Νοσοκομείο στο Πικέρμι

τονια

Νεοφερμένο μέλος

Η τονια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
εχω απο χτες την γατα μου στο νοσοκομειο στο πικερμι.με εστειλε εκει για εξετασεις ο κτηνιατρος μου.εχει υγρο στην κοιλια και τα πραγματα δεν ειναι καλα. ειμουνα 5 ωρες χτες.σημερα της κανουνε παρακεντηση και εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα περιμενωντας μια απαντηση.εχετε ακουσει γι αυτο το νοσοκομειο?διαβαζω συνεχεια και για τον αιλουρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν είμαι από Αθήνα. Άκουσα όμως ότι είναι ανοιχτό και τις αργίες κι ότι είναι καλά εξοπλισμένο. Περίμενε λίγο, αργότερα όλο και κάποιο μέλος που πήγε θα μπει και θα σου πει περισσότερα. :)
Εύχομαι περαστικά στην ψιψίνα σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλως ήρθες! Περαστικά στη γατούλα σου! Να πάνε όλα καλά!
Πριν 2,5 μήνες είχα πάει κι εγω τη γατούλα μου στο Πικέρμι, υστερα απο προτροπή κτηνιάτρου! Εφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ειναι παρα πολύ καλή η κλινική και τέλεια εξοπλισμένη.Μην έχεις καμία αμφιβολία.Κάνουν τα πάντα να σωθούν τα ζωάκια που νοσηλεύονται και τα κοιτάνε συχνά να δούνε πως πάνε!Η δικιά μου είχε υγρό στους πνεύμονες και ευτυχώς την προλάβαμε.Ηταν πολύ σοβαρά και την κάνανε καλά:)
Ευχομαι και στη γατούλα σου το ίδιο!

Ελένη

νοσοκομειο στο πικερμι

ευχαριστω για τις απαντησεις.μολις πηρα τηλ για να μαθω τις απαντησεις της παρακεντησης.μου ειπανε σε μια ωρα.κοντευω να τρελλαθω περιμενωντας.και οσο την φανταζομαι εκει μονη της............

Κι εγώ στη θέση σου θα είχα παλαβώσει από άγχος. Όμως προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όσο γίνεται. Ασφαλώς υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος που καθυστερούν τα αποτελέσματα, κάποια εξέταση ή ανάλυση που θέλει χρόνο ίσως.
Ελπίζω σύντομα να μπεις και να μας πεις πως τα αποτελέσματα ήταν καλά κι η κατάσταση υπό έλεγχο! :)

ακομα ελπιζω

μολις πηρα τηλ.η chanel μου δεν εχει καρκινο αλλα εχει οζωδη υπερπλασια του ηπατος.μου ειπανε οτι αν αντιδραση στα φαρμακα,και δειξουν καλυτερα οι εξετασεις την δευτερα, θα βγει και θα ερθει σπιτι ,αν δεν αντιδραση (και λογω ηλικιας)ειναι 11 τοτε ειναι ασχημα τα πραγματαΜΑΚΑΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!προσευχομαι συνεχεια να γινει καλα το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα,εχεις τις ευχες μας!:)

Κι εγώ σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πάρεις πίσω την ψιψίνα σου σιδερένια!
Η Chanel σου είναι συνομήλικη με την Άσπρη μου που θα κλείσει τα 11 τέλος Μαϊου.

καλυτερα

πηρα και σημερα τηλ.η chanelitsa ειναι καλυτερα.της εχει πεσει και ο πυρετος.αντε να δουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι όλα να πάνε καλά με την ψιψίνα σου! Ελπίζω αύριο να έχουμε ακόμα πιο ευχάριστα νέα. :)

ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ

τελικα πηγα και ειδα το κουκλακι μου απο κοντα.δεν αντεξα να περιμενω.μαλλον ηπατιτιδα μου ειπανε.αυριο θα δουνε τα ενζυμα της!!!!!!!!wish me luck!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι ηπατίτιδα, περνάει, μην ανησυχείς!

Κρίμα για τη γατούλα σου... :( διάβασα τι έγινε στο άλλο θέμα. Μάλλον είχε έρθει η ώρα της, της ψιψίνας. :cry: Κουράγιο! Να σκέφτεσαι πως έκανες ό,τι μπορούσες γι' αυτήν και να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη τη Σανελίτσα σου.

ΑΝΤΙΟ..... ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ.....

ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ,ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ............ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΝΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ .ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Λυπαμαι...Καλο της ταξιδι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back