magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
?????δεν μπορω να καταλαβω.(μπορει να ειναι ανοητη ερωτιση
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

?????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

?????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν μια γάτα είναι άρρωστη το πρώτο που θα παρατηρήσεις έιναι ότι θα σταματήσει να τρώει, και θα "πέσει". Δεν θα έχει όρεξη να παίξει θα κάθετε απλά.. και γενικά δεν θα έχει όρεξη για τίποτα.

Το δικό σου απλά σου μιλάει... θέλει την προσοχή σου, να του δώσεις σημασία ή απλά να πάει να.... γνωρίσει καμία κοπελίτσα.

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα μπορούσες να παίζεις μαζί του, να τον αποσπάς...να ξεχνιέται... ή δεν θυμάμαι αν έχεις, να του πάρεις παρέα.

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Φαντάσου τον εαυτό σου κλεισμένο σε ένα σπίτι να μην έχεις τίποτα να κάνεις... δεν θα ήθελες να βγείς έξω να δείς τί γίνεται? Εκτός ΄και αν έχεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο σπίτι που σε κρατάνε σε εγρύγορση.
Οι γάτες βαριούνται εύκολα, θέλουν να ασχολούνται συνέχεια με νέα πράγματα, πάρτου παιχνίδια, φτιάξε τα δικά σου.... πέτα του πράγματα και μάθε του να στα φέρνει.. παίχτε κυνηγητό και κρυφτό... γενικά μην τον αφήνεις σε ησυχία.

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
kary
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
). Αλλά δεν μπορώ να τον έχω έξω όλες τις φορές που θέλει. Άσε που εχθές πήγε να πηδήξει στο δίπλα σπίτι, αλλά είδε ότι δεν μπορούσε και γύρισε πίσω.Τον έβγαλα με λουρί και πιασμένο το σχοινί που μαζεύεται και τεντώνει ( που είναι για σκύλους), σύνολο 9-10 μέτρα.
Μια που αναφέρθηκα, του φτάνει λέτε; Γιατί τον ενόχλησε και με δάγκωνε μετά και θύμωσε που δεν μπορούσε να πάει όπου θέλει.

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κάνω το άλλο έχω μια μεγάλη τσάντα και τον βάζω εκεί και τον πάω βόλτα κάθετε μια χαρά και ηρεμεί.![]()
Εγώ που τον βάζω σε τσάντα με δίχτυ μπροστά ( για μεταφορά), φωνάζει από το φόβο του, ιδίως από τις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Αφού στο τέλος τον παίρνω αγκαλιά ( φοράει και το σαμαράκι του για καλό και για κακό).Ποιός ξέρει τι είχε περάσει σαν αδεσποτούλι το καημένο μου...

julia
Διακεκριμένο μέλος

Καλό θα ήταν να μάθει απο τώρα τον σωστό τρόπο μεταφοράς, σε γατοφόρο, μαλακή ή σκληρή, γιατί μετά θα είναι δύσκολο εως ακατόρθωτο να μεταφερθεί...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool