Νεύρα κρόσσια no 2

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ξυπναω το πρωι που λετε+ακουω κλαψουρισμα σκυλου...τρεχω στη βεραντα και βλεπω ενα τελειο κουταβακι κατασπρο φουντωτο ουτε 40 ημερων δεν ητανε στην απεναντι πολυκατοικια να γρατσουναει το τζαμι να μπει μεσα κλαιγοντας το καημενο.
Μετα απο λιγο βγαινει ενας κυριος 50αρης με μια εφημεριδα και αρχιζει να το χτυπαει 3-4 φορες αρκετα δυνατα.
Του φωναζω εγω "γιατι χτυπατε το σκυλακι "κυριε'?
-Ετσι πρεπει γιατι ετσι μαθαινει μου λεει,δεν ειναι ανθρωπος...Ειδες τι ωραια που ηρεμησε τωρα?
-Γιατι το χτυπατε για να μεινει εξω?ρωταω
-Ναι
-Γιατι για να το εχετε στη βεραντα το πηρατε?
-Εσυ τι λες λεει να το πηρα για να το βαλω μεσα???
-Οι σκυλοι θελουν παρεα,του λεω,δεν πρεπει να ειναι μονοι τους στην βεραντα...
-Εγω για να το εχω εξω το πηρα ,λεει και φευγει...
Ετρεμαν τα ποδια μου απο τα νευρα μου,τι θα κανω τωρα?Θα βλεπω ενα ζωακι να βασανιζεται και δε θα μπορω να κανω τιποτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να του κάνεις μήνυση γιατί δια νόμου απαγορεύεται να κρατάς ζώα στα μπαλκόνια μιας πολυκατοικίας, όπως και στους κοινόχρηστους χώρους. Μα τι άνθρωποι υπάρχουν ρε παιδί μου...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Άννα. Τί να πω κι εγώ που από τα ξημερώματα ακούω και ψάχνω να βρω το κουτάβι που σκούζει μπροστά στα χόρτα, αλλά τίποτα. Όλο το βράδυ έκλαιγε μα δεν μπόρεσα να το εντοπίσω δυστυχώς. Θα το άφησε κάποιος από τους καλούς κυρίους ή κυρίες που φέρνουν βόλτα τα σκυλιά τους εκεί, γιατί αδέσποτα δεν πολυκυκλοφορούν. Τί να κάνω θα σκάσω! Πόση ζωή να έχει μια τέτοια ψυχούλα μόνη της μέσα στο κρύο και νηστική?

Αν του πεις του κ****γερου οτι οποιοσδήποτε μπορεί να του φέρει την αστυνομία και να πλήρώσει πρόστιμο και οτί αυτό είναι παράνομο θα χεστεί.Πες του ''οποιοσδήποτε'' έτσι ώστε να μην έχει μόνο εσένα να φοβάται.Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ με ένα μ*********ο ζευγάρι που είχαν ένα φοβερό σκύλαρο και τον είχαν συνέχεια στο μπαλκόνι και όταν έβρεχε δυνατά το καυμένο φοβόταν και έκλαιγε και είχαμε βγει όλοι έξω και του μιλούσαμε για να το ηρεμίσουμε εκτός απο αυτούς που το είχαν:mad::mad::mad: .''Αφού του έχουμε σπιτάκι'' μου λέγαν όταν τους έκραξα...:down::down::down: Τώρα το βάζουν μέσα τουλάχιστον...
Εκνευρίστηκα και μόνο που το θυμήθηκα...

Ο σχετικός νόμος είναι ο 3170 του 2003 (Ν. 3170, ΦΕΚ 191/Α/29.7.2003). Μπορείς να τον διαβάσεις ολόκληρο, εδώ.

Το άρθρο που αναφέρεται στην απαγόρευση συντήρησης ζώων σε εξωτερικούς χώρους είναι το Άρθρο 6:

Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.

Στη θέση σου, θα εκτύπωνα το νόμο και θα του τον έδινα, με την επισήμανση ότι η παράβασή του επισείει αυστηρά πρόστιμα (δεν είμαι και πολύ σίγουρη γι' αυτό, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το πεις :P).​

Θα το παρατηρησω τι γινεται και θα δω...Ελπιζω να το αγαπησουν και να το βαλουν μεσα με τον καιρο...Αλλιως ειμαι σιγουρη οτι η θα συνεχισει η ιδια κατασταση η αν τρομαξουν θα το παρατησουν εξω και θα ειναι ισως χειροτερα γι αυτο.Θα δουμε...Παντως κι εγω σκεφτηκα να εκτυπωσω μερικα πραγματα και να του τα δωσω...

Αυτό έγινε στη Λάρισα; Αν ναι σε ποια περιοχή;

Στο κεντρο μενω εγω στον 6 οροφο και αυτοι στον 5 ο .Γιατι???

Στο κεντρο μενω εγω στον 6 οροφο και αυτοι στον 5 ο .Γιατι???
Γιατί κι εγώ από Λάρισα είμαι, μήπως βρω κάποιον γνωστό και κάνουμε καμιά καταγγελία...:hmm:

Kitten, συγγνώμη...αλλά που "κολλάει" το μήνυμά σου με το θέμα;:|

:lol::lol: Φωτεινή μου μαλλον κατα λαθος το δημοσιευσε εδω.... θα μεταφερθει μολις το δει καποιος αρμοδιος...

Τους παρατηρω συχνα εντωμεταξυ θα με περασουνε για τρελη αν με βλεπουν...Χθες ειδα οτι το επαιζε λιγο η γυναικα του και το αφησε να μπει μεσα αλλα ο αντρας το ξαναεβγαλε...Ελπιζω οτι θα το αγαπησουν με τον καιρο και θα το βαλουν μεσα.Κιαυτος ο αντρας δε φαινεται κακος απλως απο αυτους που πιστευουν οτι τα ζωα εχουν μικροβια και αλλες τετοιες χαζομαρες...Θα δουμε...

Στην Λαρισσα υπαρχει ενα πολυ καλο κυνοκομειο σε συνδεση με τον δημο επικοινωνησε μαζι τους και κανε αμεσα καταγγελια για κακοποιηση σκυλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aσε Γιασμιν δεν ξαναεγραψα διοτι εδω και 3-4 μερες δε το βλεπω το σκυλακι...Δεν ξερω τι εγινε.Να το βαλαν μεσα τοσο γρηγορα λιγο απιθανο .Η θα με πηραν χαμπαρι που παρακολοθουσα και το βαλανε σε καμοια αλλη βεραντα η θα το γυρισαν πισω η δε θελω να φανταζομαι τιποτα αλλο...Ελπιζω να βρει την τυχη που του αξιζει παντως...Τι να πω.Μα και αυτοι ουτε 1 βδομαδα δεν αντεξαν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back