julia
Διακεκριμένο μέλος
μην πιει η γάτα σας το νερό που στάζει από το σωληνάκι.....!!!

Εμένα στάζει πάνω από το σιφόνι του μπαλκονιού... αλλά για να είμαι ΚΑΙ σίγουρη έβαλα τον σωλήνα μέσα σε μια μπουκάλα και το μαζεύω!!!

(έχω την εντύπωση ότι είναι δηλητήριο για την γάτα... δεν το διακινδυνεύω.. θα κάνω ένα ψάξιμο.. αν βρω και κάτι σχετικό)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω οτι υπάρχει λογος ανησυχιας αλλα δεν παίρνω και όρκο.
tolakos
Νεοφερμένο μέλος
Επιπρόσθετα, επειδή εμείς το μαζεύουμε σε κουβά τον οποίο αδειάζουμε μόλις γεμίσει, έχω παρατηρήσει ότι μαζεύεται ένα στρώμα γλίτσας στον κουβά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πραγματι ειναι απεσταγμενο νερο...αλλα δεν κανει να το πιουμε!!Παιδια εγώ ρώτησα οταν μου το εγκατέστησαν και μου ειπαν οτι ειναι απολυτως οκ, ειναι στην ουσία απεσταγμένο νερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σίδερο ατμού.
Δεν νομιζω οτι υπάρχει λογος ανησυχιας αλλα δεν παίρνω και όρκο.
Το πόσιμο νερό πρέπει να περιέχει μικρή ποσότητα ανόργανων αλάτων (0,5 γραμ. στο λίτρο), γιατί το καθαρό νερό χωρίς διαλυμένα άλατα είναι βλαβερό για τον οργανισμό, εξαιτίας της μεγάλης διαπιδυτότητας των κυττάρων. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα θαλασσινά ψάρια πεθαίνουν όταν μεταφερθούν σε γλυκό νερό και ψάρια του γλυκού νερού πεθαίνουν αμέσως μόλις τοποθετηθούν μέσα σε απεσταγμένο νερό, γιατί καταστρέφονται τα ερυθρά αιμοσφαίρια (αιμόλυση). Το πόσιμο νερό περιέχει διαλυμένο οξυγόνο, άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα, ελάχιστα ίχνη οργανικών ουσιών, καθώς και ίχνη φυτικών μικροοργανισμών.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
άντα, είναι επικιίνδυνο σε μεγάλη ποσότητα ή ανα πιει κανεις και λιγο μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα;
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι επικινδυνο να το πιεις γενικα...δεν υπαρχει δοσολογια που μετα τα χ ml ειναι επικινδυνο ή οχι. Πιστευω για μια γατα και ενα κουταλακι απεσταγμενο νερο μπορει να της κανει κακο.Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά παιδιά!
άντα, είναι επικιίνδυνο σε μεγάλη ποσότητα ή ανα πιει κανεις και λιγο μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα;

julia
Διακεκριμένο μέλος

Τό ξέρα το ΚΑΤΙ έχει και δεν κάνει!!!!!!!!!!!

Άρα να το βάλουμε και στην λίστα με τα απαγορευμένα τρόφιμα κλπ... γιατί είναι κάτι ΠΟΛΥ εύκολο να την πατήσει κανείς!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μου ελυσες μια απορια.Η δικη μου η Μυρτουλα εχει αυτην την ηλιθεια συνηθεια να πηγαινει στο δοχειο που μαζευεται το νερο απο το σωληνακι.Φυσικα μολις κλεινω το κλιμασιστικο και ανοιγω την μπαλκονοπορτα αδειαζω το δοχειο και το σκουπιζω με πετσετα γιατι παει μετα και γλυφει τις σταγονες που εμειναν
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τις αρεσει τοσο πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool