ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μα γιατί να πληρώσεις δικηγόρο; Θα πας στην Ευελπίδων στο κτήριο 16 της εισαγγελίας, θα πάρεις μια εισαγγελική παραγγελία για συστάσεις και θα την πας στο τμήμα σας. Θα τον φωνάξουν, θα του κάνουν συστάσεις και θα καταγραφεί και στα αρχεία. Αυτό έκανα κι εγώ με τις δίπλα. 'Ασε τον δικηγόρο για μετά, αν θα συνεχίσει τα ίδια.
Γειά σου ρε ζοο μ αρέσει που είσαι έτσι μαχητική βρε. Τυχερό το ζωάκι σου που σε έχει και το προστατεύεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου ρε ζοο μ αρέσει που είσαι έτσι μαχητική βρε. Τυχερό το ζωάκι σου που σε έχει και το προστατεύεις![]()
Πάντα μαχητική, αλλά δεν αρέσει αυτό και μένεις μόνος σου στο τέλος.
Το ζωάκι μου, είναι η αδυναμία μου και νομίζω κι εγώ η δική του.

Χώνεται στην μπλούζα μου για ύπνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
, ως φαίνεται. Φοβάμαι βέβαια ότι έχουμε βγει εντελώς εκτός θέματος. Μήπως να μας μετέφεραν τα άσχετα μηνύματα οι mods και να συνεχίζαμε το κουβεντολόι κάπου αλλού;
Του έχεις ανοίξει θέμα του γατιού σου στο "Οι γάτες μου";; Αν όχι, επιβάλλεται. Να βάλεις κι άλλες φωτό! Είμαστε... οπτικοί τύποι εδώ μέσα!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πάντα μαχητική, αλλά δεν αρέσει αυτό και μένεις μόνος σου στο τέλος.
Το ζωάκι μου, είναι η αδυναμία μου και νομίζω κι εγώ η δική του.
Χώνεται στην μπλούζα μου για ύπνο.
Πολύ τρυφερή φωτογραφία
. Πρώτη φορά έχεις γατάκι ή είχες και στο παρελθόνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ τρυφερή φωτογραφία. Πρώτη φορά έχεις γατάκι ή είχες και στο παρελθόν
Είχαμε οικογενειακώς όταν ήμουν στην παιδική ηλικία, αλλά το είχαμε έξω και γυρνούσε και στα χωράφια. Ούτε γιατρούς, ούτε τίποτα.
Εγώ μόνη μου, ναι, πρώτη φορά έχω γατάκι. Φαίνεται;

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Zoo απαιτουμε θεμα ΤΩΡΑ.Επισης,απαιτουμε να μαθουμε απο που ειναι το μπλουζον με την καμηλομπιρδηλη.Αμεσα παρακαλω,σε δικο σας θεματακι!![]()

Δεν είναι μπλούζα, αλλά μπυζάμα από τη σειρά You Young του Giannis Ziros. Έχει και πουλάκια πάνω...

3 κιόλας, που κάθονται στο κλαδί που τρώει η καμηλοπάρδαλη!!!Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι, είμαι αυτό που λένε: 3 πουλάκια κάθονταν....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είχαμε οικογενειακώς όταν ήμουν στην παιδική ηλικία, αλλά το είχαμε έξω και γυρνούσε και στα χωράφια. Ούτε γιατρούς, ούτε τίποτα.
Εγώ μόνη μου, ναι, πρώτη φορά έχω γατάκι. Φαίνεται;![]()
Καλά τα πας για πρωτάρα
καλύτερα κι από εμένα. Αλήθεια γιατί δετου ανοίγεις θέμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
jijo
Νεοφερμένο μέλος
εγω πάλι θεωρώ και μετά τις συμβουλές σας οτι ξεκινάς σταδιακά με ευγένεια βλέπεις τι διαθέσεις έχει ο άλλος και στη συνέχεια προχωράς σε πιο δραστικές λύσεις. Φυσικά αν έχεις απέναντί σου κάποιον που δεν σέβεται τα ζώα είναι μονόδρομος οι δραστικές λύσεις.
Οσο για το αν μένεις μόνος σου με τέτοιες τακτικές διαφωνώ κάθετα, διότι δεν θα έκανα ποτέ παρέα με τέτοιους ανθρώπους. Επίσης εαν δεν είσαι μαχητικός ποτέ δεν καταφέρνεις τίποτα, θα είσαι πάντα υπο και αυτό αφορά τα κεκτημένα δικαιώματα κάθε ανθρώπου.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
jijo
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
.....παρακολουθώ το σπίτι και δεν εχω καταλάβει εαν έχει εγκατασταθεί μόνιμα ακόμα.

Πόσα παίρνεις την ώρα;
Σου έχω μια δουλίτσα. Κοίτα να δεις που από το τίποτα αποκτάς και 2ο επάγγελμα!

jijo
Νεοφερμένο μέλος
αν είναι για την προστασία και την ασφάλεια ζώων δεν στοιχίζει τίποτα, αν είναι για αντιζηλίες μμμμμμμ..... θα κοστίσει κάτι παραπάνω.
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος

jijo
Νεοφερμένο μέλος
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως ας πουμε οτι του ξεφυγαν και δεν τα προλαβε

Η οτι κανεις δεν μπορει να αποδειξει την ενοχη του αν δεν είναι αυτοπτης μαρτυς

Γι' αυτό αν βρείς κανενα της γειτονιας, για να επιβεβαιωσει την μαρτυρια σου, τοτε ο τυπος το χασε το βρωμερο του παιχνιδι.
jijo
Νεοφερμένο μέλος
Απο τέτοια σκυλιά κινδυνεύουν ακόμα και τα παιδιά τους και θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool