Νιαουρίσματα

mkou1978

Νεοφερμένο μέλος

Η mkou1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ηρακλεία (Σέρρες). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα σε ολους!!!

Μια ερωτηση βρε παιδια....
Η Χνουδα μου (Περσιας ημιαιμη) εχει το εξης συνηθειο: ενω φαινομενικα ολα ειναι καλα, νερο φρεσκο εχουμε, φαι στο πιατο εχουμε, γονεις και τους 2 στο σπιτι τους εχουμε αρα δεν βαριομαστε, τι στο καλο θελει και ερχεται εκει οπου καθομαστε και νιαουριζει συνεχεια...συνεχεια ομως!!!
Σταματαει μονο οταν καποιος απο τους 2 γονεις - καποιες φορες και οι 2!!! ασχοληθουν μαζι της με χαδια, παιχνιδια κλπ.
Ειναι δυνατον να νιαουριζει=μιλαει μονο για χαδοζητιανιες η προσπαθει να μας πει και κατι αλλο????? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθες καταρχάς!

Το οτι ειστε και οι δυο εκει δεν σημαίνει οτι δεν βαριέται. Πιθανώς θέλει να ασχοληθείτε μαζί της.

Ειναι μικρούλα; Ίσως να την έχετε κακομάθει και λίγο.
Κι εμενα το κάνει ο Ραουλ μου καμια φορά, αλλα επειδη δεν καταδέχεται να νιαουρισει, οταν θελει να ασχοληθώ μαζί του έρχεται και με πειράζει.

Εγώ αυτό που εφρμόζω πάντως με τον Ραουλ που ειναι 8 χρονών αλλά πολύ ενεργητικός είναι να του αφιερώνω 5-10 λεπτά το πρωί και 5-10 το βράδυ αποκλειστικά δικά του, για να παίξουμε και γενικά να τον τσιγκλίσω λίγο να βγάλει την ενεργητικότητα του. Και την υπόλοιπη μέρα δεν μου δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Το θεμα ειναι οτι θέλουν κι αυτα τον χρόνο τους και την αμέριστη προσοχή μας κάποιες στιγμές. Απλά μην της κάνετε πάντα το χατήρι γιατι θα κακομάθει.
Αλλά μήπως να σκεφτόσασταν να της πάρετε και κανένα αδερφάκι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα νιαουρίζει για να τρβήξει την προσοχή!!!!
και όπως είπε και προαναφερόμενη μην την μάθαίτε να σας κανει οτι θέλει γιατί μετά θα έχει τον ασυμαζυτό!!!!!
αλλά καλό θα είναι να αφιερώνεται και λιγο χρόνο για να παίζεται μαζί της έτσι ώστε να βγάζει την ενέργειά της και να είναι πιο ήσυχη μετά!!!!!!!!!!!!

Νιαουρισματων συνεχεια

χμμμ...η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα κακομαθημενη....τι να κανω, μια την εχω!!!! ειναι 17 μηνων, μικρουλα σχετικα, και ασχολουμαστε μαζι της πολυ!!! ειναι τετοια φατσα που και να θες δεν μπορεις να αντισταθεις! (δες μια τρελαμενη μανα!!!).
τωρα για αδερφακι που μου λες, το χω σκεφτει κι εγω, αλλα ειναι σχετικα αγρια, τουλαχιστον ετσι νομιζω, για να συνυπαρξει με αλλο ζωακι, εχω την εντυπωση οτι θα το εκλαβει ως οτι χανει το μονοπωλιο της....

Α, δεν ειναι και τόσο μικρούλα, είναι πλέον ενήλικη.
Είναι στειρωμένη αλήθεια; Μήπως τα συνεχή νιαουρίσματα έχουν άλλη αιτία...

Όπως κι αν εχει, αν της αφιερώνετε λίγο χρόνο να παίζετε μαζί της, θα είναι οΚ.

Καλως την!! σιγουρα θέλει χάδια και φροντίδα (proderm). Εχω δύο και πολλες φορες με ζαλίζουν με τα νιαουρίσματα τους..βέβαια οχι μονο οταν θέλουν προσοχή, αλλά και οταν θέλουν φαγητό, να βγουν στο μπαλκόνι ή να τους αλλάξω την αμμο!!:P χι χι

Έχει δίκιο η drusilia... Εάν δεν είναι στειρωμένη ακόμα, τότε έχει οίστρο!!! Έτσι έκανε κι η δικιά μου που είχε οίστρο.. Νιαούριζε έντονα και δυνατά και τριβόταν παντού. Ηρεμούσε λίγο μόνο όταν την έπαιρνα αγκαλιά και τη χάιδευα, μετά ξανά τα ίδια. Μέχρι.... που της κόπηκε ο αέρας!! χα χα χα:lol::lol:

Συμφωνώ με τη drusilia, το καλύτερο είναι να ορίσετε κάποιες συγκεκριμένες ώρες παιχνιδιού κάθε μέρα. Οι γάτες έχουν εκπληκτική αίσθηση του χρόνου, οπότε θα μάθει γρήγορα πότε είναι η ώρα για παιχνίδι και λογικά θα είναι πιο ήρεμη την υπόλοιπη μέρα.:)

Αν μας πεις αν είναι στειρωμένη ή όχιθα βοηθούσε, γιατί κι εμένα οίστρο μου θυμίζει... που στα Περσικά πολλές φορές είναι ήπιος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back