mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ πολύ κρίμα

Δεν είμαι ούτε και εγώ κτηνίατρος..Καμία σχέση..Απλά όλα τα συμπτώματα, μου θυμίζουν Πανλευκοπενία..Είπαν κάτι για αυτή την ασθένεια οι γιατροί?
Θα σε συμβούλευα και εγώ να κάνεις τις εξετάσεις..Γνωρίζω τα οικονομικά όλων είναι άσχημα, αλλά από το να τα δίνεις σε δοκιμές, καλύτερα να κάνεις αυτό που πρέπει και να τελειώσεις..
Εύχομαι να είναι περαστικά..
Πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια της Πανλευκοπενίας, εδώ..
https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΣυνήθειςΝόσοι/Λοιμώδη/tabid/132/Default.aspx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ότι είδα η Πανλευκοπενία θεραπεύεται και ταιριάζει με τα συμπτώματα της γατούλας σας. Θα σε συμβούλευα τώρα κιόλας να βρεις εφημερεύον ιατρείο και να πας για εξετάσεις. Αν όχι τώρα αύριο σε γιατρό που εμπιστεύεσαι. Μακάρι να είναι κάτι που θεραπεύεται!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Ευχομαι παιραστικα στον γατουλη

Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Ο γατούλης δεν φαίνεται να πονάει. Κάνει κανονικά κακάκια και τρώει μάλλον κανονικά.
Χθες αργά το βράδυ πήγα στο γιατρό που εμπιστεύομαι. Το εξέτασε και στην κοιλιά του και δεν βρήκε τίποτα. Μου είπε ότι έχει μικρή επιδείνωση και πλέον χρειάζονται εξετάσεις. Μου πρότεινε να τον πάω στο κατάστημα.
Πριν λίγο επικοινώνησα με την κτηνίατρο του καταστήματος, η οποία μου είπε να πάω να τον δει και να τον αφήσω για εξετάσεις (χωρίς να χρεωθώ) καθώς τα συμπτώματα φαίνεται ότι προέρχονται από γενετικά και κληρονομικά αίτια. Πρέπει να τον παρακολουθήσει για 5 μέρες σίγουρα.
Γενικά όμως έτσι όπως της είπα τηλεφωνικά τα συμπτώματα δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες για το ζώο ......
Ίσως του κάνουν ακτινογραφία, αλλά μαγνητικές και άλλες πανάκριβες εξετάσεις δεν θα του κάνουν ....
Και πρότεινε αντικατάσταση, τα λεφτά πίσω κλπ...
Φυσικά εμείς θέλουμε αυτόν τον γατούλη αλλά ...
Από την άλλη δεν μπορώ να αρχίσω πανάκριβες εξετάσεις, δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα. Ήδη έχω ξοδέψει πολλά.
Αυτά τα μαντάτα .......
Θέλω να πιστεύω ότι ίσως αν τον δει από κοντά και τον παρακολουθήσει, ίσως έχουμε σωτηρία ....
Θα τον πάω το απόγευμα
houlieta
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο ρε γαμώτο...
Κάθε φορά που ακούω τέτοια περιστατικά γίνομαι εξω φρενών!..

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην χάνεις τις ελπίδες σου... Μου κάνει εντύπωση που μία εβδομάδα μετά που τον πήρατε άρχισαν τα προβλήματα....
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Λιγότερο από μια εβδομάδα, τα πρώτα συμπτώματα με τους εμετούς και τις διάρροιες, δυστυχώς
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μακαρι να πανε ολα καλα.Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
ευχομαι να ειναι περαστικα....
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρομαι που έχεις εσύ αυτόν τον γατούλη τώρα πια..γιατί από τα λεγόμενά σου φαίνεται πως τον αγαπάς.. σκέψου να είχε αρρωστήσει πριν τον πάρεις και να ξόδευε το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα κλουβί...ανεπιθύμητος...

