Νιαούρισμα χωρίς λόγο

magdalena

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Καθε φορα που με βλεπει ο γατος μου μου νιαουριζει αλλες φορες επειμονα και με κοιταει στα ματια απο μακρια και αλλες μονο μια φορα και μου γουργουριζει γιατι:hmm:?????δεν μπορω να καταλαβω.(μπορει να ειναι ανοητη ερωτιση:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια σας παρακαλω απαντιστε μου γιατι τωρα αρχεισε να φευγει μακτια μου και ειναι περιεργο γιατι τον χαιδευω του βαζω φαγιτο και δεν τον μαλωνω ποτε μηπος ειναι αρρωστος:hmm::hmm:?????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η δικιά μου το κάνει αυτό πολλες φορές θέλουν απλά να ξέρουν ότι μπορούν να μας τραβήξουν την προσοχή μας. Όταν το κάνει αυτό να του απαντάς και να φροντίζεις να του δίνει όση προσοχή θέλει και επίσης πόσο είναι μήπως σέρνει και θέλει να βγεί έξω?????:hmm::hmm::hmm:

ειναι1χρονον και 2 μινον σχεδον και οσο αν θελει να βγει εξω μου νιαουρειζει πολεσ φορεσ οταν ειναι πανο στιν περγολα λες να με φοναζει για να τον ακολουθεισω:hmm::hmm::hmm::hmm:?????????

Ειναι στειρωμενος;Μηπως φωναζει για να βγει να ζευγαρωσει;

Μπορεί να θέλει να βγεί μόνος ή μαζί σου. Είναι στειρωμένος ή όχι. Αν δέν είναι τότε απλά θέλει να βγεί να βρει γυναίκα.

Αν μια γάτα είναι άρρωστη το πρώτο που θα παρατηρήσεις έιναι ότι θα σταματήσει να τρώει, και θα "πέσει". Δεν θα έχει όρεξη να παίξει θα κάθετε απλά.. και γενικά δεν θα έχει όρεξη για τίποτα.;)

Το δικό σου απλά σου μιλάει... θέλει την προσοχή σου, να του δώσεις σημασία ή απλά να πάει να.... γνωρίσει καμία κοπελίτσα.:hmm:

ειναι στειρομενος οσο για να βγουμε μια βολτα μαζι δεν πρεπει να του παρω λουρι???

Tελειο αυτο.Μακαρι να μπορουσαμε να τα συνοδευσουμε σε μια ηλιολουστη βολτιτσα με λουρακι.Αλλα ειναι στριμμενα και δεν δεχονται τιποτα!:redface::P

Θα μπορούσες.... με λουράκι. Το κακό είναι ότι αν μάθει το έξω, θα σου παίρνει κάθε βράδυ τα αυτιά μέχρι να τον βγάλεις.:(

Θα μπορούσες να παίζεις μαζί του, να τον αποσπάς...να ξεχνιέται... ή δεν θυμάμαι αν έχεις, να του πάρεις παρέα. ;)

Λιγο δυσκολο για παρεα γιατι ο πατερας μου με το ζορι κρατισε και αυτο το μουτρακι(βλεπετε του απεκτισε λιγη αδυναμια και για αυτο τον κραταμε ακομα)
esdonzouan001.jpg

Τότε θα πέσει όλο το βάρος πάνω σου... να τον τρελάνεις στα παιχνίδια να τον κουράζεις να πέφτει ξερός και να ξεχάσει τις βόλτες και τις αλητείες.;)

Φαντάσου τον εαυτό σου κλεισμένο σε ένα σπίτι να μην έχεις τίποτα να κάνεις... δεν θα ήθελες να βγείς έξω να δείς τί γίνεται? Εκτός ΄και αν έχεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο σπίτι που σε κρατάνε σε εγρύγορση.

Οι γάτες βαριούνται εύκολα, θέλουν να ασχολούνται συνέχεια με νέα πράγματα, πάρτου παιχνίδια, φτιάξε τα δικά σου.... πέτα του πράγματα και μάθε του να στα φέρνει.. παίχτε κυνηγητό και κρυφτό... γενικά μην τον αφήνεις σε ησυχία.:)

δεν θα με βαρεθει

σε νιαουρίζει γιατί μπορεί να σου κάνει παράπονα γιατί τον αφήνεις μόνο... αν σέρνει θα ουρλιάζει περίεργα και επίσης θα αρχίσει να... συγνώμη για την έκφραση εκσπερματώνει παντού...

Εμένα πάλι μου νιαουρίζει ή καλύτερα να πω κλαίει, όταν βγαίνω να κάνω κατι έξω και τον κλείνω μέσα ( πχ. όταν ρίχνω νερά γιατί τα πατάει και πάει στον κήπο και μετά σφεντόνα μέσα :mad: ). Αλλά δεν μπορώ να τον έχω έξω όλες τις φορές που θέλει. Άσε που εχθές πήγε να πηδήξει στο δίπλα σπίτι, αλλά είδε ότι δεν μπορούσε και γύρισε πίσω.
Τον έβγαλα με λουρί και πιασμένο το σχοινί που μαζεύεται και τεντώνει ( που είναι για σκύλους), σύνολο 9-10 μέτρα.
Μια που αναφέρθηκα, του φτάνει λέτε; Γιατί τον ενόχλησε και με δάγκωνε μετά και θύμωσε που δεν μπορούσε να πάει όπου θέλει. :/:

Εγώ κάνω το άλλο έχω μια μεγάλη τσάντα και τον βάζω εκεί και τον πάω βόλτα κάθετε μια χαρά και ηρεμεί.:D

Εγώ κάνω το άλλο έχω μια μεγάλη τσάντα και τον βάζω εκεί και τον πάω βόλτα κάθετε μια χαρά και ηρεμεί.:D

:blink: Εγώ που τον βάζω σε τσάντα με δίχτυ μπροστά ( για μεταφορά), φωνάζει από το φόβο του, ιδίως από τις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Αφού στο τέλος τον παίρνω αγκαλιά ( φοράει και το σαμαράκι του για καλό και για κακό).
Ποιός ξέρει τι είχε περάσει σαν αδεσποτούλι το καημένο μου...:(

Καλά όλα αυτά μέχρι να μεγαλώσει το παιδί, να γίνει 4-5 κιλα.. και μετά να σας δω.... αγκαλιά στον δρόμο....:hmm::P:lol:

Καλό θα ήταν να μάθει απο τώρα τον σωστό τρόπο μεταφοράς, σε γατοφόρο, μαλακή ή σκληρή, γιατί μετά θα είναι δύσκολο εως ακατόρθωτο να μεταφερθεί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back