τονια
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Εύχομαι περαστικά στην ψιψίνα σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πριν 2,5 μήνες είχα πάει κι εγω τη γατούλα μου στο Πικέρμι, υστερα απο προτροπή κτηνιάτρου! Εφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ειναι παρα πολύ καλή η κλινική και τέλεια εξοπλισμένη.Μην έχεις καμία αμφιβολία.Κάνουν τα πάντα να σωθούν τα ζωάκια που νοσηλεύονται και τα κοιτάνε συχνά να δούνε πως πάνε!Η δικιά μου είχε υγρό στους πνεύμονες και ευτυχώς την προλάβαμε.Ηταν πολύ σοβαρά και την κάνανε καλά

Ευχομαι και στη γατούλα σου το ίδιο!
Ελένη
τονια
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω για τις απαντησεις.μολις πηρα τηλ για να μαθω τις απαντησεις της παρακεντησης.μου ειπανε σε μια ωρα.κοντευω να τρελλαθω περιμενωντας.και οσο την φανταζομαι εκει μονη της............
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω σύντομα να μπεις και να μας πεις πως τα αποτελέσματα ήταν καλά κι η κατάσταση υπό έλεγχο!

τονια
Νεοφερμένο μέλος
μολις πηρα τηλ.η chanel μου δεν εχει καρκινο αλλα εχει οζωδη υπερπλασια του ηπατος.μου ειπανε οτι αν αντιδραση στα φαρμακα,και δειξουν καλυτερα οι εξετασεις την δευτερα, θα βγει και θα ερθει σπιτι ,αν δεν αντιδραση (και λογω ηλικιας)ειναι 11 τοτε ειναι ασχημα τα πραγματαΜΑΚΑΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!προσευχομαι συνεχεια να γινει καλα το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Chanel σου είναι συνομήλικη με την Άσπρη μου που θα κλείσει τα 11 τέλος Μαϊου.
τονια
Νεοφερμένο μέλος
πηρα και σημερα τηλ.η chanelitsa ειναι καλυτερα.της εχει πεσει και ο πυρετος.αντε να δουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

τονια
Νεοφερμένο μέλος
τελικα πηγα και ειδα το κουκλακι μου απο κοντα.δεν αντεξα να περιμενω.μαλλον ηπατιτιδα μου ειπανε.αυριο θα δουνε τα ενζυμα της!!!!!!!!wish me luck!!!!!!!!!!!!!!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
διάβασα τι έγινε στο άλλο θέμα. Μάλλον είχε έρθει η ώρα της, της ψιψίνας. :cry: Κουράγιο! Να σκέφτεσαι πως έκανες ό,τι μπορούσες γι' αυτήν και να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη τη Σανελίτσα σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τονια
Νεοφερμένο μέλος
ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ,ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ............ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΝΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ .ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool