Νεότερα για τη ''γάτα'' στο νέο της σπίτι

δε σε πιστευω βρεεεεε..πηρες κ αδερφη για την Ερη?:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, δεν άντεξα...τώρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δεν υπάρχει χώρος για κανέναν.Είναι μόνο για τα παιδιά μου!!χα!χα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης ξέχασα να σας πώ ότι την Παρασκευή ήρθε και η πρώτη περίοδος της Έρης....ήρθε η ώρα της σιγά σιγά μετά την περίοδο για στείρωση....χε!χε!

Αντεεεεε..εγινε γυναικα..προσεχε μη ζευγαρωσει...με τον Θωμά!:P

Ποιο να ξεκινήσω να ξεματιάζω??Τι οικογένεια είναι αυτή? Το γατόδεντρο ονειρεμένο:)Το έχεις έξω στο μπαλκόνι?

Ναι στο μπαλκόνι το έχω τώρα που κάνει ζέστη.Άσε γιατί το χρυσοπλήρωσα και στην αρχή δεν το πλησίαζε κανένα απο τα γατιά....γκρρρ.Ευτυχώς μετά το συνηθίσανε αλλιώς θα τους το έφερνα στο κεφάλι...χα!χα!
Όσο για την Έρη Κλειάννα μην ξεχνάς ότι εκτός απο τον Θωμά, θα την κυνηγάει και ο Θανάσης.Λές να ζευγαρώσουνε και να έχω σκυλογατάκια......;;;γκλουπ!!!!

Αυτές τις μέρες νιώθω πολύ απογοητευμένη απο την μαμά μου και τον μπαμπά μου.Λόγω περιόδου δεν με πηγαίνουν βόλτα στο πάρκο να συναντήσω τους φίλους μου, όπως κάνανε και με αφήνανε να τρέχω σαν τρελλή για κανά δυό ώρες...μόνο σε ένα παρκάκι απέναντι απο το σπίτι για τσίσα και κακά.κλάψ!Έχει και εκεί όμως κάτι κανισάκια......γλύκα.Πάω και εγώ να τους ανοίξω τα πόδια μου και με τραβάνε άρων άρων να φύγουμε.Αμάν.Βαρέθηκα να κάθομαι σπίτι.Θέλω να έρθει το Σ-Κ να πάω στο εξοχικό μου!

Συνημμένα

• ABCD0006.jpg
    ABCD0006.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 41
Αρε καημενη Ερη!Θα ρθω να σε παρω πισω μου φαίνεται!Ουτε καν καταλαβαν οτι τελικά δεν ηταν περιοδος!χα χαχαχαχαχαχα:P:P

Εμ, δόντια πέφτουνε, αίμα βλέπω..τί να πρωτοφανταστώ!!!χα!χα!χα!

χα χα χα...δόντια πεφτουνε λέει...:P

Τί να κάνω η άμοιρη,έχω σαλτάρει,δεν προλαβαίνει να αλλάξει δόντια η μία ,αλλάζει μετά η άλλη...ότι κάνει η Έρη , κάνει και η Φίμπη.Τρώει το ριχτάρι η Έρη, η Φίμπη θα το φάει τρείς χειρότερα...τρώει τα cd η Έρη, τρώει τα cd και η Φίμπη...σε λίγο θα έρθει περίοδος στην Έρη, μετά θα έρθει και στην Φίμπη...πάει για εμβόλιο η μία, μετά απο λίγες μέρες πάει και η άλλη....κατουράει μέσα η μία, κατουράει και η άλλη έτσι για σπάσιμο για να δείξει ότι μπορεί, δύο κοκκαλάκια τους δίνω, παρατάνε το ένα και μάχονται για το ποιός θα πάρει το άλλο,τρώει το μπαμπού στο μπαλκόνι η μία, το τρώει και η άλλη...μόνο την Αμπούλα βάζουνε μαζί...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ

Μερικές καινούριες φωτό της Έρης και της Φίμπη παρεούλα....

Συνημμένα

• ABCD0008.jpg
    ABCD0008.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ABCD0007.jpg
    ABCD0007.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ABCD0014.jpg
    ABCD0014.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • ABCD0009.jpg
    ABCD0009.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Και εδώ είναι το πώς με ξυπνάει η Φίμπη το πρωί....ε, δεν μπορούσα άλλο...το αποθανάτισα!

Συνημμένα

• ABCD0002.jpg
    ABCD0002.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Δε σου 'ρχεται να πάρεις αυτή τη φάτσα και να την δαγκώσεις ?

Μα τι φωτό είναι αυτή;;;:inlove: Λατρείες μου!

Εδώ η Έρη κοιμάται όπως γουστάρει και δεν μου αφήνει καθόλου χώρο στο κρεβάτι....όταν την σπρώχνω και εγώ λίγο μετά με κοιτάει έτσι.........

Συνημμένα

• ABCD0003.jpg
    ABCD0003.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 33
το μαθαίνει και η Φίμπη και ιδού τα αποτελέσματα!!!

Συνημμένα

• ABCD0005.jpg
    ABCD0005.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 33
Η επόμενη κίνηση είναι να κοιμάστε εσείς στο πάτωμα:P και η Φίμπη με την Έρη στο κρεβάτι:lol:

Καλέ,πώς μεγάλωσαν αυτά!Είναι πολύ όμορφα και έχουν κάτι φάτσες.Σας γλύφουν για να σας ξυπνήσου,ε;Και εμένα έτσι κάνει ο Όσκαρ.Εγώ λέω να κάνετε στροματσάδα στην αυλή και να αφήσετε να κοιμηθουν στα κρεβάτι τα σκυλάκια!

Λοιπόν παιδιά νομίζω πώς τα ζώα μου τα έχουν κακαρώσει απο την ζέστη............

Συνημμένα

• ABCD0011.jpg
    ABCD0011.jpg
    159,5 KB · Εμφανίσεις: 41

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back