Νευράκιαααααα

marzep

Δραστήριο μέλος

Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα.
Νευρακια,πολλα νευρακια,πααααρα πολλα νευρακια!!!!!!!!!!!
Μολις 10 ημερες πριν απο το γαμο κι ενω ημουν ΤΕΡΑΣ ψυχραιμιας,ξαφνικα εγινα μαιναδα,με αλλα λογια σχετο τερας...Ειμαι συνεχεια στην πριζα,μου φταινε οι παντες και τα παντα,δεν μου αρεσει τιποτα και απλα θελω να ριξω εναν γερο καυγα ακομα και στο δρομο:blink::blink::blink::blink:.Μπορει καποιος να με χαστουκισει,να μου ρξει κανα ωραιο,παραδοσιακο μπινελικακι,μηπως και συνελθω,γιατι δεν με βλεπω καθολου καλα????
:mad::mad::mad::mad::(:(:(:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου στειλω το Σειριο μια βολτα να σε συνεφερει;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Δεν σε πειραζει φανταζομαι,να τον παω καμια βολτιτσα σε καποιους...............:D:D:D:D:D:D:D

Οοοχι καθολου,αν ειναι να διασκεδασει το παιδι...:lol:

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Εγγυημενα,ναι...:D:D

Μα τη διασκεδαση του παιδιου σκεφτομαι μονο...Α,ναι και το να διδαξει λιγο το χαλβα Χαλβα....:redface::redface::redface:

Καλε μια χαρα θα τον διδαξει,εδω εκανε χου η Μόιρα στο κουταβι!Ο Δημητρης φωναζε απο το τηλεφωνο να του το ηχογραφησω!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επειδη εχω και εγω πολλα νευρα τωρα τελευταια συμπεθερα, να κανονισουμε ενα ραντεβου να αλληλοπλακωθουμε να ξελαμπικαρουμε και οι δυο? :lol::lol::lol:

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:δεν ειιιναι κακοο,αλλα γιατι να μην παμε να πλακωσουμε καναν αλλο και μετα να επικαλεστουμε το ακαταλογιστο????
Η ισχυς εν τη ενωσει............:up:

Ελεγα να μην την πληρωσει ο αμαχος πληθυσμος....αλλα τωρα που το λες εχω πολλους υπ'οψιν μου.... :hmm::hmm::hmm:
Κανα δυο ειναι απο εδω μεσα....
Δωρα μην ακους.... :P:P:P:lol::lol::lol:

Εκανα την εξυπναδα να κατεβω να παρω τσιγαρα (15 λεπτα με τα ποδια πηγαινε-ελα) και αφησα ανοιχτο το παραθυρο.... Μπηκε καποιος καλος γατουλης και μου αρωματισε το σπιτι.....

Ελατε να πλακωσουμε αυτον! Και δεν μπορω να βρω που στο καλο μου την εχει κανει, να καθαρισω.

Πολυ καλα!Ξεκιναμε απο Αττικη η Αργολιδα??Απο βδομαδα θα ειμαι Ναυπλιο,οποτε βολευει......:cool::cool::lol::lol::lol:

Σοβαρα? Ελα απο εδω μια βολτα αν σε παιρνει ο χρονος...μια ωρα ειναι, εεεε ενταξει μιαμιση :P Ελα να δεις τη νυφη σου και το μωρακι!
Αργος-Ναυπλιο να δεις ποσους εχω!
Παιδια, ποναω! Η juno εχει θρονιαστει στο σβερκο μου κοιταει την οθονη και που γραφω, και καθομαι καμπουρα για να μην πεσει....:lol::lol::lol:

Εκανα την εξυπναδα να κατεβω να παρω τσιγαρα (15 λεπτα με τα ποδια πηγαινε-ελα) και αφησα ανοιχτο το παραθυρο.... Μπηκε καποιος καλος γατουλης και μου αρωματισε το σπιτι.....

Ελατε να πλακωσουμε αυτον! Και δεν μπορω να βρω που στο καλο μου την εχει κανει, να καθαρισω.
Ωωωω σκ@2λες...πφφφφφφφφφφφφ:blink::blink::blink:Καλες αναζητησεις να πω???:eek::mpliaks:
και μετα μιλαω κι εγω....

Αμ δεν ειναι σκ@τουλες.... Ψεκασε ο ατιμος.....πφφφφφφ

Σοβαρα? Ελα απο εδω μια βολτα αν σε παιρνει ο χρονος...μια ωρα ειναι, εεεε ενταξει μιαμιση :P Ελα να δεις τη νυφη σου και το μωρακι!
Αργος-Ναυπλιο να δεις ποσους εχω!
Παιδια, ποναω! Η juno εχει θρονιαστει στο σβερκο μου κοιταει την οθονη και που γραφω, και καθομαι καμπουρα για να μην πεσει....:lol::lol::lol:
Τς τς τς πως τα λες ετσι....
Φαντασου,οτι στις πρωτες θεσεις της λιστας ειναι ο παπας που θα μας παντρεψει,στο Ναυπλιο:bleh::bleh::bleh::mpliaks:................

Juno πλιμ* καταβα κατω απο το σβερκο της μαμας.Οταν λεμε οτι κατσικωνομαστε στο σβερκο καποιου,το λεμε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....:lol::lol::lol::lol:

*πουλακι μου

Αμ δεν ειναι σκ@τουλες.... Ψεκασε ο ατιμος.....πφφφφφφ

προς τη νυφη(απο πεθερα)
Προσεχε μαρη τους ξενους γατους,μην απατησεις (πολυ) το χαζοχαλβαδο μου,θα σε αλλαξω χρωμα...

προς συμπεθερα
ακοοομα καλυτερα:(...

Ναυπλιο θα παντρευτειτε?
Πηγε να πεσει η σκατουλα και γαντζωθηκε .....:blink::blink::blink: Αλλα οκ τωρα βολευτηκε στα ποδια να κοιμηθει...
Αν ειναι για παπα μεσα με τα χιλια! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back