Νομίζω έκανα πατάτα..

Θα επανακάμψει δριμύτερος, ο Τάκης!!!!:)Τώρα έχει πολλά στο μυαλό του!!Πώς να συμπεριφερθεί στον μικρό, πώς να μη χάσει το πάνω χέρι, πώς να παίξει, πώς να βρει την ησυχία του που έχασε κ.ο.κ. Μόλις τακτοποιήσει τον ψυχικό του κόσμο, θα είναι όλος δικός σου (πριν ενάμισυ μήνα είχαμε ακριβώς τα ίδια, με τρίσχειρότερη αντίδραση της Μπασσέτ στη μικρούλα αδεσποτούλα και ήδη αδελφούλα της, την Οντίλ ):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχαχαχα..εχεις αγχωθει πολυ!!:hehe::hehe::hehe:..σε καταλαβαινω απολυτα βεβαιως..διοτι αδυναμιες ειναι αυτες..και εγω,οταν εβαλα μεσα την πουπυ...ο μπουκακος ουτε να με φτυσει δεν ηθελε..αλλα του περασε καλε..τα ζωα αγαπη μου,οπως σιγουρα θα ξερεις..δν ειναι σαν τους ανθρωπους,να κρατανε κακιες...ειναι τα καλυτερα πλασματα του κοσμου...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι εμενα το εκανε αυτο μολις ηρθε ο σκυλος το επαιζε καπως αλλα τωρα ειναι μια χαρα ολα!!Σε καταλαβαινω και εγω ετσι ημουν μην στεναχωριεσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back