Νομίζω έχει πυρετό! Τι να κάνω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ZoRRo

Νεοφερμένο μέλος

Η ZoRRo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι καινούριο μέλος και δεν έτυχε μέχρι σήμερα να δημοσιεύσω κάποιο θέμα...και σήμερα που μπήκα μόνο γι αυτό...ψάχνω πόση ώρα για να το κάνω!(και ελπίζω να το δημοσιεύσω στο σωστό μέρος!) Το πρόβλημα είναι οτι το γατάκι μου (είναι 10 μηνών), απο το πρωί δεν ήταν καλά, φαινόταν αδιάθετος....και ήταν πολύ ήρεμος όλη μέρα...πράγμα το οποίο με ανησύχησε ομολογώ γιατί δεν το συνηθίζει! Βέβαια έφαγε κανονικά και πήγε και τουαλέτα αλλά εδώ και 3 ώρες έχει κουλουριαστεί στο κρεβάτι μου, και τα αυτάκια του, το μουσουδάκι του και τα πατουσάκια του ΚΑΙΝΕ!!! Νομίζω έχει πυρετό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω! Κάνει να του δώσω depon??? Δεν έχω κάτι άλλο σπίτι! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δόσει μια συμβουλή γιατί έχω ανησυχίσει πολύ!!!!!!!!!!:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι καινούριο μέλος και δεν έτυχε μέχρι σήμερα να δημοσιεύσω κάποιο θέμα...και σήμερα που μπήκα μόνο γι αυτό...ψάχνω πόση ώρα για να το κάνω!(και ελπίζω να το δημοσιεύσω στο σωστό μέρος!) Το πρόβλημα είναι οτι το γατάκι μου (είναι 10 μηνών), απο το πρωί δεν ήταν καλά, φαινόταν αδιάθετος....και ήταν πολύ ήρεμος όλη μέρα...πράγμα το οποίο με ανησύχησε ομολογώ γιατί δεν το συνηθίζει! Βέβαια έφαγε κανονικά και πήγε και τουαλέτα αλλά εδώ και 3 ώρες έχει κουλουριαστεί στο κρεβάτι μου, και τα αυτάκια του, το μουσουδάκι του και τα πατουσάκια του ΚΑΙΝΕ!!! Νομίζω έχει πυρετό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω! Κάνει να του δώσω depon??? Δεν έχω κάτι άλλο σπίτι! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δόσει μια συμβουλή γιατί έχω ανησυχίσει πολύ!!!!!!!!!!:redface::redface:

Καταρχήν καλως ήρθες. Όχι depon είναι τοξικό για την γάτα. Ακόμη κι αν μερικοί άσχετοι κτηνίατροι δίνουν το παιδικό δεν ενδείκνυται για την γάτα.
Εγώ θα το κρατούσα όσο πιο ζεστό γίνεται και αύριο κατευθείαν στον κτηνίατρο ο οποίος θα σου δώσει κατά πάσα πιθανότητα κτηνιατρική αντιβίωση. Μην αγχώνεσαι. Μάλλον κρύωσε. Μήπως του έκανες εμβόλιο>?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλός σας βρήκα και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Όχι τα εμβολιά του τα έχει κάνει εδώ και μήνες, δεν είναι αυτό! Απλά άρχισα να ανησυχώ γιατί ήταν πολύ φρόνημος σήμερα όλη μέρα...!! Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Βέβαια όπως προείπα έφαγε κανονικότατα απλά μου δείχνει πως έχει την ανάγκη να κοιμηθεί και δεν θέλει παιχνίδια.Depon δεν θα του έδινα απο μόνη μου, εννοείτε (μπορεί να του κάνω και κακό εαν του το δώσω, που να ξέρω!) μπορεί απλά να κρυολόγησε επειδή βγαίνει στο μπαλκόνι τα ξημερώματα και να μην είναι κάτι ανησυχητικό! Σε επαφή με άλλα ζώα δεν έρχεται, μεσα στο διαμέρισμα είναι, ογιατρός μου έχει πει οτι είναι υγιέστατος, οπότε το μυαλό μου πάει μόνο σε κρυολόγημα. Απλά τρόμαξα πολύ γιατί το προσωπάκι του έκαιγε πάρα πολύ και ο καημένος είχε γίνει σαν "πλαστελίνη" στα χέρια μου!Αν του έβαζα καμία δροσερή κομπρεσούλα?Θα βοηθούσε?? Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση!

οι γατες δεν παθαινουν κρυολογημα οπως οι ανθρωποι. Βαλτης θερμομετρο και μετρησε την θερμοκρασια της γιατι μπορει να σου φαινεται ζεστη και να μην εχει πυρετο. Αν εχει απο 39.5C και πανω τοτε εχει πυρετο και καλο ειναι να την δει γιατρος το συντομοτερο! (το θερμομετρο, οχι γυαλινο, το βαζουμε στον πρωκτο της)

Τουαλέτα πάει κανονικά για τσίσα του? Μήπως καμμιά ουρολοιμωξούλα? Εγώ θα σου έλεγα ξανά να τον κρατήσεις ζεστό και αύριο γιατρό. Περαστικούλια του.

Ναι κανονικότατα, και τουαλέτα και φαγητό!!Και ούτε πονάει κάπου! Τον έχω πιάσει κανα 2 μέρες τώρα που φτερνίζεται που και που. Νομίζω αδιαθεσία πρέπει να είναι λόγο του ότι "νυχτοπερπατάει" στο μπαλκόνι και είχε κρύο και υγρασία αυτές τις ημέρες. Τώρα που τον ξανακοίταξα είναι πιο δροσερός! Θα τον δω μέχρι αύριο και αν συνεχίσει να είναι υποτονικός θα πάρω τον γιατρό μας το πρωί στο κινητό του να τον ρωτήσω!!! Πάντος ευχαριστώ για την συμπαράσταση...το αγγελούδι μου το έχω σαν παιδί μου και μόνο οι ζωόφιλοι μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ!:(

Δεν θα είναι τίποτα σοβαρό, φαντάζομαι, αφού το γατάκι είναι εμβολιασμένο και ζει μέσα. Μπορεί να σου φαίνεται ζεστός, καθώς η φυσιολογική θερμοκρασία της γάτας είναι 39 βαθμοί και η δική μας 36,6. Πάντως, αγόρασε ,καλού κακού ένα θερμόμετρο του λεπτού από το φαρμακείο , ώστε άμα τον ξαναδείς ανόρεχτο και τα αυτάκια του να καίνε να τον θερμομετρήσεις και να είσαι σίγουρη, μην ανησυχείς άδικα. Οι γάτες είναι υπναρούδες και άμα παρακοιμηθούν είναι καυτές, χωρίς να έχουν πυρετό, γι αυτό είναι καλές θερμοφόρες το χειμώνα:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back