ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετα απο λιγο βγαινει ενας κυριος 50αρης με μια εφημεριδα και αρχιζει να το χτυπαει 3-4 φορες αρκετα δυνατα.
Του φωναζω εγω "γιατι χτυπατε το σκυλακι "κυριε'?
-Ετσι πρεπει γιατι ετσι μαθαινει μου λεει,δεν ειναι ανθρωπος...Ειδες τι ωραια που ηρεμησε τωρα?
-Γιατι το χτυπατε για να μεινει εξω?ρωταω
-Ναι
-Γιατι για να το εχετε στη βεραντα το πηρατε?
-Εσυ τι λες λεει να το πηρα για να το βαλω μεσα???
-Οι σκυλοι θελουν παρεα,του λεω,δεν πρεπει να ειναι μονοι τους στην βεραντα...
-Εγω για να το εχω εξω το πηρα ,λεει και φευγει...
Ετρεμαν τα ποδια μου απο τα νευρα μου,τι θα κανω τωρα?Θα βλεπω ενα ζωακι να βασανιζεται και δε θα μπορω να κανω τιποτα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

.''Αφού του έχουμε σπιτάκι'' μου λέγαν όταν τους έκραξα...Εκνευρίστηκα και μόνο που το θυμήθηκα...
aretha
Περιβόητο μέλος
Το άρθρο που αναφέρεται στην απαγόρευση συντήρησης ζώων σε εξωτερικούς χώρους είναι το Άρθρο 6:
Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Γιατί κι εγώ από Λάρισα είμαι, μήπως βρω κάποιον γνωστό και κάνουμε καμιά καταγγελία...Στο κεντρο μενω εγω στον 6 οροφο και αυτοι στον 5 ο .Γιατι???

Fotini
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Φωτεινή μου μαλλον κατα λαθος το δημοσιευσε εδω.... θα μεταφερθει μολις το δει καποιος αρμοδιος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool