Νιαούρισμα

Mήπως τον ταϊζεις υπερβολικά;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mήπως τον ταϊζεις υπερβολικά;:hmm:
τσου :P Ειναι αδυνατος (η κοιλιτσα του μπαινει προς τα μεσα οταν τον κοιτας απο πανω και οταν τον χαιδευω νιωθω τα πλευρα του). Βεβαια στην κοιλιτσα του απο κατω εχει λιγο λιπος που του κρεμεται. Η κτηνιατρος μου ειπε να μην του κανω καμμια διαιτα και να τρωει οσο θελει μεχρι να γινει 1 ετους και μετα βλεπουμε. Μου ειπε οτι μπορει να ειναι γενετικο και να μην του φυγει καθολου (οταν τον πηρα το ειχε). Παντως χοντρος δεν ειναι με τιποτα!! Ασε που ειναι καπως μεγαλοσωμος (κοντευει τα 6.5 κιλα) και υπερβολικα δραστηριος. Μονο να τον δεις πως τρεχει :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδή το παιδί μου γίνεται γυναίκα!
:)

Ακριβώς έτσι αντέδρασα κι εγώ όταν κατάλαβα ότι η Χαρά μου έχει όρεξη για αρσενικά. Δεν είναι πολύ παράξενο; Να το έχεις από 4 πόντων ζωάκι και μετά να μεγαλώνει τόσο που να θέλει να κάνει κι αυτό γατάκια! Α στο καλό συγκινήθηκα:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back