alice
Πολύ δραστήριο μέλος
προς τη νυφη(απο πεθερα)
Προσεχε μαρη τους ξενους γατους,μην απατησεις (πολυ) το χαζοχαλβαδο μου,θα σε αλλαξω χρωμα...
προς συμπεθερα
ακοοομα καλυτερα...
Μητερα ... εγω δεν ξερω, κοιμομουν....
Ασε που αλλαζω και μονη μου χρωμα, σημερα ειδε και επαθε η μαμα να με καθαρισει απο τα χωματα που παω και κυλιεμαι... Ειδικα τωρα που με ειχε κανει και μπανιο και ημουν κατασπρη μια χαρα καφε μαυρη ειχα γινει.τσ τσ τσ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος

Να τον βαρεσω/ριξω κουτουλια πριν η μετα το γαμο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην το βαρεσεις, ακου τι θα κανεις.... Το εκαναν στο γαμο της ξαδερφης μου και επιασε!
Θα μαζεψεις ενα τσουρμο πιτσιρικια, θα τους δωσεις το ρυζι αρκετα πριν απο το Ησαια χορευε, και θα τους πεις να σημαδευουν τον παπα!
Ο δικος μας κρυβοταν πισω απο το βιβλιο πως το λενε... με τα Ευαγγελια?
Και ηταν μεσα στην τσατιλα, μας την ειπε κανονικα! Αλλα ειχε πολυ γελιο....
marzep
Δραστήριο μέλος
Παιδι μου,εισαι αθωο (κλαψ κλαψ)Μητερα ... εγω δεν ξερω, κοιμομουν....
Ασε που αλλαζω και μονη μου χρωμα, σημερα ειδε και επαθε η μαμα να με καθαρισει απο τα χωματα που παω και κυλιεμαι... Ειδικα τωρα που με ειχε κανει και μπανιο και ημουν κατασπρη μια χαρα καφε μαυρη ειχα γινει.τσ τσ τσ
Παρακληση στη νυφουλα μου,νυφιτσα μου:Μπορεις να μηνυσεις στον αρραβωνιαρη σου να μην ειναι μπιχλας και να μου κατσει να τον μπανιαρω???
Η μανουλοπεθερουλα σου....δεν ξεχνιομαστε,οι γυναικες εχουν παντα ΔΙΚΙΟ
Χιονατουλα μη γινεσαι καφετολασπουλα,δε λεει,θα ξανακανεις μπανιο...
marzep
Δραστήριο μέλος
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα...Ελα μωρε, μια χαρα χαλια ειναι στ'Αναπλι!
Μην το βαρεσεις, ακου τι θα κανεις.... Το εκαναν στο γαμο της ξαδερφης μου και επιασε!
Θα μαζεψεις ενα τσουρμο πιτσιρικια, θα τους δωσεις το ρυζι αρκετα πριν απο το Ησαια χορευε, και θα τους πεις να σημαδευουν τον παπα!
Ο δικος μας κρυβοταν πισω απο το βιβλιο πως το λενε... με τα Ευαγγελια?
Και ηταν μεσα στην τσατιλα, μας την ειπε κανονικα! Αλλα ειχε πολυ γελιο....
Μ'αρεσουν οι καλες ιδεες!Θα προσθεσω και κουφετα!Μεγαλα κουφετα

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδι μου,εισαι αθωο (κλαψ κλαψ)
Παρακληση στη νυφουλα μου,νυφιτσα μου:Μπορεις να μηνυσεις στον αρραβωνιαρη σου να μην ειναι μπιχλας και να μου κατσει να τον μπανιαρω???
Η μανουλοπεθερουλα σου....δεν ξεχνιομαστε,οι γυναικες εχουν παντα ΔΙΚΙΟ
Χιονατουλα μη γινεσαι καφετολασπουλα,δε λεει,θα ξανακανεις μπανιο...
Αχ, μητερα, τι μου ζητας? Να απαρνηθω τη γατισια φυση μου? Και εγω με τα ζορια καθομαι...αλλα δε βαζω νυχακια αλλιως η μαμα δε θα με ξαναεκανε ποτε μπανιο ακομα και σ βοθρο να επεφτα...εφτασα και 5μιση κιλα και δε με κανει ζαφτι που λεει και η γιαγια της....

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα...
Μ'αρεσουν οι καλες ιδεες!Θα προσθεσω και κουφετα!Μεγαλα κουφετα.
Κοιτα να δεις! Πρωτη φορα βλεπω σε γαμο να βαζουν ρεβυθια και στραγαλια μεσα στο ρυζι!.....

Μπουαααχχχαχαχαχααχα και παλι!

Εσεις για καλο και για κακο παρτε και ενα κρανος ασορτι με το νυφικο αντι για πεπλο!

marzep
Δραστήριο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
) Αληθεια απο εδω κατω εισαι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσεις για καλο και για κακο παρτε και ενα κρανος ασορτι με το νυφικο αντι για πεπλο!![]()
Αν και τωρα που το σκεφτομαι ,παρε κανονικο κρανος και νυφικο παραλλαγη!

Δεν παω καλα...παραμιλαω βραδιατικα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Α.Ντεν βαζει πεπλο,που να με πατας κατω!Και το ασπρο φορεμα,αρκετο ειναιΚοιτα να δεις! Πρωτη φορα βλεπω σε γαμο να βαζουν ρεβυθια και στραγαλια μεσα στο ρυζι!.....
Μπουαααχχχαχαχαχααχα και παλι!
Εσεις για καλο και για κακο παρτε και ενα κρανος ασορτι με το νυφικο αντι για πεπλο!![]()

.Β.Aν ειναι για τον παπα,αντεχωωωωω.Το πολυ πολυ να φυγουμε με κανα καρουμπαλακι...Αλλα προς Θεου,μη μας ξεφυγει καμια κουβεντα στο Γιαννη-γαμπρο...........

,δεν αρεσκεται στα καρουμπαλακια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Τριπολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλη!!!!Κλλλλεινω συμπεθερα (το λι ηταν αργειτικο αν δε το καταλαβες...) Αληθεια απο εδω κατω εισαι?

Καληνυχτιζω κι εγω,εχω τοκετο διδυμων σε λιγες ωρες....Ευχαριστωωωωωωωω!!!!!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool