chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
ναι καλε μου αυριο θα δω που εκανα λαθος αλλιως θα βρω καποιον αλλον...Καλή μου δώσε σε παρακαλώ το ΣΩΣΤΟ αριθμό λογαριασμού και όποιος θέλει είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε καμμια μεριμνα δεν ασχολουνται με γατες οι γατες ειναι ευθυνη του δημου. Κανονικα εχει επιχορήγηση για να στειρωνει δωρεαν κι ο καθε πολιτης δικαιουται να το διεκδικησει αυτο
χριστινα
Διάσημο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
να σας πω μονο οτι απο δευτερα μεχρι 10 αυγουστου θα λειπω στο χωριο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να γινει στειρωση μεχρι τοτε.σας ευχαριστω πολυ.μακαρι να βρω μονη μου την λυση και αχρειαστα να ειναι ολα...
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
εγω πηγα στον δημο και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα και εχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν.ετσι ακριβως!!και να φανταστεις οτι εχουμε και γνωστους εκει.επισης και η κτηνιατρος που το συζητησα οτι δεν θα βρω ακρη μου ειπε.και δεν ειπα οτι με θεωρει ο ανθρωπος καπως.οτι δεν βρηκε λυση υπεθεσα.θα σε ακουσω και θα παρω παλι η ιδια οταν γυρισω απο το χωριο και αν παλι δεν βρω ακρη και θεσ να παρεις κι εσυ το ονομα μου ειναι παπαγιαννοπουλου ζωη.Φυσικα και το νομιζω γιατι εγω οταν ζηταω κατι δεν νομιζω οτι αυτο ειναι ξεφτιλισμα κι ετσι εχει παντα αποτελεσμα, και δευτερον δεν κρινω αυθαιρετα οτι επειδη ο αλλος δεν με πηρε με θεωρει καπως .. το θεμα ειναι οτι δεν εχω το ονομα σου αν θελεις στειλτο με πμ γιατι δεν μπορω να του πω για μια αγνωστη ζοιπαπ...
Σε καμμια μεριμνα δεν ασχολουνται με γατες οι γατες ειναι ευθυνη του δημου. Κανονικα εχει επιχορήγηση για να στειρωνει δωρεαν κι ο καθε πολιτης δικαιουται να το διεκδικησει αυτο
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
σου εστειλα πμΗ μορφή iBAN του λογαριασμού ποιά είναι τελικά;;;;
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ζωη, αν τα ταιζει η μαμα σου και τους κανει λιγη παρεα, για ενα 10ημερο δεν νομιζω να παθουν τιποτα, μην ανησυχεις
Ενημερωσε μας οταν επιστρεψεις πως εισαι πισω, ε;;

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι κάτι σαν ο διεθνείς τύπος ενός λογαριασμού. Είναι ο ίδιος λογαριασμός με καμιά δεκαριά ακόμα ψηφία μπροστά και το απαραίτητο GR.Τι ειναι το i Ban καλε;;;
Ελπίζω να σε κατατόπισα!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Τελικα μπορω να στειλω χρηματα σε αυτο το λογαριασμο που ανεφερε η ζωη, η να περιμενω;

aretha
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλον μπερδευτηκα κι αλλο![]()
![]()
![]()
Τελικα μπορω να στειλω χρηματα σε αυτο το λογαριασμο που ανεφερε η ζωη, η να περιμενω;![]()
![]()
Μπορείς. Εγώ έστειλα ήδη...
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
Τι ειναι το i Ban καλε;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Ζωη, αν τα ταιζει η μαμα σου και τους κανει λιγη παρεα, για ενα 10ημερο δεν νομιζω να παθουν τιποτα, μην ανησυχεις![]()
![]()
Ενημερωσε μας οταν επιστρεψεις πως εισαι πισω, ε;;![]()
![]()
μωρε εχω την ηλιθια γειτονισσα που φοβαμαι μην δει οτι λειπω και κανει καμια ασχημη παλι..εβαλα βεβαια και καλαμωτη γυρω γυρω αλλα και παλι φαινεται μεσα ο κηπος.ετσι ειπα καλυτερα τα μικρα να τα κλεισω μεσα και να αφησω ενα παραθυρο ψηλα για τα μεγαλα να μπαινοβγαινουν.ευτυχως εψησα και την γιαγια στο χωριο και θα της παω αλλα 2 και θα παω και στη θεια μου στη ροδο αλλα 2.μετα μου μενουν 10 μικρα....ε καπου θα τα βολεψω..ξερετε αν στο καραβι κανει να μεταφερθουν γατια???μεσα στο καλαθακι εννοειται..
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
.............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ζωη, τα γατακια στο λινκ ειναι τα δικα σου;;;
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια ευχαριστω για την ενημερωση με το λογαριασμο![]()
![]()
Ζωη, τα γατακια στο λινκ ειναι τα δικα σου;;;
ναι!!!!!!καλα ουτε τα μισα δεν ειναι αυτα...θα βαλω και τα υπολοιπα αργοτερα.ωραια δεν ειναι τα ζουζουνια μου????

mimikaki
Διάσημο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Μου έκαναν εντύπωση τα μωράκια. Πολύ περίεργο χρώμα έχουν. Μοιάζουν με σκιουράκια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool