Νευρολογικό πρόβλημα;

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Πολύ καλά τα νέα σας...!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ζήσετε μαζί όμορφες και χαρούμενες στιγμές για πολλά χρόνια...:yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, μπράβο!!!
Άντε να ηρεμήσετε και να απολαύσεις το υπέροχο γατάκι σου...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κινητικό πρόβλημα σε γατάκι αρσενικό σχεδόν 5 μηνών

Πολύ θετικά νέα! :)
Άντε να ηρεμήσετε κι εσείς και να γίνει κι ο μικρός περδίκι ώστε να μην ταλαιπωρείται άλλο! :)

Ο Περσέας !!! Πριν λίγες μέρες .....

Συνημμένα

• Αντίγραφο (2) από P2197883.JPG
    Αντίγραφο (2) από P2197883.JPG
    115 KB · Εμφανίσεις: 100

Αχ ειναι και απιστευτα κουκλι!!:D
Χαιρομαι πολυ για τα νεα σας,μακαρι να παει ακομα καλυτερα και να γινει πλεον μια κακη αναμνηση ολη αυτη η ιστορια :)

Έχει κουρεμένο λαιμουδάκι λόγω εξετάσεων ....
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση !!

Τί γλυκούλης!!!!!!

Να το χαίρεστε το αγόρι σας!!!:) Όλα καλά από εδώ και πέρα...!!

Είναι συγκινητική η αγάπη και η φροντίδα που δώσατε σ' αυτό το γατάκι. Δεν το παρατήσατε φορώντας του την ταμπέλα "ελαττωματικό" αλλά το τρέξατε σε όποιον μπορούσατε, κάνατε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και το σώσατε. Να χετε μια όμορφη ζωή μαζί χωρίς άλλες περιπέτειες (μόνο όμορφες) :)

Εξαιρετικής ομορφιάς γατουλίνος ο Περσέας... Σιδερένιο να'ναι το μαναράκι μου...

Τι κρίμα για τον γατούλη! Πάνω που καλυτέρεψε η ζωούλα του μ'ένα σπιτάκι που τον αγαπάνε, να το πάθει αυτό...Να υποθέσω ότι είναι το κουκλί που έχετε στο avatar σας; Ψυχούλα!
Όπως λένε κ οι υπόλοιποι, οι εξετάσεις είναι must. Για να μην πειραματίζεστε με φάρμακα κ αγωγές, που αν δεν ξέρετε τι έχει μπορεί να τον χειροτερέψουν κιόλας. Όσο για το οικονομικό, σίγουρα θα βρεις καλό γιατρό που να τα βρείτε με διακανονισμό. Επίσης για την κλινική της κτηνιατρικής σχολής Θεσ/νίκης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Θα σας στείλω κ προσωπικό μήνυμα με τη γιατρό που χρησιμοποιεί μια φίλη μου στη Θεσ/νίκη κι είναι ευχαριστημένη, να την έχετε υπόψη σας γενικά αν χρειαστείτε κάτι.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να είναι κάτι περαστικό αφού καλυτέρεψε ο κουκλάκος! :)

Τι γλυκούλης που είναι!!!!Για φάγωμα!!!! Τι ροζ χειλάκια και μυτούλα είναι αυτά!!!!
Να τον χαίρεστε και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα να μας βάλετε και φωτογραφίες και όταν θα είναι γάταρος να τον καμαρώσουμε!!!

Παρακολοθουσα αυτο το θεμα και ειναι σαν ταινια:P.Καποια στιγμη το σασπενς ανεβαινει,υπαρχουν απογοητευσεις και φυσικα εχει καλο τελος:D!!!!Μπραβο σε ολους και στον γατουλη που δεν τα παρατησε και σε εσενα που τον εσωσες!!!!Πολλα γατοφιλακια στον γουτσονακο σου σιδερενιος να ειναι παντα και να ακουμε μονο ευχαριστα νεα για αυτον απο εδω και περα!!!!Καλα κουλουμα σε ολους!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ !
Είναι γεγονός ότι όλοι με παρότρυναν να τον χαρακτηρίσω "ελαττωματικό" και να τον δώσω πίσω άρον άρον, με τη γνωστή πολύ θλιβερή κατάληξη ...... για αυτόν και πολύ πολύ άσχημα συναισθήματα και συνέπειες για εμάς.
Είχα όμως την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη από μία φίλη (Σοφία) η οποία καθώς είναι πολύ έμπειρη σε τέτοια θέματα, δεν με άφησε να έχω αμφιβολίες για τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνουμε ...

Χαίρομαι και σας ευχαριστώ και πάλι για τα μηνύματα και την συμπαράσταση !!
Προς το παρόν είμαστε καλούτσικα ...
Ο Περσέας σας στέλνει καρδούλες και φιλάκια !!

Γατάκι με νευρολογικά

καλησπερα...βρηκα στον καδο σκουπιδιων ενα γατακι περιπου 30 ημερων...το πηρα αλλα επειδη δεν ειχα τη δυνατοτητα να το φιλοξενησω το πηγα σε μια γατουλα που φροντιζω η οποια εχει γεννησει και το δεχτηκε...το προβλημα ειναι οτι το μικρουλι επι 24ωρου βασεως κουναει δεξια-αριστερα το κεφαλι ασταματητα...εχει καποιος αναλογη εμπειρια?

Απάντηση: Γατάκι με νευρολογικά

Αλεξία, θεωρώ πως θα πρέπει να δει κάποιος κτηνίατρος άμεσα το γατάκι.
Άλλωστε, είναι κι ο μόνος ο οποίος μπορεί να σου δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση...

γιωργο καλησπερα...τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε να παω αυριο το πρωι...και εννοειται πως θα παω...το μικρουλη θηλαζει σταματησε να κλαιει...αλλα ο γιατρος μου μιλησε για εγκεφαλιτιδα...και για μηδαμινες πιθανοτητες βελτιωσης...επισης μου ειπε πως μπορει να ειναι κολλητικο και να κολλησει και τη μανουλα με τα γατακια!!!και εχω πανικοβληθει..

Καλησπέρα..έχω ενα γατούλη ο οποίος είναι περίπου 10 ετών στο σπίτι που μένω ακριβώς απέναντι έχει ένα βουνό και καμιά φορά πηγαίνει τι βόλτες του σήμερα το μεσημέρι γύρισε πίσω και η καρδιά του χτυπούσε τόσο δυνατά.. Και συνέχεια έκανε το κεφάλι του προσωπικού τα κάτω και κοιτούσε περίεργα με τα ματάκια του . Τον πήγα στο Αττική νοσοκομείο ζώων στο Κορωπί.. Ακόμα δεν μπορούν να μου πουβ τι ακριβώς έχει.. Θα του δώσουν κάποια φάρμακα το βράδυ λένε και βλέπουμε.. Τι μπορεί να έχει ο γλυκός μου ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα..έχω ενα γατούλη ο οποίος είναι περίπου 10 ετών στο σπίτι που μένω ακριβώς απέναντι έχει ένα βουνό και καμιά φορά πηγαίνει τι βόλτες του σήμερα το μεσημέρι γύρισε πίσω και η καρδιά του χτυπούσε τόσο δυνατά.. Και συνέχεια έκανε το κεφάλι του προσωπικού τα κάτω και κοιτούσε περίεργα με τα ματάκια του . Τον πήγα στο Αττική νοσοκομείο ζώων στο Κορωπί.. Ακόμα δεν μπορούν να μου πουβ τι ακριβώς έχει.. Θα του δώσουν κάποια φάρμακα το βράδυ λένε και βλέπουμε.. Τι μπορεί να έχει ο γλυκός μου ??
Αυτό χαρά μου θα στο πουν οι κτηνίατροι αφού καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, τον παρακολουθήσουν κλπ. Πιστεύω πως αύριο θα ξέρεις τι μπορεί να έχει.
Εγώ θα σου πω να γίνει γρήγορα καλά ο γατούλης σου και να είναι αυτό κάτι μικρό και περαστικό.:flowers:

Υ.Γ. ΄Οτι άγχος και απορία έχεις, μην διστάσεις να το γράφεις, εμείς θα είμαστε κοντά σου μέχρι να πάρεις νέα του γατούλη σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back