Νιαουρίσματα-Κάτι θέλει να μου πει;

Shakespeare

Δραστήριο μέλος

Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
Γειά σας
Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο φόρουμ λόγω φόρτου προγράμματος. Αλλά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας με τον Ρωμαίο για άλλη μια φορά.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ο Ρωμαίος στέκεται μπροστά στην εξώπορτα και νιαουρίζει επίμονα, και μελαγχολικά θα έλεγα, σχεδόν σπαρακτικά! Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά στεναχωριέμαι, νιώθω πως αισθάνεται αιχμάλωτος και θέλει να φύγει!!!!! :( Πολύ σπανιότερα κάνει το ίδιο στην μπαλκονόπορτα.

Να υπενθυμίσω ότι το είχε σκάσει το Νοέμβριο για 3 μέρες και επέστρεψε μόνος του. Από τότε μου φαίνεται πολύ πιο μελαγχολικός αλλά και στοργικός, έρχεται συνέχεια στην αγκαλιά μου ενώ δεν το συνήθιζε πχ. Επίσης, από τότε τρομάζει με το παραμικρό. Ακόμα και ένας μικρός θόρυβος ενώ κοιμάται ή όχι, μπορεί να τον κάνει να τιναχτεί!:/:

Νιώθω άσχημα να τον βλέπω έτσι που τρελαίνεται στο νιαούρισμα. Είναι εκνευριστικό τολμώ να πώ, ειδικά τώρα που διαβάζω και θέλω ησυχία,μα φοβάμαι κιόλας μήπως είναι άρρωστος, αλλά ακόμα περισσότερο μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει να φύγει. Αφού και κάθε φορά που θα μπώ στο σπίτι είναι έτοιμος να πεταχτεί έξω, πάντα προσέχω να τον ξαναβάλω μέσα.

Να σημειώσω ότι είναι 2,5 ετων περίπου και στειρωμένος, και έχει μια μικρότερη θηλυκή γάτα παρέα στο σπίτι. Μένουν μέσα στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει αυλή...

Τί μπορώ να κάνω εγώ τώρα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm: Και η δικιά μου το κάνει αυτό, στέκεται είτε μπροστά στην εξώπορτα, είτε κάτω απ'τα πατάρια, καλά με τα πατάρια ρίχνει κλάμα, όχι αστεία! Αλλά με το θέμα της εξώπορτας, την αφήνω να κάνει τη βόλτα της μόνο με την επίβλεψη μου! Κάθομαι στη σκάλα και κάνω ένα τσιγάρο κι αυτή κάνει βόλτες στην είσοδο, μετά μόλις βαρεθεί μπαίνει στο σπίτι μόνη της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα το κανουν οταν θελουν να βγουν να παρουν αερα στο μπαλκονι και το αντίστροφο

προφανώς ο γάτος θέλει την βόλτα του, αφου όπως λες παραμονεύει να την σκάσει...:hmm:
Μια καλή λύση θα ήταν, να τον βγάζεις μια βόλτα με λουράκι, όπως τα σκυλιά...;)... και να αγνοείς τα περίεργα βλέματα των περαστικών....:lol::lol::lol:

Αν ειχε μάθει να κυκλοφορει έξω, αφου το ειχε σκάσει κιολας, νομιζω οτι αυτη ειναι μια λύση. Σαμαράκι και βολίτσα, αλλα συγκεκριμένες ώρες αυστηρά γιατι αλλιώς θα σε ζαλίζει ολη την ημέρα.

ή σαμαράκι - λουρακι και μπαλκόνι για να μην έχεις και συνέχεια το νου σου.

τη βόλτα με σαμαράκι και λουράκι μάλλον θα την αποκλείσω, δεν είμαι αρκετά ακομπλεξάριστος γιαυτό! :redface:

Μάλλον θα τον αφήσω να εξερευνά λίγο περισσότερο το εσωτερικό της πολυκατοικίας και να φγαίνει στο μπαλκόνι πιο πολύ.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. είδωμεν

μπορείς να τον βγάλεις στον μπαλκόνι χωρίς λουράκι, αλλά με επιτήρηση. Αυτό κάνω κι εγώ για τον δικό μου γιατί νιαουρίζει έντονα μπροστά στην μπαλκον΄πρτα. Και τώρα που κάνει και κρύο παίρνω κΑφεδάκι στο χέρι και εξάρτηση ... πορείας με κασκόλ και γάντι και κάθομαι έξω για κανά μισάωρο μέχρι να ξελαμπικάρει το γατόνι, να χαζέψει κανα περιστέρι να μυρίσει τίποτα κλπ. Αν ο γάτούλης σου πάντως νιαρουρίζει έντονα και προς τηνεξώπορτα του διαμερίσματός σου, είναι γιατί σε βλέπει να φεύγεις συνεχώς από εκεί και να τον αφήνεις πίσω.Αυτό θα το ξεπεράσει με ένα καλό γατοπαίχνιδο για κανα τεταρτάκι κάθε μέρα. έτσι πάντως ξεγελάω και τον δικό μου..

Όσο για το λουράκι του έχω παρει κι εγώ αλλά δεν τον έχω βγάλει ποτέ βόλτα έξω στο δρόμο γιατί νομίζω ότι αν το κάνω μια φορά μετά θα το ζητάει συνέχεια και θα με πρήξει. Μία φορά ωστόσο τον έδεσα με το λουράκι στο πόδι μιας καρέκλας στο μπαλκόνι - γιατί φοβάμαι μη φύγει από κάτω - και τον άφηνα να τριγυρνάει όσο έφτανε το σχοινάκι, αλλά το σκυλομετάνιωσα και δεν το ξανακάνω γιατί τον λυπήθηκα τον κακομοίρη έτσι περιορισμένο και από τότε δεν το χρησιμοποιώ.

Γειά σας
Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο φόρουμ λόγω φόρτου προγράμματος. Αλλά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας με τον Ρωμαίο για άλλη μια φορά.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ο Ρωμαίος στέκεται μπροστά στην εξώπορτα και νιαουρίζει επίμονα, και μελαγχολικά θα έλεγα, σχεδόν σπαρακτικά! Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά στεναχωριέμαι, νιώθω πως αισθάνεται αιχμάλωτος και θέλει να φύγει!!!!! :( Πολύ σπανιότερα κάνει το ίδιο στην μπαλκονόπορτα.

Να υπενθυμίσω ότι το είχε σκάσει το Νοέμβριο για 3 μέρες και επέστρεψε μόνος του. Από τότε μου φαίνεται πολύ πιο μελαγχολικός αλλά και στοργικός, έρχεται συνέχεια στην αγκαλιά μου ενώ δεν το συνήθιζε πχ. Επίσης, από τότε τρομάζει με το παραμικρό. Ακόμα και ένας μικρός θόρυβος ενώ κοιμάται ή όχι, μπορεί να τον κάνει να τιναχτεί!:/:

Νιώθω άσχημα να τον βλέπω έτσι που τρελαίνεται στο νιαούρισμα. Είναι εκνευριστικό τολμώ να πώ, ειδικά τώρα που διαβάζω και θέλω ησυχία,μα φοβάμαι κιόλας μήπως είναι άρρωστος, αλλά ακόμα περισσότερο μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει να φύγει. Αφού και κάθε φορά που θα μπώ στο σπίτι είναι έτοιμος να πεταχτεί έξω, πάντα προσέχω να τον ξαναβάλω μέσα.

Να σημειώσω ότι είναι 2,5 ετων περίπου και στειρωμένος, και έχει μια μικρότερη θηλυκή γάτα παρέα στο σπίτι. Μένουν μέσα στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει αυλή...

Τί μπορώ να κάνω εγώ τώρα????
Κι εμένα η Νίνα μου έτσι κάνει δυστυχώς. Νιαουρίζει (σχεδόν κλαίει) στην πόρτα. Άρχισε να το κάνει αυτό όταν χάσαμε τη Μπουμπού από αυτοκίνητο και έμεινε μόνη της. Δυστυχώς κι εγώ ζω σε διαμέρισμα και μικρό μάλιστα και τη λυπόμουν πάρα πολύ έτσι που νιαούριζε κι έτσι άνοιξα την πόρτα και την άφησα να κάνει βόλτα στη σκάλα. Έκανε σαν αφηνιασμένη πάνω κάτω, μύριζε τα πατάκια των διπλανών διαμερισμάτων, μάλιστα με το που άνοιξε η γειτόνισσα την πόρτα μπούκαρε μέσα η Νίνα:lol:.
Από τότε μου ζητάει κάθε μέρα να της ανοίξω την πόρτα. Έκανα το λάθος τώρα και πρέπει να το υποστώ. Αν και τον τελευταίο καιρό την ξεγελάω με διάφορα παιχνίδια ή εξόδους στο μπαλκόνι ή χαδάκια και γλύκες. Σκέφτομαι κι εγώ τη βόλτα με λουράκι αλλά θέλω πρώτα να κλείσει η πληγή από τα ράμματα της στείρωσης.
Δοκίμασε να ξεγελάσεις τον γατούλη με διάφορα παιχνίδια όταν στο ζητάει αυτό. Εγώ σήμερα έκανα μια νάυλον σακούλα μπαλίτσα και την έδεσα με σπάγκο και την πετούσα εδώ κι εκεί και η Νίνα την κυνηγούσε σαν τρελή!!:D
Αλλιώς πάρε ένα λουράκι και να κάνεις το γατούλη σου βόλτα για πολύ λίγο και συγκεκριμένη ώρα γιατί θα κακομάθει αλλιώς και θα σε πρήξει πραγματικά...

η ΑΒΑΝΑ οριεται της ανοιγω και η πηγαινει στο υπογειο που ειναι σκοτεινα και δροσερα να κοιμηθει κανα δυωρο η τρεχει στα παρτερια της πολυκατοικιας και μασουλαει χορτα και μετα κλαιει για να μπει μεσα και της ανοιγουν συνηθως απο τον πρωτο οροφο κατι καλοι γειτονες... το κανουμε αυτο 2-3 φορες τη βδομαδα....την ανοιξη μια φορα τη μερα..
τις νυχτες ειναι καλο κοριτσι (καθοτι στειρωμενο):lol:

:hmm::hmm::hmm:Πειτε μου τετοια για να ξερω τι με περιμενει

Καλύτερα είναι να τον κρατήσεις μέσα και να βρεις τρόπο να του προσφέρεις περισσότερα ερεθίσματα, αν μάθει στο έξω έστω και με σαμαράκι και δεν φοβάται μπορεί να στο σκάσει πάλι και να τον χάσεις.

Τώρα αν επιλέξεις να του κάνεις το χατίρι για να τον ευχαριστήσεις, που δεν είναι απαραίτητα κακό, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα

είναι θέμα επιλογής ασφάλεια με στερήση ή παρακινδυνευμένη ελευθερία? αντέχεις?

Εγώ αν έμενα κάπου ποιο ήσυχα και είχα κήπο θα τον άφηνα να τριγυρίζει αλλά τώρα μέσα στην πόλη....:/:

Mηπως είναι της εποχής γιατί και εμένα άρχισε να νιαουριζει συνέχεια και χωρίς λόγο.:|
Και δεν είναι ακόμη και στειρωμένος:/:

Ειναι που θελουν ΕΞΩ:(

Ειναι που θελουν ΕΞΩ:(

Εγω πάντως μόλις μου αρχίζει τα κλάμματα... που ευτυχώς ΔΕΝ είναι συχνά!!! :)

Αρχίζουμε τρελλά παιχνίδια, κρυφτό κυνηγητό, μέχρι να λαχανίασει και να ξαπλάρει στο χαλί!!!...

Και μετά το πολύ πολύ να σηκωθεί για νερό!! :up::up:.
και μετά απο λίγο το παιδί κάνει "νανάκια". ΖΖΖzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mηπως είναι της εποχής γιατί και εμένα άρχισε να νιαουριζει συνέχεια και χωρίς λόγο.:|
Και δεν είναι ακόμη και στειρωμένος:/:

Πάιζει και αυτό, μυρίζουν την άνοιξη και οι ορμόνες αρχίζουν και βαράνε κόκκινο. Αν ειναι και σε κατάλληλη ηλικία.... :rolleyes::rolleyes:

Φτιάχνει και ο καιρός... και ζητάνε βόλτα, καφέ και έρωτα!!! :cool::cool:

Πάιζει και αυτό, μυρίζουν την άνοιξη και οι ορμόνες αρχίζουν και βαράνε κόκκινο. Αν ειναι και σε κατάλληλη ηλικία.... :rolleyes::rolleyes:

Φτιάχνει και ο καιρός... και ζητάνε βόλτα, καφέ και έρωτα!!! :cool::cool:
:up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδια οχι και λουρακι...αμαρτια ειναι :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back