Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
08-06-10
23:43
Θα επανακάμψει δριμύτερος, ο Τάκης!!!!
Τώρα έχει πολλά στο μυαλό του!!Πώς να συμπεριφερθεί στον μικρό, πώς να μη χάσει το πάνω χέρι, πώς να παίξει, πώς να βρει την ησυχία του που έχασε κ.ο.κ. Μόλις τακτοποιήσει τον ψυχικό του κόσμο, θα είναι όλος δικός σου (πριν ενάμισυ μήνα είχαμε ακριβώς τα ίδια, με τρίσχειρότερη αντίδραση της Μπασσέτ στη μικρούλα αδεσποτούλα και ήδη αδελφούλα της, την Οντίλ )
Τώρα έχει πολλά στο μυαλό του!!Πώς να συμπεριφερθεί στον μικρό, πώς να μη χάσει το πάνω χέρι, πώς να παίξει, πώς να βρει την ησυχία του που έχασε κ.ο.κ. Μόλις τακτοποιήσει τον ψυχικό του κόσμο, θα είναι όλος δικός σου (πριν ενάμισυ μήνα είχαμε ακριβώς τα ίδια, με τρίσχειρότερη αντίδραση της Μπασσέτ στη μικρούλα αδεσποτούλα και ήδη αδελφούλα της, την Οντίλ )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.241 μηνύματα.
08-06-10
23:44
αχαχαχα..εχεις αγχωθει πολυ!!

..σε καταλαβαινω απολυτα βεβαιως..διοτι αδυναμιες ειναι αυτες..και εγω,οταν εβαλα μεσα την πουπυ...ο μπουκακος ουτε να με φτυσει δεν ηθελε..αλλα του περασε καλε..τα ζωα αγαπη μου,οπως σιγουρα θα ξερεις..δν ειναι σαν τους ανθρωπους,να κρατανε κακιες...ειναι τα καλυτερα πλασματα του κοσμου...

..σε καταλαβαινω απολυτα βεβαιως..διοτι αδυναμιες ειναι αυτες..και εγω,οταν εβαλα μεσα την πουπυ...ο μπουκακος ουτε να με φτυσει δεν ηθελε..αλλα του περασε καλε..τα ζωα αγαπη μου,οπως σιγουρα θα ξερεις..δν ειναι σαν τους ανθρωπους,να κρατανε κακιες...ειναι τα καλυτερα πλασματα του κοσμου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
09-06-10
00:59
Kαι εμενα το εκανε αυτο μολις ηρθε ο σκυλος το επαιζε καπως αλλα τωρα ειναι μια χαρα ολα!!Σε καταλαβαινω και εγω ετσι ημουν μην στεναχωριεσαι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum