Νιαουρίζει παράξενα κάθε φορά που κοιτάει έξω!

gatotinaki

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους / όλες. Η betyboo βρίσκεται στο σπίτι μου πάνω απο 2 μήνες πλεόν. Όλα καλά με την συμπεριφορά της, πλήρως προσαρμοσμένη στο περιβάλλον της! Τώρα που έχουν αρχίσει οι τρελές ζέστες, αφήνω τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές αλλα με την σύτα κατεβασμένη φυσικά. Η betyboo λοιπόν αράζει κολλητά στην σύτα και αγναντέυει έξω. Το βλέμμα της κολλημένο. Το περίεργο είναι οτι πολλές φορές βγάζει περίεργους ήχους..δεν ξέρω πως να τους περιγράψω. Φανταστείτε περίεργο νιαούρισμα το οποίο όμως διαρκεί μισό δευτερόλεπτο και συνεχίζεται κατα ρυπάς! Κοφτοί ήχοι δηλαδή ο ένας μετά τον άλλον. Σαν πολυβόλο όπλο ενα πράγμα! Μετά απο κάποια λεπτά ηρεμεί, ξαπλώνει και αρχίζει πάλι αν δεί να περνάει κανα πουλί ή κάποιος περαστικός. Έχετε καμμιά ιδέα??? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι...κατά πάσα πιθανότητα παρατηρεί πουλιά, έντομα και άλλα ιπτάμενα αντικείμενα και τους ζητά να κατέβουν για να τα τσακώσει. Χωρίς πλάκα. Το κάνει και ο Ζαχαρίας μας αυτό, και αν δεν κάνω λάθος και η διάσημη γατούλα του σάιτ Χιονάτη.

Κανείς λόγος ανησυχίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aκριβως αυτο που λεει η Δαναη ειναι.Κυριως πουλακια βλεπουν(τα λιγουρευονται..:hehe::hehe::hehe:)..αλλα και αλλα πρεαγματα..ακουνε ηχους,μυριζουν κλπ.Ναι..βγαζουν εναν πολυ χαρακτηριστικο ηχο.
Και τα δικα μου το κανουν..και κυριως η πουπυ...λυσσαει!!
Το παραθυρο βασικα..ειναι η τηλεοραση της γατας..η διασκεδαση της..:D

Εμενα δεν μου τα κανουν αυτα...Γιατι τα βγαζω εξω σε καλα περιφραγμενη αυλη.Και οταν τα φερνω στο δωματιο μου και μπαινει καμια μυγα την κυνηγαει ή και την τρωει καμια φορα.

Για την σύτα να ανησυχώ? Δεν με ενδιαφέρει η καταστροφή της, αλλά το οτι μπορεί να την σκίσει και να βγεί έξω...το καινούριο της κόλπο είναι οτι γραπώνεται απο την σύτα και σκαρφαλώνει ψηλά....

Κοιτα..ανετα βγαινουν εξω απο τις σιτες τα μικρα μας διαολακια.Δεν ξερω τι ακριβως σιτρα εχεις..αλλα αν ειναι αυτες που κατεβαινουν απο πανω..σε στυλ ρολο...ναι..τις παραβιαζουν.Βαζουν το ποδαρακι τους στο πλαι,και απλα βγαινουν εξω.Αν παλι ειναι συρομενη σιτα με δυο φυλα..και παλι εμενα μου την ανοιγε η πουπυ...
Εγω βασικα εχψω κανει κατασκευη για να μην την ανοιγει και να μην την σκισει,,γιατι δεν ειναι δικο μου το σπιτι..αλλα δεν βολευει και πολυ..αν θες να μπαινοβγαινεις συνεχεια.:/:

Για την σύτα να ανησυχώ? Δεν με ενδιαφέρει η καταστροφή της, αλλά το οτι μπορεί να την σκίσει και να βγεί έξω...το καινούριο της κόλπο είναι οτι γραπώνεται απο την σύτα και σκαρφαλώνει ψηλά....

αν δεν είναι από χοντρό σύρμα, τότε να ανησυχείς!

Κατάλαβα...πάω για air condition αύριο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back