Kalliastar
Διάσημο μέλος
Εμένα, βρε παιδιά, δε νιαουρίζει πολύ.
Έχει τύχει κάποιες φορές που κάθεται στο παράθυρο και κοιτάζει από έξω να νιαουρίσει και νιαουρίζει για λίγο όταν τη μαλώνω για κάποια σκανταλιά που κάνει εκείνη την ώρα.
Πέραν του νιαουρίσματος που πήγαινε σύννεφο όταν είχε τον πρώτο οίστρο, τίποτα σχεδόν.
Μουγγοθόδωρος είναι;![]()
Κοίτα:
δεν ξέρω τι είναι η γατούνα σου ξέρω ομως τι είσαι εσύ: ΤΥΧΕΡΟΣ

αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ενώ η Μάγια της, νιαουρίζει πιο σπάνια. Βαριέται κιόλας. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδια, πριν απο δυο μερες πηρα ενα μικρο γατουλι βρετανικο κοντοτριχο με σιαμ, εκτος απο το οτι δεν με πλησιαζει και το οτι οταν παω να την χαιδεψω φευγει, νυαουριζει συνεχια!!! Οταν δεν ειναι καποιος στο δωματιο, οταν δεν με βλεπει. οταν μπλεκεται καπου... οκ ολα αυτα αλλα να νυαουριζει οταν ξαπλωνει και οταν πσαιζει και οταν τρεχει??? Ειχα 2 αλλες γατες αλλα τετοιο προβλημα δεν αντιμετοπησα... σας παρακαλω βοηθηστε με.. νυαουριζει και δεν ξερω τί να κανω.. και με ξυπνάει και τα βραδια(κοιμωμαστε στο ιδιο δωμάτιο)

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
ChazyChez, καταρχάς να το χαίρεσαι.

Εάν θέλεις την γνώμη μου, μην το πιέζεις με το να προσπαθείς να το χαιδέψεις, να το πλησιάσεις κλπ.
Είναι τρομαγμένο και θέλει κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, στις νέες συνθήκες, στο νέο χώρο και στα νέα άτομα γύρω του.
Εσύ προφανώς θέλεις να του δώσεις το καλύτερο που μπορείς, αυτό όμως δε μπορεί να το γνωρίζει αυτό.

Άστο να εξερευνήσει τον χώρο σιγά - σιγά, θεωρώ ότι του έχεις υποδείξει που είναι τα μπολάκια με το φαγητό και το νερό του καθώς κι η αμμολεκάνη, οπότε άστο να κάνει ό,τι θέλει κι όποτε το θέλει.
Προσπάθησε να μη μιλάς δυνατά, να μην κάνεις απότομες κινήσεις κι όταν νιώσει εκείνο έτοιμο θα έρθει κοντά σου.
Όσον αφορά το νιαούρισμα, μπορεί να είναι επειδή νιώθει ανασφάλεια, επειδή μπορεί να είναι τρομαγμένο, εξαιτίας της αλλαγής περιβάλλοντος κλπ.
Πήγαινε το και στον κτηνίατρο να το δει και να του κάνει έναν πρώτο έλεγχο, πιστεύω ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο.
Σχετικά με το ότι δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, χρειάζεται υπομονή.
Εξάλλου, φαντάζομαι πως ήξερες "σε τι νερά έμπαινες".

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
2 μέρες το έχεις μόνο... αν ήσουν στη θέση του πως θα φερόσουν;
Δώστου χρόνο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας! Είμαι καινούργιο μέλος εδώ
.. έχω ένα γάτο 8 μηνών στειρωμένο..το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε πρωί πηγαίνει δίπλα στην πόρτα και στα παράθυρα και νιαουρίζει ασταμάτητα. Δεν ξέρω πως να τον κάνω να ηρεμήσει.Κάθε πρωί στις 6 αρχίζει το νιαούρισμα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Καταρχάς να τον χαίρεσαι!

Μήπως πεινάει και θέλει φαγητό;
Έχεις δει εάν όταν το κάνει αυτό, το μπολάκι με το φαγητό είναι άδειο ή αν έχει φαγητό;
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει ο λεβέντης σου.
Τα ίδια προβλήματα είχα με τον προηγούμενο γάτο μου κι απ ότι κατάλαβα και μου είχε πει ο γιατρός συνέβαινε επειδή τον πήρα μικρούλη από τον δρόμο. Όλο στην πόρτα πήγαινε και νιαούριζε. Αυτό μου το έκανε σχεδόν συνέχεια όταν δεν κοιμόταν. Επίσης φαντάζομαι ότι στειρώθηκε τους 2 τελευταίους μήνες περίπου. Ο ίδιος γιατρός μου είχε πει πως τα αρσενικά για 6 μήνες περίπου μετά τον ευνουχισμό έχουν ακόμα ορμές κι ίσως γι αυτό να θέλει να βγει έξω.
Η μόνη λύση που είχα ήταν να προσπαθώ να τον προκαλέσω να παίξουμε και ξεχνιόταν
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Το γατάκι μου, τις τελευταίες μέρες νιαουρίζει συνέχεια. Δεν νιαουρίζει ακριβώς, κάνει έναν ήχο σαν "γρουουου" και "νιαααου". Το κάνει όλη τη μέρα, εκτός από τις ώρες που κοιμάται. Νιαουρίζει ακόμα κι όταν έχει φαΐ και νερό στο μπολάκι της.... Βοηθήστε με παρακαλώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Οταν λες γατακι,τι γενους ειναι;Θηλυκο ή αρσενικο;Επισης τι ηλικιας;Αν ειναι θηλυκο γυρω στους 6 μηνες,ενδεχεται να εχει οιστρο.Αν θες γραψε περισσοτερες λεπτομερειες να καταλαβουμε.Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Το γατάκι μου, τις τελευταίες μέρες νιαουρίζει συνέχεια. Δεν νιαουρίζει ακριβώς, κάνει έναν ήχο σαν "γρουουου" και "νιαααου". Το κάνει όλη τη μέρα, εκτός από τις ώρες που κοιμάται. Νιαουρίζει ακόμα κι όταν έχει φαΐ και νερό στο μπολάκι της.... Βοηθήστε με παρακαλώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα.Οταν λες γατακι,τι γενους ειναι;Θηλυκο ή αρσενικο;Επισης τι ηλικιας;Αν ειναι θηλυκο γυρω στους 6 μηνες,ενδεχεται να εχει οιστρο.Αν θες γραψε περισσοτερες λεπτομερειες να καταλαβουμε.
Είναι θηλυκό, περίπου 4-5 μηνών. Επίσης, πηγαίνει συχνά στο χαλί του χωλ του σπιτιού, ξαπλώνει και τρίβεται στο πλάι και νιαουρίζει πιο πολύ. Επίσης, όταν το χαϊδεύω, τουρλώνει και τον πισινό του.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Κλασική περίπτωση οίστρου. Το κοριτσάκι σου θέλει ταίρι κι όποτε έχει οίστρο θα βλέπεις τα ίδια συμπτώματα. Η καλύτερη λύση είναι να τη στειρώσεις.
Θα σε συμβουλέψουν και άλλα μέλη του φορουμ. Πρόσεχε μέχρι να τη στειρώσεις να μη αφήνεις ανοικτές πόρτες η παράθυρα γιατί σίγουρα θα σου το σκάσει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
ChazyChez, όπως σου είπαν ήδη κι οι υπόλοιποι, τα σημάδια που περιγράφεις είναι κλασσικότατα σημάδια οίστρου θηλυκής γατούλας.
Οπότε καλό θα ήταν να μιλούσες με τον κτηνίατρο της ώστε να κανονίσεις μαζί του την επερχόμενη στείρωση ώστε να πάψει να βασανίζεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool