Νομίζω έκανα πατάτα..

επισης να μην ξεχναμε οτι σαν αδεσποτακι..σιγουρα εχει πεσμενη αμυνα..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου εκανα μια γενικη εκκαθαριση απο ο,τιδηποτε δυνητικα φαγωσιμο κ δηλητηριωδες, το μωρο μπηκε μαζι με ολη του την προικα στο μπανιο. καθεται στη γατοφορο, αγκαλια με το μπουκαλι (φοβαμαι οτι την αρπαξε την πουντα του:redface:) το καλο ειναι οτι παλι εφαγε:) νομιζω οτι θα ειμαστε ενταξει για ενα βραδυ, τι στην ευχη, δν ειναι κ νεογεννητο, ορεξη εχει.. καλα ειναι..ελπιζω..:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια...αντε..μακαρι να πανε ολα καλα..:)

Και εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά, άσε που έχει κ καταπληκτικά μάτια:clapup:

Μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας Νίνα, θα πάρει την αντιβιωσούλα του και θα γίνει περδίκι.
Ε την αδερφή, κόλλησε το μικρόβιο ε;:P

ναι μωρε το χαζογατο, ειναι ομορφο μωρουλακι:baby: απλα εγω δν ηθελα να ασχοληθω με 2ο γατι, κ ειδικα μωρο, που θελει κ παραπανω φροντιδες. φοβαμαι οτι την πληρωσε ο μικρος, την ελλειψη σωστη κρισης εξαιτιας των νευρων μου με την αδερφη μου, που κ δν ηθελε αλλη γατα στο σπιτι, κ μου το κουβαλησε το μωρο (ως αλλη γατα προφανως δν μετραει αυτη που της εδωσε το αγορι της:beating:) κ φυσικα καπακι πηγε για καφε κ μου το αφησε να το προσεχω:mad::mad:

O γατος σου ειναι ενας κουκλος!!!Υπεροχος γατος μακαρι να γινει ετσι και ο δικος μου :)
Και το γατακι εχει υπεροχα σκοτεινα ματια!!!
Σκεψου του αν μπορεις να τ κρατησεις,Εχω 2 γατακια και ειναι σαν να μην εχω κανενα!Ειναι πολυ ησυχα
Δεν ειναι σαν το σκυλο που ειναι ενα θηριο!!!

Πως ειναι σημερα το μωρο;

το μωρο πηγε κτηνιατρο. κ σε γενικες γραμμες χαιρει ακρας υγειας. αυτακια καθαρα, ματακια ομοιως. φτερνιζεται λιγο, η γιατρος ειπε οτι μαλλον ειναι κρυολογημα, παρα ρινοτραχειιτιδα. για καλο κ για κακο, εφαγε μια ενεσιμη αντιβιωση 48ωρη, κ αν συνεχισει θα παρει κ αλλη. καναμε κ ενδο-εξω αποπαρασιτωση. κ επεται κ 2ος γυρος σε 15 ημερες, μαζι με το 1ο του εμβολιο. ειναι 1,800κ, κ περιπου 3 μηνων.
αυτη τη στιγμη κανει τσαμπουκαδες στο χοντρουλη μου, που μετα το πρωτο κχχχχχ, κατα το πρωτο τους τετ-α-τετ, τωρα το κυνηγαει πανω κατω. για την ακριβεια μαλλον προσπαθει να το αποφυγει πηγαινοντας πανω κατω:redface: το μικρο δν σταματαει να πειραζει μια τα παλια παιχνιδια του τακη, μια τον ιδιο τον τακη. ειναι πολυ γενναιο, του την πεφτει κανονικα, κ κακομοιρης ο δικος μου, ουτε το χερι δν σηκωνει να το κοπανησει, ετσι για να δει ποιος ειναι το αφεντικο:P θα του ανοιξω κ θεματακι στο χαριζονται, οποτε νεα του θα συνεχισουν απο κει:)
@george pan: ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! ο τακουλης μου ειναι ο ερωτας μου, κ στα ματια μου ειναι ο πιο ομορφος του κοσμου:inlove:

xaxaxa!!!εχει τσαμπουκα ο μικρος(ή μικρη)!!οχι αστεια
Παλι καλα ειναι μια χαρα!!
Μην νομιζεις και του Τακη του αρεσει ετσι κανει και το δικο μου ουρλιαζει οταν το κυμηγαει κ Σκαρλετ αλλα γουργουριζει συχρονως!!! :hehe:

