dude
Νεοφερμένο μέλος
Η dude είναι αόρατη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
22-01-09
13:14
Καλησπερα!Ειδα αναλογο αρθρο αλλα μαλλον ειναι λιγο αργα.Αν μπορειτε να με βοηθησετε ομως θα ειμαι ευγνωμων. Εχω ενα γατουλη απο το 2003, οταν ημουν Αγγλια.Τον εφερα μαζι μου εννοειται και κοιμοταν στο κρεββατι μαζι μου. Πριν ενα χρονο μαζεψα μια γατουλα απο το δρομο, αλλα δε νομιζω οτι το χειριστηκα σωστα. Ο αρσενικος ειναι 6 ετων και η μικρη ενος. Ο μεγαλος δεν ηταν ποτε των πολλων χαδιων, η μικρη ομως ειναι απαιτητικη!Ζηταει την προσοχη με νιαουρισματα, πηγαινει παντα στο καλαθι οταν κοιμαται ο μεγαλος και μερικες φορες την ανεχεται αλλες ομως φευγει.Πως μετα απο τοσο καιρο μπορω να δειξω και στα δυο οτι τα αγαπω εξισου?Υπαρχει τροπος να τα κανω να συμφιλιωθουν μεταξυ τους?Ξερω οτι επρεπε να το ψαξω απο την αρχη αλλα ηλπιζα οτι θα ειναι πιο ομαλα τα πραγματα.Κανενα τους δεν κοιμαται μαζι μου, ομως τη νυχτα ακουω τον μεγαλο να γκρινιαζει, μαλλον η μικρη ειτε του επιτιθεται ειτε παιζουν.Οποια βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-01-09
13:17
Χμ...ειναι στειρωμενα;Συνηθως ηρεμουν μετα τη στειρωση.Τις συμβουλες του αρθρου μπορεις να τις εφαρμοσεις εστω και τωρα,σιγουρα θα εξομαλυνθει η κατασταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
12-02-09
19:23
Χμ...ειναι στειρωμενα;Συνηθως ηρεμουν μετα τη στειρωση.Τις συμβουλες του αρθρου μπορεις να τις εφαρμοσεις εστω και τωρα,σιγουρα θα εξομαλυνθει η κατασταση.
Συμφωνώ.Επίσης μπορείς να τα πάρεις αγκαλιά και τα δύο να τα χαιδέψεις και ίσως σου φανεί τρελό να τους μιλήσεις.Μπορείς ακόμα να παίξεις μαζί τους.
dude
Νεοφερμένο μέλος
Η dude είναι αόρατη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-02-09
21:17
Σας εθχαριστω για τις συμβουλες.Υπαρχει μια βελτιωση μια και ο μεγαλος αρχισε να ερχεται περισσοτερο για χαδια.Μεταξυ τους μονο ακομη μαλωνουν!!!θα δοκιμασω τις διπλες αγκαλιες και τις συμβουλες του αρθρου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum