Νιαούρισμα..

kaitikati

Νεοφερμένο μέλος

Ο kaitikati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
τις τελευταίες 2 μέρες έχει που ο Λευτέρης νιαουρίζει αρκετά συχνά και παραπονιάρικα.
τι αγκαλιές τον παίρνω, τι τον ταϊζω και κονσέρβες που γενικώς προσπαθώ να αποφύγω, τίποτα..

έχω την αίσθηση ότι βαριέται στο σπίτι πολύ και τον λυπάμαι. κανονικά θα έπρεπε να είναι έξω, να τρέχει, να παίζει με τα λουλούδια, να είναι στη φύση τελοσπάντων..
νιώθω τύψεις που τον έχω κλεισμένο στο σπίτι και αρκετές ώρες μόνο του.

είναι όντως έτσι? όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να σκεφτείς λίγο λογικά: διότι ωραία η ελευθερία, όμως ο έξω κόσμος εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους, με μεγαλύτερο την κακία των ανθρώπων. Είναι θέμα επιλογής δικής σου, προτιμάς να είναι ελεύθερος και να κινδυνεύεις να τον χάσεις κάθε μέρα ή να ξέρεις ότι τον προφυλάσεις από κάθε κίνδυνο, ωστόσο το γατί μένει κλεισμένο στο σπίτι. Μία λύση πάντως είναι η υιοθεσία δεύτερου γατιού. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν φοβερό παρεάκι και θα είναι ευτυχισμένα και τα δύο, ακόμα και τις ώρες που λείπεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη καλε κυριε ποσο ειναι ο λευτερης? σε Ηλικια γιατι μαλλον θα θελει γυναικα

Ε λογικα, αν δεν εχει κανενα προβλημα υγειας (χτυπα ξυλο) και ειναι σε ηλικια που ξυπνανε τα ενστικτα του θα θελει γατουλα :redface:

Αν είναι γύρω στους 6 μήνες, αυτό συμβαίνει! Γρήγορααααααααααα στείρωση!!!!

είναι κοντά 4 μηνών.
όταν τον βρήκα στο δρόμο πριν 2 μήνες περίπου, ο γιατρός μου είπε 2 μηνών, οπότε..

το σκέφτηκα αλλά μικρός δεν είναι ακόμα για να'χει ορέξεις??!!!!:redface:

επίσης κάτι άλλο που κάνει είναι κάθε φορά που νιώθει ότι θα ανοίξω την πόρτα κάθεται μπροστά της περιμένοντας και μυρίζοντας, ε και κανά 2 φορές την κοπάνησε τρέχοντας..

νωρίς δεν είναι και για στείρωση? δεν ξέρω προβληματίζομαι...

Aκου και τη δική μου γνώμη που έχω ζήσει την ιστορία απο την καλή κι απο την ανάποδη. Σίγουρα ακόμη δεν θέλει να ζευγαρώσει. Aυτά που κάνει όμως είναι φυσιολογικά. Kαι το έξω ζητάει (που καλύτερα όχι) και παρέα. Σε ταράτσα ή μπαλκόνι δεν πορεί να βγει για αέρα;
Πριν το Πάσχα σκοτώθηκε η αγαπημένη μας Mέλανι απο αυτοκίνητο. Bλέπεις πόσο αγαπημένες ήταν με τη Mπιάνκα στο avatar. Kι απο τα χρώματα καταλαβαίνεις ποια είναι ποιά. H Mπιάνκα ήρθε για παρέα στη Mέλανι όταν ήταν και οι δύο, οκτώ μηνών. Ποτέ δεν βαρέθηκαν, μια και είχαν η μια την άλλη. Tώρα που η Mέλανι δεν υπάρχει πια, η Mπιάνκα είναι φρικαρισμένη και βαριέται πάρα πολύ. Eίναι και υπερκινητικό πλάσμα! Aπο την ώρα που θα μπω στο σπίτι ασχολούμαι με το να την κάνω ευτυχισμένη παιζοντάς της. Aν όμως δεν πάμε την βόλτα μας (1-2 ώρες σε κήπο, ταράτσα και οικοδομή) δεν έχει την όρεξη και φονάζει για να βγει έξω (είναι κλεισμένη τελείως γιατί είμαστε ισόγειο). Eίναι όμως και πάρα πολύ επιθετική με όλες τις άλλες γάτες και έτσι δεν νομίζω οτι μπορώ να της ξαναπάρω παρέα.
Σίγουρα για σένα όμως, είναι η λύση. Θα βρείτε την υγειά σας, πιστεψέ με. Eίναι σε πάρα πολύ καλή ηλικία για να δεχτεί παρεούλα. Eγώ δεν το μετάνιωσα, στιγμή. Kαι να λείπω ώρες μπορούσα και ευτυχισμένες αυτές ήταν. Tόλμησέ το :up:

το καταλαβαίνω αυτό που λες και το έχω σκεφτεί.
αλλά είναι η 1η φορά που έχω γατί στο σπίτι και ήδη η ευθύνη μου φαίνεται πολύ μεγάλη, πόσο μάλλον να πάρω και 2ο και δη αρσενικό.

βγαίνει στο μπαλκόνι και στου διπλανού διαμερίσματος που είναι ακόμα ανοίκιαστο και νιαουρίζει μόνος του και συνέχεια.

αχ δεν ξέρω... :/:

καλε το γατι θελει γυναικα μερικα γατια ωριμαζουν σςξουαλικα νωρις μην ξεχναμε οτι η φυση μας εχει αλλαξει παρα πολυ τεσπα παρτου κανα παιχνιδι καλε η μην τον αφηνεις να πηγαινει διπλα γιατι αμα νοικιαστει δενξερεις τι ανθρωποι θα ερθουν

τι παιχνίδι παιδί μου.. το σπιτι είναι μες στο χάος για να παίζει ο λευτέρης και πάλι δεν του φτάνει.. :blink:

λες να θέλει γυναίκα τελικά?? στείρωση.:rolleyes:

ε ναι καλυτερα στειρωσει μιλα κ με το γιατρο σου για αυτο το θεμα θα σε συμβουλεψει πολυ το τι πρεπει να κανεις αντε βρε βαλε κ καμια φοτο του λευτερη να τον δουμε

Και μενα πηγαινει διπλα και δε θελω και το κακο ειναι οτι ισως κανει εκει τα τσισακια του σε γλαστρεσ η δε ξερω εγω.Κατι πρεπει να κανω πειτε τπτ λε παιδια.
ΕΙναι 4,5 μηνων λετε να θελει αντρα?

Μπορεί απλά να είναι φωνακλάς σαν τον δικό μου.4.5 μηνών λίγο μικρούλης δεν είναι για γαμπρός?Εμένα είναι γκρινιάρης και φωνακλάς και όλο νιαουρίζει και ακούγεται σε όλη τη γειτονιά..

:lol::lol::lol: για gay γάτο λέτε;
Purina, για θηλυκό μιλάς νομίζω, αλλά η Lady για αρσενικό. Ξεκαθαρίστε το!

Ναι θυλικο εχει κατι βιζακια:P ολα οκ κανει πιπι στην αμμο του.Ναι σημερα καναμε και κακα στην αμμο ολε

Καλέ ο γάτος μου δεν ήταν gay!!!!!αχαχαχα 5 εγγονάκια μου χάρισε!!!Τα έχω στις φωτο μου!!:D

Αρχική Δημοσίευση από Lady:
Καλέ ο γάτος μου δεν ήταν gay!!!!!αχαχαχα 5 εγγονάκια μου χάρισε!!!Τα έχω στις φωτο μου!!:D

Όχι ο δικός σου!!! :lol::lol::lol:
Απλά χρησιμοποιούσες αρσενικό γένος και για της Purina το γατί.
Για κείνο έλεγα...

Υ.Γ. Purina, ολέ, μπράβο καλέ!

Α ναι γατούλα έχει...:D:D

Η κολλητή μου πήρε πέρσι ένα κουτάβι που ήταν δεν ήταν 2 μηνών. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν τον έβαλαν στο σπίτι ήταν να πιάσει το πόδι της μαμάς της και να κάνει τα ακατανόμαστα . Τώρα κάθε τόσο του παίρνει κουκλάκια (τα βγάζει συχνά οφ) για να εκτονώνεται!

Βρε παιδιά....... υπάρχουν gay γάτοι;;;;;;;:hmm: :hmm:

garfgif47.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back