αρσενικος ειναι ο μικρος τρομοκρατης:) μωρε ο δολιος ο ξανθος εχει παθει κοκομπλοκο: τον κυνηγαει το μωρο, κ αυτος γυρναει με κοιταει κ μου μιαουριζει ("τι ειναι αυτο που μου κουβαλησες?!") ασε που μου κραταει μουτρα:ουτε με αφηνει να τον χαιδεψω, ουτε καν στο κρεβατι μου το πρωι δν ηρθε, που παντα αυτος με ξυπναει με πατουσακια κ φιλακια:(

xaxa τα επαιξε τ γατι!!!Don't worry ετσι εκανε και το δικο μου ξανθο!!
Οταν ηρθε ο σκυλος εκτος οτι του εκανε κιχχ και τ γομαρι η Σκαρλετ φοβοταν :hehe:
Mετα για 2 μερες εκει που επαιζε ολη την ημερα επεσε σε λυθαργο!!!Κοιμοταν μεσα στ τουαλετα του (ειναι κλειστη)και δεν εβγαιε ουτε οταν
εμπαινε η Μαουρα (η οποια ακομα δεν μπορει να βγει μονη της απο τη τουαλετα και μου χτυπαει το πορτακι!!!)χαχαχαχαχα
Ειναι μεχρι να συνηθησει
Σου κανει μουρη και καλα κοιταμε επεσα σε καταθληψη εξαιτιας σου!!!
ειναι και γατες ναζιαρικες δεν θελουν και πολλα πολλα για να αρχισουν τ ναζια

Νίνα τώρα το είδα το θέμα:redface: Καθυστερημένα, ως συνήθως. Ελπίζω όλα να είναι καλά πλέον. Ο γενναίος Τάκης τι κάνει? Φοβάται ακόμα το μικρούλι ?

ο μικρος ειναι μια χαρουλα, τρωει εναν σκασμο, κ την πεφτει στο χοντρουλη ανελεητα. ο δε τακις, μετα το πρωτο σοκ, οπου κρυφτηκε κ δν ελεγε να ξεμυτισει, μπορω να πω οτι ξυπνησε, κ αντιδρα σε καθε "πεσιμο" του μικρου τρομοκρατη. κοινως πεφτει ΤΟ ξυλο:P φυσικα, ο κακομοιρης ουτε νυχια δν βγαζει, κ βεβαιως, οταν βλεπω οτι το παρακανουν, τα χωριζω. ομολογω ομως οτι εχει πολυ γελιο να τα βλεπεις να τρεχουν πανω κατω. κ επισης, εννοειται οτι μου κραταει μουτρα: ουτε χαδια, ουτε πατουσακια, ουτε να κοιμηθει μαζι μου, λες κ δν υπαρχω.. πολυ ζηλιαρης αντρας:(

Ειμαστε ζηλιαριδες εμεις οι αντρες τι να κανουμε?????:P

Μωρε δεν ειναι μονο ζηλεια..ειναι που εχει αλλο ενδιαφερον τωρα να ασχολειται!!Το μυαλο του ειναι συνεχεια στον μικρο και εσενα σε εχει λογο στο φτυσιμο....Ολα ετσι κανουν στην αρχη!!!

Ειμαστε ζηλιαριδες εμεις οι αντρες τι να κανουμε?????:P

ζωντοβολα ειστε..αλλα να μην το κανουμε θεμα!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Μωρε δεν ειναι μονο ζηλεια..ειναι που εχει αλλο ενδιαφερον τωρα να ασχολειται!!Το μυαλο του ειναι συνεχεια στον μικρο και εσενα σε εχει λογο στο φτυσιμο....Ολα ετσι κανουν στην αρχη!!!
δν ξερω..μην με κοροιδεψετε, αλλα φοβαμαι οτι πραγματικα τα χει παρει μαζι μου! ο τακις που με περιμενε στην πορτα οταν γυρνουσα, που με καθε ευκαιρια ξαπλωνε διπλα μου, 2μερες τωρα ουτε στιγμη δν με εχει πλησιασει..μιλαμε για πληρη μεταστροφη συμπεριφορας:(

θα συμφωνησω με την τζουτζου...δεν ειναι οτι σου κραταει μουτρα πιστευω..απλα εχει βρει αλλο ενδιαφερον τωρα..:hehe::hehe::hehe:

μακαρι.. δν ειναι οτι εχω αναλογη εμπειρια.. απλα με στεναχωρει οτι ακομη κ οταν δν ασχολειται με το μωρο, κ παω να τον πλησιασω φευγει:( τον πηρα αγκαλια να ξαπλωσουμε χθες ,που κανονικα ερχοταν μονος του, κ την εκανε..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back