Εύχομαι να καταφέρετε να ανακαλύψετε τι έχει αυτό το ζωάκι και πως μπορείτε να το βοηθήσετε..
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Από το Pet Shop μου είπαν ξεκάθαρα ότι αν ένα ζωάκι παρουσιάσει ανίατη νόσο, επιστρέφεται από εκεί που το πήραν και ας αποφασίσει εκείνος για την τύχη του, πάντως μου μίλησαν αμέσως και για ευθανασία.
Είμαστε σε φάση εξετάσεων τις οποίες θα πληρώσει το κατάστημα. Ακτινογραφία και θα τον δει νευροχειρουργός σήμερα το βραδάκι. Αιματολογικές στο τέλος της εβδομάδας γιατί έπαιρνε αντιβίωση και κορτιζόνη. Αν αυτά είναι φυσιολογικά μετά το θέμα πηγαίνει κατευθύαν σε θέματα εγκεφαλικά, μάλλον παρεγκεφαλίδας και απαιτούνται και περαιτέρω εξετάσεις (μαγνητική) που δεν τις κάνουν γιατί κοστίζει 300 ευρώ και δεν τους συμφέρει.
Όπως βλέπετε οι νόμοι του εμπορίου ισχύουν 100 %.
marina289
Περιβόητο μέλος
Ειδικά για ένα γατάκι που μετράει μόλις κάποιους μήνες ζωής...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά ...

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανένα νέο από αυτό το γατάκι δεν έχουμε??? Οι εξετάσεις του έγιναν???
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Χθες το βραδάκι βγάλαμε ακτινογραφίες και τον εξέτασε Νευροχειρουργός (Αν. καθηγητής Πανεπιστημίου). Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι υπάρχουν 2 κακώσεις στην σπονδυλική στήλη, μία κοντά στο κεφάλι και μία λίγο πριν την ουρά. Αυτές οι κακώσεις προέρχονται κατά πάσα πιθανότητα από άσχημο πέσιμο το οποίο βεβαίως έγινε σε ώρα που δεν είμασταν στο σπίτι. Αυτό μας δίνει ελπίδες καθώς με τον καιρό θα υπάρξει βελτίωση. Τις ακτινογραφίες μου τις έδειξε η κτηνίατρος, η οποία αφού τις εξέτασαν μαζί με τον νευρολόγο, μου είπε τα παραπάνω.
Δυστυχώς δεν μίλησα απευθείας με τον νευροχειρουργό, γιατί χειρουργούσε και ήδη είχα κλείσει 3 ώρες εκεί.
Την Πέμπτη το απόγευμα θα κάνουμε και αιματολογικές για να δούμε για ιώσεις κλπ.
Προφανώς οι κακώσεις δεν είναι ικανές να εξηγήσουν από μόνες τους την κατάσταση, γιατί δεν εξηγούν το κούνημα στο κεφαλάκι που υπάρχει κάποιες στιγμές. Όπως και να έχει πρέπει να περιμένουμε.
Έχω την εντύπωση ότι περπατάει κάπως καλύτερα, αλλά θα δούμε ....
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι.... Έχω στεναχωρηθεί τόσο για αυτόν τον γατούληηηη. Περαστικούλια λοιπόν

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα.
Χθες αργά το βράδυ, τον είδα να έχει ζωηράδα και όρεξη για παιχνίδι μετά από πολλές ημέρες. Για να δούμε ....
marina289
Περιβόητο μέλος
Άντε να δούμε...
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Οι αιματολογικές εξετάσεις βγήκαν και είναι καλές.
Άρα μένουμε στο ατύχημα από πέσιμο, λόγω των κακώσεων. Θα πάρει αντιβίωση για μερικές ημέρες μήπως και έχει τοξόπλασμα από τη μητέρα του (επ. φαντασία, όπως είπε η κτηνίατρος, αφού τα 3 αδερφάκια του δεν έχουν τίποτα) ....
Το θέμα είναι ότι ο Περσάκος είναι αρκετά καλύτερα. Δεν έχει φύγει εντελώς το πρόβλημα στην κίνηση, ούτε το τρεμούλιασμα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.
Η χαρά και ανακούφιση είναι μεγάλη, αλλά θέλουμε να δούμε και την εξέλιξη ....
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε με το καλό να ηρεμήσετε κι εσείς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool