Νομίζω έκανα πατάτα..

τακις

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα.
προκαταβολικα σορρυ αλλα δν εχω κουραγιο να ψαξω στο φορουμ. πριν 3 ωρες μου κουβαλησε η αδερφη μου ενα αδεσποτο. πρεπει να ειναι 2-3 μηνων, δν μπορω να πω γιατι ειναι πετσι κ κοκκαλο. δν εχει τσιμπλες, δν βλεπω μυξες, κ με το που του βγαλαμε φαι εφαγε οχι εναν αλλα 15 σκασμους. το θεμα ειναι οτι εζεχνε, κ ειχα τη φαεινη ιδεα να το πλυνω (κατι που σημειωτεον δν εχω ποτε επιχειρησει με τον τακη). εκτοτε το δολιο εχει μαζευτει στη γατοφορο, δν εχει ξαναφαει, κ εχει ριξει κ 2-3 φτερνισματα. να του βαλω καμια θερμοφορα? δν ειναι κ τοσο μικρο, κροκετες τρωει κανονικα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: νομιζω εκανα πατατα..

Στεγνωσε το καλα με πετσετες,και βαλε του κανενα αεροθερμο κοντα στη γατοφορο,γιατι δεν νομιζω να κατσει να το στεγνωσεις με πιστολακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πανε 2 ωρες που το επλυνα, κ το κακομοιρο ειναι τοσο καλοβολο, που καθησε κ το στεγνωσα κ με πετσετα κ με πιστολακι... ειχε στεγνωσει μεχρι μεσα το δερμα του, κ μονο η ουρα ηταν βρεγμενη. θα του βαλω ενα μπουκαλι με ζεστο νερο τυλιγμενο με πετσετα. δν εχει ξαναφαει, κ αυτο με προβληματιζει. κατα τα αλλα, καθεται πανω μου κ γουργουριζει, πραγμα που επισης με ανησυχει, διοτι ειχα διαβασει οτι χουρχουριζουν και οταν ειναι αρρωστα:hmm:

Μάλλον θα τρόμαξε από την εμπειρία του πλυσίματος.:hmm:
Είναι και αδεσποτούλι, λογικό είναι να είναι φοβισμένο.:worry:
Πιστεύω όλα θα πάνε καλά για το μικρούλι. :):)

Μάλλον είναι φοβισμένο, όπως είπαν τα κορίτσια. Είναι λογικό να μην θέλει να ξαναφάει αμέσως, αφού έφαγε πριν 2-2,5 ώρες. ;) Το φτέρνισμα είναι λίγο ύποπτο, αλλά δες αν θα το συνεχίσει.

καλα, ουτως ή αλλως αυριο παει στην κτηνιατρο με το που γυρναω απτη δουλεια το απογευμα. ελπιζω δν θα χουμε προβλημα ως τοτε. η ρινοτραχειιτιδα θεραπευεται? κ κυριοτερα, μπορω εγω να την μεταδωσω στον τακη? τον μικρο τον εχω στο μπαλκονι, αλλα μηπως αρπαξει κατι απο μενα που ερχομαι σε επαφη με το αδεσποτακι..:hmm: τι αγχος ειναι αυτο!

αν ειναο εμβολιασμενος ο δικος σου δεν διατρεχει κινδυνο πιστευω....
οσο για το μικρο...μηπως φουσκωσε κ εχει κατσει κ χωνευει?:P

Αν κολλησει και ειναι εμβολιασμενος θα το περασει σαν ιωση,περασαν και τα δικα μου απο ενα αδεσποτακι που φιλοξενησα.Δε βλαπτει ομως να παιρνεις τις προφυλαξεις σου.;)

μακαρι, προς το παρον κοιμαται επανω στην αυτοσχεδια θερμοφορα.. το κρυωσα το δολιο η κακουργα:worry: θα σκασω απτην αγωνια μου μεχρι να το δει η γιατρινα.. κατι ηξερα κ δν ηθελα 2ο γατι στο σπιτι, κ μαλιστα μωρο. ο δε τακις, ο 6 κιλων τακις, τρομαξε απτο μωρο του 1 κιλου, εβαλε την ουρα στα σκελια, κ κρυφτηκε.. μεγαλη επιτυχια:confused:

Α ναι,συνηθως ετσι γινεται,οσο μεγαλυτεροι,τοσο πιο μπουνταλαδες.:P

ο δε τακις, ο 6 κιλων τακις, τρομαξε απτο μωρο του 1 κιλου, εβαλε την ουρα στα σκελια, κ κρυφτηκε.. μεγαλη επιτυχια
:D:D:D

Επειδή έχει λίγη ψυχρούλα σήμερα, θα σου έλεγα να το βάλεις μέσα το καημένο, αλλά σε χωριστό δωμάτιο για να έχει την ησυχία του.
Όσο για τις αρρώστιες, απ' όσο ξέρω οι περισσότερες κολλάνε με άμεση επαφή και ούτως ή άλλως τα ενήλικα τις περνάνε πολύ ελαφρά..

