moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-06-15
08:43
H γλυκιά μας IC Phyllia Omahkatayo και ο γοητευτικός μας IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova απέκτησαν για τρίτη φορά γατάκια στις 28/05/2015!Ήταν μια δύσκολη γέννα με καισαρική αλλά ευτυχώς τα έξι μικρά μας αστέρια και η μαμά τους είναι μια χαρά.Η πολύχρωμη ομάδα μας αποτελείται δύο πρίγκηπες,έναν μπλε συμπαγές κι έναν μπλε ραβδωτό,και τέσσερις πριγκήπισσες: δύο μπλε ταρταρούγες και δύο black tortie. Και οι δύο γονείς είναι ελεγμένοι και αρνητικοί σε FeLV,FIV,GSD IV,PKD και HCM.Μπορείτε να δείτε το pedigree τους εδω:
http//pawpeds.com/db/…
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.elvenstar.gr
Oι υπερήφανοι γονείς:
Κάποια από τα γατάκια μας είναι ακόμη διαθέσιμα προς υιοθεσία,σπεύσατε!
http//pawpeds.com/db/…
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.elvenstar.gr
Oι υπερήφανοι γονείς:
Κάποια από τα γατάκια μας είναι ακόμη διαθέσιμα προς υιοθεσία,σπεύσατε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
22-06-15
09:04
Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε η καλή μας Phyllia, αλλά το αποτέλεσμα είναι... εξόχως συναρπαστικό! 
Να σας ζήσουν οι διάδοχοι, πρίγκηπες και πριγκήπισσες, όλα γερά και τυχερά να είναι!

Να σας ζήσουν οι διάδοχοι, πρίγκηπες και πριγκήπισσες, όλα γερά και τυχερά να είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-06-15
09:05
Ευχαριστουμε πολυ!
moukelis
Επιφανές μέλος
26-06-15
11:23
Καλημέρα!
Είμαι η Στυμφαλία και ήρθα να σας χαιρετίσω και να σας πω οτι σε μερικες μερες γινόμαστε εγώ και τα αδερφάκια μου ενός μήνα!Περαστε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια μας στο site μας: www.elvenstar.gr
Είμαι η Στυμφαλία και ήρθα να σας χαιρετίσω και να σας πω οτι σε μερικες μερες γινόμαστε εγώ και τα αδερφάκια μου ενός μήνα!Περαστε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια μας στο site μας: www.elvenstar.gr
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
26-06-15
14:09
Δώρα και αυτή η γέννα της Φύλλιας είναι πολύ πολύ ιδιαίτερη....υπέροχα μπεμπέ, εύχομαι τα καλύτερα για όλα τους!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
26-06-15
14:10
Eυχαριστουμε πολυ Κατερινα μου,να εισαι καλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki