Νεότερα για τη ''γάτα'' στο νέο της σπίτι

Καταλάβαμε... έπαθες και εσύ Σκυλοέρωτα....:)
Μήπως να κάναμε κάνα ΥΠΟκλάμπ?? Γατο-σκυλομάνες????:up::lol:

Κάτσε να σου αρχίσει να ακούει.. και θα δείς...να σου βάζει το κεφάλι στα πόδια να σε κοιτάει κλπ κλπ... αντε γειά!!!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε, έχω πάθει ήδη πλάκα χωρίς να ακούει ιδιαίτερα.Σήμερα το πρωί κατα τις 5:00 (καλύτερα ξημερώματα πες) προσπαθούσε με βία να μου βγάλει το κοκαλάκι που είχα πιάσει τα μαλλιά μου.Φαντάσου όντως τι θα πάθω μόλις αρχίσει να ακούει....Θα γίνει μου φαίνεται πολύ κακομαθημένη.....χι!χι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά-καλά... τα υπογλώσσια να έχεις δίπλα...;)
Έχει μια δυσκολία τώρα μέχρι να μάθει την τουαλέτα, που σε σχέση με τα γατάκια δεν το έχουμε.. αλλά μετά... είναι άλλη φάση!!!! :)

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ:)

Καλημέρα..........
και να και οι νέες φωτό της Έρης απο σήμερα το πρωί λίγο πριν φύγω για την δουλειά.Όπως βλέπετε είναι απαθέστατη τελείως και δεν την ενδιαφέρει καθόλου το που θα πάω αρκεί να την αφήσω στην ησυχία της, αλλά με τα γατιά μαζί.

Συνημμένα

• ABCD0020.jpg
    ABCD0020.jpg
    115,7 KB · Εμφανίσεις: 72
  • ABCD0001.jpg
    ABCD0001.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ABCD0002.jpg
    ABCD0002.jpg
    132,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ABCD0003.jpg
    ABCD0003.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 39
Aχχχ τι μας κάνεις:inlove::inlove::inlove:
Είναι κουκλιά όλα τα "γατιά" σου!!!

Ναι...... ψιτ, κοπελιά???
Ετοιμάσου να κοιμάστε κάτω.... γιατί αφού την έμαθες.. θα συνεχίσει και τώρα που είναι 2 κιλά και όταν γίνει 20.....:P:lol::lol:

Ή πάρε δεύτερο κρεβάτι δεν είναι θέμα...:redface:

Άσε, το έχω σκεφτεί και αυτό.Αφου έρχεται και χώνεται ενδιάμεσα και δεν κουνάει ρούπι.Ήδη έχω σκεφτεί το δεύτερο κρεβάτι πως θα είναι.Νομίζω πως την έχω πατήσει........απο έρωτα.Θα γίνει πάρα πολύ κακομαθημένη, το ξέρω.Άλλα δεν μου παει καρδιά για κάτι άλλο..

Οι σκυλοι που ζουν με γατες αποκτουν πολλες τους συνηθειες....και τις λεμε σκυλογατα....νεο ειδος! :P:lol:
Η μικρη ειναι κουκλα!Να σου ζησει!!!
Τραβα τραβα φωτο να τη χαιρομαστε κι εμεις:up::)

Αυτό είπα και στην Κλειάννα.Μπαίνει μέσα στο χώμα τους και δεν θέλει να πάει πουθενά για να είναι παρέα με τις γάτες.Αλλά αυτές την ψιλοαποφεύγουν....χμμμμμμμμμ

Αφού είναι ψιλό και δεν είναι χοντρό, καλά είσαστε;)

Κούκλα μου....:) Θα σας έρθω μάλλον το Σάββατο να τη δω γιατί έχω πάθει στέρηση.
Θα σε παρω τηλ.

πραγματικα υπεροχο το καινουργιο γατοσκυλο μια κουκλα ειναι φιλια στα γατοσκυλομουσουδια τους(πολλα πολλα)

Και να λοιπόν και κάτι που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ.....η Έρη με κατούρησε το βράδυ στο κεφάλι

ε, εντάξυ... σε λίγο θα σου έρθει και η τουρτίτσα!!!!:redface::D

Ναι, μόνο αυτό μου έλειπε τώρα.Το πώς και δεν την πήρα χαμπάρι μπορείς να μου το εξηγήσεις;;Τόσο αθόρυβα μου ήρθε;Αφού ξύπνησα και το μαξιλάρι μου ήταν γεμάτο απο μια σταμπάρα ΝΑ! Και τα μαλλιά μου....μπλιάχ!Ωραία τα πάμε.Αντί να μαθαίνει να μην λερώνει εκεί που δεν πρέπει κάνει ακριβώς το αντίθετο.Τουλάχιστον έχει μάθει το ''Κάτσε'' και φεύγει τρέχοντας όταν την μαλώνω που πάει συνέχεια και τρώει το φαγητό των γατιών.Μέχρι εκεί προς το παρών.

Χριστιάμα, γνωρίζω μια κοπέλλα (την οποία μάλλον την ξέρει και η Κλειάννα) η οποία είναι θετική εκπαιδεύτρια σκύλων.
Αν θέλεις σου δίνω το τηλ της για να πάρεις συμβουλές.

Μάλιστα...εγώ ακολούθησα την γερμανική μέθοδο....
Ουτε κρεβάτια ανέβηκε ούτε τίποτα.. στη θεσούλα της και στις εφημερίδες της...;)

Προλαβαίνεις.. να ξέρεις... γιατί θα έρθει και η τουρτίτσα...και όσο αργείς, τόσο θα πλένεις...

Ναι και εγώ μίλησα με την κοπέλα που λέει η Βούλα.:)

Είμαι λίγο αρνητική όσο αφορά την εκπαίδευση που κάνουν στα σκυλιά, αλλά αν είναι για συμβουλές είμαι θετική.Θέλετε να μου πείτε σχετικά με την κυρία;;

Πάντως ένα είναι το σίγουρο ότι μόλις σε κοιτάξει μία φορά έχεις λιώσει.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back