μεσα δυστυχως δν παιζει γιατι το σπιτι ειναι ενιαιο, κ φοβαμαι να τα φερω σε επαφη, κ ας ειναι εμβολιασμενος ο γενναιος μου αντρας:P απο αυριο, αφου δωσει το οκ η γιατρινα, να κανει ισως κ καμια εξεταση, θα δω, ο,τι μου πει. θα του ανοιξω κ θεματακι στο χαριζονται, αλλα παρτε μια ιδεα ενος γατου με πανεπιστημιακες προδιαγραφες, μιας κ μαζευτηκε απτον προαυλιο χωρο πολυτεχνικης σχολης
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/8/6/0/7/3b36b76b92568142ae88d25021867d06.jpg

πάντως να σου πω για να μην ανησυχείς ότι κ εγώ όταν κάνω μπάνιο στα δικά μου είναι σα να πέφτουν σε λήθαργό ηρεμούν απότομα κ κοιμούνται ως την άλλη μέρα δεν νομίζω ότι θα έχει κάτι το μωράκι αφού έφαγε τόσο πολύ κιόλας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να έχει καλά αποτελέσματα αύριο:clapup:

Είναι φατσόνι! :D

ευχαριστουμε κοριτσια! ελπιζω ολα να πανε καλα, κ τζαμπα αγχωνομαι. τι στην ευχη, εφταψυχες δν ειναι υποτιθεται?

βρε συ..μπανιο και στο μπαλκονι;;;οι γατες ειναι πολυ ευαισθητες στο κρυο...και το βραδυ ακομα κανει πολυ ψυχρα...εγω με τπτ δεν θα το αφηνα στο μπαλκονι,ειδικα μετα απο μπανιο...κανε οτι καταλαβαινεις..

Α ναι εννοείται όχι στο μπαλκόνι μπορεί να πάθει πνευμονία βαλτο έστω μέσα στην τουαλέτα για σήμερα

λετε τουαλετα ε? αν κ μπανιο το εκανα απτις 3, κ ηταν ηδη στεγνο μεσα σε μιση ωρα, εφοσον το εκανα κ πιστολακι:redface: εχει κ σκατοκαιρο σημερα..μαλλον για την τουαλετα το βλεπω.. φταρνιζεται τρομαρα του, κ εχει κ κατι υγρο στη μυτη. γμτ τον μπελα μου το λυπαμαι το βλαμενο, αλλα φοβαμαι κιολας

λετε τουαλετα ε? αν κ μπανιο το εκανα απτις 3, κ ηταν ηδη στεγνο μεσα σε μιση ωρα, εφοσον το εκανα κ πιστολακι:redface: εχει κ σκατοκαιρο σημερα..μαλλον για την τουαλετα το βλεπω.. φταρνιζεται τρομαρα του, κ εχει κ κατι υγρο στη μυτη. γμτ τον μπελα μου το λυπαμαι το βλαμενο, αλλα φοβαμαι κιολας

και στεγνο που ειναι ,παλι πιο ευαισθητο ειναι ,γιατι εχει φυγει το φυσικο λιπος που τα προστατευει...:)

Κ εγω το δικο μου οταν το εκανα μπανιο φτερνιζοταν!Αλλα δεν ειχε τπτ
Και οταν το εφερα στο σπιτι η Μαουρα τ κοιταγε και αυτο μιση παλαμη της εκανε κιχχ πολυ γελιο!!!
Τ ιδιο και με το σκυλο εκεινο μια παλαμη ο σκυλος 6 κιλα και να φοβαται το γατι!!!
Δεν το λυπασαι το κακομοιρικο εξω?Κριμα ειναι...
Βαλτο τουλαχιστον στο μπανιο να νιωσει οτι ειναι ζεστα σε ενα σπιτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back