mkou1978
Νεοφερμένο μέλος
Μια ερωτηση βρε παιδια....
Η Χνουδα μου (Περσιας ημιαιμη) εχει το εξης συνηθειο: ενω φαινομενικα ολα ειναι καλα, νερο φρεσκο εχουμε, φαι στο πιατο εχουμε, γονεις και τους 2 στο σπιτι τους εχουμε αρα δεν βαριομαστε, τι στο καλο θελει και ερχεται εκει οπου καθομαστε και νιαουριζει συνεχεια...συνεχεια ομως!!!
Σταματαει μονο οταν καποιος απο τους 2 γονεις - καποιες φορες και οι 2!!! ασχοληθουν μαζι της με χαδια, παιχνιδια κλπ.
Ειναι δυνατον να νιαουριζει=μιλαει μονο για χαδοζητιανιες η προσπαθει να μας πει και κατι αλλο?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το οτι ειστε και οι δυο εκει δεν σημαίνει οτι δεν βαριέται. Πιθανώς θέλει να ασχοληθείτε μαζί της.
Ειναι μικρούλα; Ίσως να την έχετε κακομάθει και λίγο.
Κι εμενα το κάνει ο Ραουλ μου καμια φορά, αλλα επειδη δεν καταδέχεται να νιαουρισει, οταν θελει να ασχοληθώ μαζί του έρχεται και με πειράζει.
Εγώ αυτό που εφρμόζω πάντως με τον Ραουλ που ειναι 8 χρονών αλλά πολύ ενεργητικός είναι να του αφιερώνω 5-10 λεπτά το πρωί και 5-10 το βράδυ αποκλειστικά δικά του, για να παίξουμε και γενικά να τον τσιγκλίσω λίγο να βγάλει την ενεργητικότητα του. Και την υπόλοιπη μέρα δεν μου δίνει ιδιαίτερη σημασία.
Το θεμα ειναι οτι θέλουν κι αυτα τον χρόνο τους και την αμέριστη προσοχή μας κάποιες στιγμές. Απλά μην της κάνετε πάντα το χατήρι γιατι θα κακομάθει.
Αλλά μήπως να σκεφτόσασταν να της πάρετε και κανένα αδερφάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
και όπως είπε και προαναφερόμενη μην την μάθαίτε να σας κανει οτι θέλει γιατί μετά θα έχει τον ασυμαζυτό!!!!!
αλλά καλό θα είναι να αφιερώνεται και λιγο χρόνο για να παίζεται μαζί της έτσι ώστε να βγάζει την ενέργειά της και να είναι πιο ήσυχη μετά!!!!!!!!!!!!
mkou1978
Νεοφερμένο μέλος
χμμμ...η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα κακομαθημενη....τι να κανω, μια την εχω!!!! ειναι 17 μηνων, μικρουλα σχετικα, και ασχολουμαστε μαζι της πολυ!!! ειναι τετοια φατσα που και να θες δεν μπορεις να αντισταθεις! (δες μια τρελαμενη μανα!!!).
τωρα για αδερφακι που μου λες, το χω σκεφτει κι εγω, αλλα ειναι σχετικα αγρια, τουλαχιστον ετσι νομιζω, για να συνυπαρξει με αλλο ζωακι, εχω την εντυπωση οτι θα το εκλαβει ως οτι χανει το μονοπωλιο της....
drusilia
Διάσημο μέλος
Είναι στειρωμένη αλήθεια; Μήπως τα συνεχή νιαουρίσματα έχουν άλλη αιτία...
Όπως κι αν εχει, αν της αφιερώνετε λίγο χρόνο να παίζετε μαζί της, θα είναι οΚ.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
χι χιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool