Νοικιάζονται δωμάτια σε κατόχους γάτας;

prince

Διάσημο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
Έχω απορία βρε παιδιά.

Στο τέλος της επόμενης βδομάδας φεύγω για διακοπές. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε προορισμό γιατί αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Μέ όσους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων μίλησα έβρισκα δωμάτιο μέχρι που ανέφερα τον Prince. Αυτομάτος το δωμάτιο δεν ήταν διαθέσημο, ή άλλαζε δραματικά η τιμή του από 50-60 ευρώ που κοιτάω σε 80-90 γιατί θα χρειαστεί πολύς κόπος για να καθαριστεί το δωμάτιο μετά την αποχώρηση μας (δικαιολογίες αν θέλετε, εγώ θέλω 3 ώρες και κάνω σχεδόν γενική σε 100 τετραγωνικά σπίτι. όχι σε 2Χ2 δωματιο).

Ακόμα και αυτά που λένε ότι δέχονται ζώα αντιμετώπισαν αρνητικά το γάτο. (δέχομαι ζώα σημαίνει έχω έναν χώρο στην άκρη της αυλής που δένεις το ζωάκι σου, κάτι που δεν παίζει να γίνει με γάτο).

Ζητώ τη συμβουλή σας γιατί ειλικρινά δεν θα υπάρχει κανείς πίσω που να μπορεί να παρέχει τη φροντιδα στο πεισματάρικο περσικό.

Στο τέλος θα φύγω με άγνωστο προορισμό και όπου βρώ. Να συνεχίσω να ενημερώνω ότι έχω γάτο μαζί μου τους διάφορους ιδιοκτήτες; ή να το παρουσιάσω σαν γκεστ σταρ;
Ισχύει ότι αν δεν αναγράφει το δωμάτιο/ξενοδοχείο κλπ ότι απαγορεύονται ρητά τα ζώα, έχω δικαίωμα να παρω το ζωάκι μου μαζί μου χωρίς να τους ενημερώσω;

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά; Τι λύση βρίκατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα πριν απο ενα περιπου μηνα και ομολογω οτι η μουν πολυ θυμωμενη!:mad:Τελικα,με τα χιλια ζορια,βρηκα στην Τσαγκαραδα στο Πηλιο και αρκετα φτηνο και να δεχονται τη Leia..βρηκα και κανα δυο ακομα στο Πηλιο αλλα δεν ειχαν δωματιο.
Καλη επιτυχια στο ψαξιμο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα εαν ερθεται προς το Ναυπλιο εχω ενοικιαζομενα 7χιλιομετρα μακρυα και δεν υπαρχει προβλημα για την γατουλα.Στειλτε μου πμ αν θελεται πληροφοριες.

Και άλλη λύση...:)
https://www.mypetz.gr/posts/5388535/

Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα πριν απο ενα περιπου μηνα και ομολογω οτι η μουν πολυ θυμωμενη!:mad:Τελικα,με τα χιλια ζορια,βρηκα στην Τσαγκαραδα στο Πηλιο και αρκετα φτηνο και να δεχονται τη Leia..βρηκα και κανα δυο ακομα στο Πηλιο αλλα δεν ειχαν δωματιο.
Καλη επιτυχια στο ψαξιμο..
Καλέ, αν έρθεις Βόλο να κανονίσουμε για καφέ με τη Δώρα!!!
Να γνωρίσω και τη γλύκα από κοντά:P!!

Καλησπερα εαν ερθεται προς το Ναυπλιο εχω ενοικιαζομενα 7χιλιομετρα μακρυα και δεν υπαρχει προβλημα για την γατουλα.Στειλτε μου πμ αν θελεται πληροφοριες.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά εκεί πιο έξω από το νάύπλιο μένει ο φίλος μου οπότε είμαι 3-4 φορές την εβδομάδα κάτω τώρα το καλοκαίρι. Ήδη γκρινιαζω που με πάει κάθε τρεις και λίγο καραθώνα για μπάνιο (λές και δεν έχει άλλες ωραίες παραλίες εκεί γύρω).... Μέχρι και clubbing κάνουμε πλέον στο Ναύπλιο.. :Ρ Οπότε ψάχνω για οτιδήποτε εκτός ναυπλίου :Ρ

Ευχαριστώ για τα λίνκ, με τα ξενοδοχεία. Μάλλον κατά λευκάδα & ενδιάμεσες περιοχές με βλέπω. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να πέρνω για λίγο τον Prince μαζί μου για να μπει η καθαρίστρια. Ούτως ή άλλως είναι της βόλτας (πλέον περπατάει κανονικά δίπλα μου με σαμαράκι αρκεί να μην μυρίζει άλλη γάτα).

Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Εγώ είχα πάρει την Νινούλα μου πριν "φύγει":( στο Βόλο σε ξενοδοχείο στην παραλία. Νομίζω Ηλέκτρα αν δεν κάνω λάθος λεγόταν. Και τώρα όμως επειδή δουλεύω σε ξενοδοχείο τον έχω σε δωμάτιο ξενοδοχείου. ΟΙ καμαριέρες αν ξέρουν ότι υπάρχει γατάκι προσέχουν και κλείνουν τις πόρτες μην φοβάσαι

Επειδή υπήρχε περίπτωση να πάμε διακοπές σε ξενοδοχείο μαζί με τη Μπασσέτ, είχα σκεφθεί την ώρα που θα λείπαμε και συνήθως έρχονται κ΄καθαρίζουν να την βάζω σε ειδικό κλουβί δίπατο, συναρμολογούμενο, πολύ άνετο. Εδώ το είχα βρει: https://www.vet-circle.gr/productDetails.aspx?catID=109&pid=3966. Τελικά βέβαια, δεν φύγαμε τον Ιούλιο όλοι κ΄έμεινε σπίτι ,γι'αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Αν κ΄το πρόβλημα είναι να βρούμε ξενοδοχεία ΄η ενοικιαζόμενα που να δέχονται ζώα. Στις "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" πολλά διαμερίσματα γράφουν ότι δέχονται κατοικίδια. Στην πράξη, όμως, καθότι είμεθα κ΄Ελλάδα, δεν ξέρω τι γίνεται. Είκοσι χρόνια πριν είχα νοικιάσει χωρίς πρόβλημα μια μονοκατοικία κ΄είχα πάρει κ΄το γάτο, που είχα τότε μαζί κ΄περάσαμε θαύμα. Τώρα το παίζουν όλοι ξενοδόχοι ιδιοκτήτες κ΄καλά μπουτίκ οτέλ, που δεν δέχεται ζώα. Καλά να περάσετε ,πάντως όπου κ΄να πάτε:)

Ευχαριστώ για τα λίνκ, με τα ξενοδοχεία. Μάλλον κατά λευκάδα & ενδιάμεσες περιοχές με βλέπω. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να πέρνω για λίγο τον Prince μαζί μου για να μπει η καθαρίστρια. Ούτως ή άλλως είναι της βόλτας (πλέον περπατάει κανονικά δίπλα μου με σαμαράκι αρκεί να μην μυρίζει άλλη γάτα).

Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Αγαπητέ Prince,
ως πρώην τουριστικός πράκτορας, μπορώ να πώ από νομικής/ξενοδοχειακής άποψης ότι είναι στη δικαιοδοσία του εκάστοτε ξενοδοχείου να δεχθεί ζώα ή μη (αναγράφεται ρητά στην πολιτική του ξενοδοχείου), έναντι συχνά κάποιας μικρής αμοιβής (συνήθως 10 ευρώ τη μέρα). Τώρα μην κοιτάς που εδώ στην Ελλάδα είμαστε τουρλουμπούκι και ο καθένας κάνει ότι θέλει.. Και σιγα μην τα Κυρα-Τούλα Ρουμς-του-λετ έχουν και πολιτική για ζώα....
Εάν θές παντως, όσον αφορά τη Λευκάδα, μπορώ να ρωτήσω τον κουμπάρο της μαμάς μου που έχει συγκρότημα studios έξω από τον Άγιο Νικήτα. Είναι ευρύχωρα και η γατούλα σου θα είναι άνετα. Τα παιδιά που το δουλεύουν, οι γιοί του, είναι πολύ φιλόζωοι. Το μόνο πρόβλημα ίσως να είναι η διαθεσιμότητα, γιατί είναι λίγα τα δωμάτια και διανύουμε και υψηλή περίοδο.. Αμέ θές πες μου, να τους κάνω μια ερώτηση.

Και σιγα μην τα Κυρα-Τούλα Ρουμς-του-λετ έχουν και πολιτική για ζώα....

Υποθέτω ότι μπορώ να πιέσω την Κυρά τούλα ρουμς του λέτ αν δεν αναγράφει κάπου ρητά την πολίτική της επιχείρησης. Συνήθως οι Κυρίες Τούλες ρουμς του λέτ είναι και παράνομες. (κατά 70% μας περίσευε ο χώρος φτιάξαμε ένα δωμάτιο με τουαλέτα και το νοικιάζουμε)

Το παλεύω ακόμα παντως. Ολή μέρα ψάχνω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back