Σοφια7
Νεοφερμένο μέλος
'Εχω έναν γάτο τεσσάρων χρονών, ο οποίος γενικότερα χαίρει άκρας υγείας. Πρόσφατα είχα πάει διακοπές, και μου τον τάιζε καθημερινά μια φίλη. Όταν γύρισα πριν δυο μέρες, τον βρήκα μια χαρά-απολύτως καλά! Αλλά σήμερα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..εδώ και καμιά ωρά για την ακρίβεια. Η κοιλιά του φαίνεται φουσκομένη, έχει συνεχώς αέρια(δεν μυρίζει όμως), και δυσκολεύεται στην καθιστή θέση. Παρατήρησα επίσης οτι τις 2 μέρες που έχω έρθει, μένει πολύ στο σπίτι, και μου κάνει εντύπωση, γιατί αυτός είναι γενικά του έξω και της βόλτας. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μήπως έχει πάθει δυσκοιλιότητα; Τον βλέπω και δυσανασχετεί, και δεν ξέρω τι να κάνω! Περπατά σαν να έχει βαρύνει. Είναι πιθανόν, επειδή είχα λείψει κάποιο καιρό, να ήθελε να μείνει περισσότερο σπίτι, με αποτέλεσμα να αγνοεί τις φυσικές του ανάγκες, και τώρα να έχει πρόβλημα;
Έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι τέτοιο ή ανάλογο; Θα εκτιμούσα την γνωμη σας στο πρόβλημα μου..
Φιλικά, Σοφια7.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Περαστικά του! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι πολύ απλό να το διαπιστώσεις, ελέγχοντας την άμμο του. Έχει κάνει κακά του ή όχι;Η ερώτηση μου είναι η εξής: μήπως έχει πάθει δυσκοιλιότητα;
Άσχετα πάντως από αυτό, αν συνεχιστεί η περίεργη συμπεριφορά και αύριο, συμφωνώ με τη Zbeebz, να τον πας στον κτηνίατρο.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σε 'ολους,
'Εχω έναν γάτο τεσσάρων χρονών, ο οποίος γενικότερα χαίρει άκρας υγείας. Πρόσφατα είχα πάει διακοπές, και μου τον τάιζε καθημερινά μια φίλη. Όταν γύρισα πριν δυο μέρες, τον βρήκα μια χαρά-απολύτως καλά! Αλλά σήμερα μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά..εδώ και καμιά ωρά για την ακρίβεια. Η κοιλιά του φαίνεται φουσκομένη, έχει συνεχώς αέρια(δεν μυρίζει όμως), και δυσκολεύεται στην καθιστή θέση. Παρατήρησα επίσης οτι τις 2 μέρες που έχω έρθει, μένει πολύ στο σπίτι, και μου κάνει εντύπωση, γιατί αυτός είναι γενικά του έξω και της βόλτας. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μήπως έχει πάθει δυσκοιλιότητα; Τον βλέπω και δυσανασχετεί, και δεν ξέρω τι να κάνω! Περπατά σαν να έχει βαρύνει. Είναι πιθανόν, επειδή είχα λείψει κάποιο καιρό, να ήθελε να μείνει περισσότερο σπίτι, με αποτέλεσμα να αγνοεί τις φυσικές του ανάγκες, και τώρα να έχει πρόβλημα;
Έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι τέτοιο ή ανάλογο; Θα εκτιμούσα την γνωμη σας στο πρόβλημα μου..
Φιλικά, Σοφια7.
Kαλησπερα και καλωσηρθες

Ο γατουλης σου απο'οτι καταλαβα βγαινει και εξω και συναναστρεφεται και με αλλες γατουλες?
Ειναι εμβολιασμενος για λοιμωδη?
Μηπως πιανεις σαν υγρο στην κοιλιτσα του?

Παντως καλο θα ηταν να τον δει γιατρος το συντομοτερο.
Σοφια7
Νεοφερμένο μέλος
!! Ειμαι καινουρια εδω και ενας λογος που εγινα μελος ηταν επειδη καταλαβα οτι οσοι ειναι εδω, πραγματικα ενδιαφερονται για τα προβληματα των αλλων γατιων..πραγμα πολυ σημαντικο!!Ο γατος μου ειναι εμβολιασμενος. Αυτο που κανει το εργο μου πιο δυσκολο ειναι οτι ποτε δεν χρησιμοποιει την αμμο του! Μενω σε ισογειο, και κατω απο το σπιτι μου υπαρχουν κανα δυο χωραφια..χωνεται στα ξεροχορτα μεσα απο μια τρυπα που υπαρχει στον φραχτη των χωραφιων, και κανει τις αναγκες του εκει. Δεν φαινεται καθολου! Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να τσεκαρω ετσι ευκολα
..Παντως,για να μαι ειλικρινης, αφου εγραψα το μηνυμα μου με την ερωτηση μου, σκεφτηκα να του βαλω λιγο λαδι μες στην τροφη του..επειτα τον εβγαλα εξω (παρόλο που δεν ηθελε
).. Τσουκου τσουκου, πηγε στο χωραφι...δεν ξερω τι εκανε, γυρισε ομως και φαινοταν καλυτερα! Δεν ζοριζοταν αλλο, οποτε χτυπα ξυλο, μου φαινεται οτι το ξεπερασε. Θα εχω τα ματια μου ανοιχτα ομως για καθε περιπτωση..Ειναι κ Κυριακη σημερα..δεν θελω να ξεσηκωνω την κτηνιατρο μου για το τιποτα. Αν αυριο το πρωι δεν ειναι καλα, θα τον παω οπωσδηποτε!!
Φιλικα, Σοφια7 χχ
moukelis
Επιφανές μέλος
Το λαδακι γενικα κανει καλο,μερικες σταγονες στην τροφουλα του δε βλαπτει.

Σοφια7
Νεοφερμένο μέλος
! Χαιρομαι που τελικα ολα πηγαν καλα κ δεν χρειαστηκε να παει στην κτηνιατρο..ειμαι σιγουρη οτι κ αυτος χαρηκε που δεν πηγε! Δεν ειναι παντα η καλυτερη του!Παρεπιπτωντος, εχετε ολοι πολυ ομορφες κ ομορφους γατους!! Μ'αρεσουν πολυ οι φωτογραφιες τους
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε πολυ,μας εχεις συστυσει το γατουλη σου σε δικο του θεμα;
Σοφια7
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι ειμαι καινουρια εδω κ ειναι κ πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σοφια7
Νεοφερμένο μέλος
..Καληνυχτα σε ολους.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool