι επένδυση και για την δικιά σου υγεία και διατροφή και τελικά κοστίζει συγκεντρωτικά όσο και τα εμφιαλωμένα, ίσως και λιγότερο.. και δεν έχεις και το κουβάλημα..

Γιάννη είναι ακριβώς όπως τα λες για όσους έχουν προβλήματα υγείας με νεφρά αλλά κ για τα γατάκια κυρίως τα στειρωμένα το καλύτερο αυτή τη στιγμή αλλά κ το πιο προσιτό οικονομικά είναι το ΚΟΡΠΗ.

Μουσταρδούλα το φίλτρο δεν συγκρατεί το μαγνήσιο γιατί το πλούσιο σε μαγνήσιο νερό θεωρείτε από τα καλύτερα νερά, απλά για ασθένειες των νεφρών θεωρείτε απαγορευτικό

θα τσεκάρω το φίλτρο μου τί συγκρατεί από μαγνήσιο και θα σας το αναφέρω.. μήπως τελικά δεν είναι και για μένα κατάλληλο.. πάντως κάνει το νερό τέλειο στην γεύση (τουλάχιστον). εγώ το ευχαριστιέμαι.. θα βρω τα χαρτιά και θα γράψω σύντομα την περιεκτικότητα, να μου πείτε αν είναι καλό για γατίτσα και άνθρωπο.. ευχαριστώ.

εγω τις βαζω απο την βρυση και το πινει κανονικα δεν εχουμε τετοιο προβλημα οτι της βαλει η μαμα της....δεν εχουμε τετοια κολληματα με το νερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τις βαζω απο την βρυση και το πινει κανονικα δεν εχουμε τετοιο προβλημα οτι της βαλει η μαμα της....δεν εχουμε τετοια κολληματα με το νερο...

δεν ειναι θεμα κολληματος με το νερο....ειναι θεμα οτι δεν εχουν ολα τα μερη την τυχη να εχουν ποσιμο νερο...εδω που μενω..το νερο ειναι εντελως ακαταλληλο...θα ηταν εγκλημα να τους το εδινα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι γλυφω το νερο στα νησια οποτε εκει ειναι λιγο δυσκολο αλλα εδω εχουμε ποσιμο νερο το κανονικο........

ναι ειναι γλυφω το νερο στα νησια οποτε εκει ειναι λιγο δυσκολο αλλα εδω εχουμε ποσιμο νερο το κανονικο........

μακαρι να ηταν γλυφο και εδω..εχουν γινει ελεγχοι...μεχρι και αρσενικο εχει.....οποτε...καταλαβαινεις...μονο εμφιαλωμενο για ολους..ακομα και στο μαγειρεμα εννοειται...δεν ειναι θεμα γευσης αλλα επικυνδηνων στοιχειων που εχουν βρεθει:)

καταλαβα.....ετσι γινονταν και ναυπακτο που εμενα ειχε μολυνθει το νερο κστι ειχε γινει με τις σοληνες και περναμε ολοι η πολη εμφιαλομενο νερο........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back