kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
τι αγκαλιές τον παίρνω, τι τον ταϊζω και κονσέρβες που γενικώς προσπαθώ να αποφύγω, τίποτα..
έχω την αίσθηση ότι βαριέται στο σπίτι πολύ και τον λυπάμαι. κανονικά θα έπρεπε να είναι έξω, να τρέχει, να παίζει με τα λουλούδια, να είναι στη φύση τελοσπάντων..
νιώθω τύψεις που τον έχω κλεισμένο στο σπίτι και αρκετές ώρες μόνο του.
είναι όντως έτσι? όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
όταν τον βρήκα στο δρόμο πριν 2 μήνες περίπου, ο γιατρός μου είπε 2 μηνών, οπότε..
το σκέφτηκα αλλά μικρός δεν είναι ακόμα για να'χει ορέξεις??!!!!
επίσης κάτι άλλο που κάνει είναι κάθε φορά που νιώθει ότι θα ανοίξω την πόρτα κάθεται μπροστά της περιμένοντας και μυρίζοντας, ε και κανά 2 φορές την κοπάνησε τρέχοντας..
νωρίς δεν είναι και για στείρωση? δεν ξέρω προβληματίζομαι...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν το Πάσχα σκοτώθηκε η αγαπημένη μας Mέλανι απο αυτοκίνητο. Bλέπεις πόσο αγαπημένες ήταν με τη Mπιάνκα στο avatar. Kι απο τα χρώματα καταλαβαίνεις ποια είναι ποιά. H Mπιάνκα ήρθε για παρέα στη Mέλανι όταν ήταν και οι δύο, οκτώ μηνών. Ποτέ δεν βαρέθηκαν, μια και είχαν η μια την άλλη. Tώρα που η Mέλανι δεν υπάρχει πια, η Mπιάνκα είναι φρικαρισμένη και βαριέται πάρα πολύ. Eίναι και υπερκινητικό πλάσμα! Aπο την ώρα που θα μπω στο σπίτι ασχολούμαι με το να την κάνω ευτυχισμένη παιζοντάς της. Aν όμως δεν πάμε την βόλτα μας (1-2 ώρες σε κήπο, ταράτσα και οικοδομή) δεν έχει την όρεξη και φονάζει για να βγει έξω (είναι κλεισμένη τελείως γιατί είμαστε ισόγειο). Eίναι όμως και πάρα πολύ επιθετική με όλες τις άλλες γάτες και έτσι δεν νομίζω οτι μπορώ να της ξαναπάρω παρέα.
Σίγουρα για σένα όμως, είναι η λύση. Θα βρείτε την υγειά σας, πιστεψέ με. Eίναι σε πάρα πολύ καλή ηλικία για να δεχτεί παρεούλα. Eγώ δεν το μετάνιωσα, στιγμή. Kαι να λείπω ώρες μπορούσα και ευτυχισμένες αυτές ήταν. Tόλμησέ το

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
αλλά είναι η 1η φορά που έχω γατί στο σπίτι και ήδη η ευθύνη μου φαίνεται πολύ μεγάλη, πόσο μάλλον να πάρω και 2ο και δη αρσενικό.
βγαίνει στο μπαλκόνι και στου διπλανού διαμερίσματος που είναι ακόμα ανοίκιαστο και νιαουρίζει μόνος του και συνέχεια.
αχ δεν ξέρω...

ladycat
Διάσημο μέλος
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
λες να θέλει γυναίκα τελικά?? στείρωση.

ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΙναι 4,5 μηνων λετε να θελει αντρα?
Lady
Δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

για gay γάτο λέτε; Purina, για θηλυκό μιλάς νομίζω, αλλά η Lady για αρσενικό. Ξεκαθαρίστε το!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα οκ κανει πιπι στην αμμο του.Ναι σημερα καναμε και κακα στην αμμο ολεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Lady:Καλέ ο γάτος μου δεν ήταν gay!!!!!αχαχαχα 5 εγγονάκια μου χάρισε!!!Τα έχω στις φωτο μου!!![]()
Όχι ο δικός σου!!!

Απλά χρησιμοποιούσες αρσενικό γένος και για της Purina το γατί.
Για κείνο έλεγα...
Υ.Γ. Purina, ολέ, μπράβο καλέ!
Lady
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool