Ντένις όχι ο Τρομερός μα ο Ζυμαρούλης!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mandeson

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
Είμαι ο Ντένις (όχι ο Τρομερός, αλλά ο Ζυμαρούλης!), ένας μικρός (μόλις 2 μηνών) πολύ ζουμπουρλούλης, πολύ παιγνιδιάρης και πολύ χαδιάρης γατούλης. Εμφανίστηκα ένα πρωί από το πουθενά στον κήπο της οικογένειας που, για καλή μου τύχη, σώζει πολλούς γάτους και γατούλες κι έχει ένα σπίτι γεμάτο με πρώην αδέσποτες ψυχούλες. Με μπανιάρισαν, με αποπαρασίτωσαν και με πήγαν σε μια όμορφη κτηνίατρο για να με εξετάσει και να μου κάνει το πρώτο μου εμβόλιο. Χαίρω άκρας υγείας (είμαι αρνητικός σε AIDS, περιτονίτιδα και λευχαιμία), τα πάω εξαιρετικά με άλλες γάτες, και θα ήθελα να βρω ένα ζεστό, αγαπησιάρικο σπιτάκι (αποκλείονται κήποι και αυλές) όπου υπόσχομαι άφθονα χουρχουρητά, ζυμώματα, φιλάκια και αγκαλίτσες στους καινούργιους μου γονείς. Θα με δώσουν με δέσμευση στείρωσης και χαρτιά υιοθεσίας. Επικοινωνήστε μαζί μου και με τη Ντόρα στο quatrereines@gmail.com

https://www.facebook.com/album.php?aid=164078&id=717219574&saved

DSCN1218.jpg

DSCN1205.jpg

DSCN1240.jpg

DSCN1241.jpg

DSCN1209.jpg

DSCN1204.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααχ!!! Τι όμορφο γατάκι!!! Εύχομαι γρήγορα να βρεί ένα ζεστό ζεστό σπιτάκι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ, tsitsini...Ναι, είναι πολύ ομορφούλης ο τοσοδούλης, κι αν δεν παίζει, θέλει όλο αγκαλιές και να ζυμώνει κρύβοντας τη μουρίτσα του, προφανώς αποσπάστηκε νωρίς από τη μανούλα του...

Μακάρι να βρει διότι έχω άλλα δύο που περιμένουν...Μέσα στην εβδομάδα θα βάλω και τις δικές τους αγγελίες...Βλέπεις, ήρθαν (τα έριξαν, ένας Θεός ξέρει) τρία σχεδόν την ίδια περίοδο...Και τα άλλα είναι λίγο μεγαλύτερα (τα έχω ήδη στειρώσει κιόλας...)

τι γλυκουλης γατουλης...αχ αυτα τα πορτοκαλογατα ειναι ερωτας.προλαβετε θησαυρο παιδια !!!! :up::up::up::up::up:

Είναι ένα κουκλί ο Ντένις!!!:):)Μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία ότι τα πορτοκαλόγατα είναι πολύ χαδιάρικα και αγαπησιάρικα!!!:P:P:P Τυχερός όποιος τον υιοθετήσει!!!:P:P:P

Συνδημοτισσούλες μου καλές, ο τοσοδούλης Ντένις πολύ σας ευχαριστεί για την υποστήριξη & στέλνει πατουσίτσες και φιλάκια στα παιδουλάκια σας!!!!

Ντένη σου έδωσαν πολύ ωραίο όνομα που νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα με το όμορφο πορτοκαλόασπρο χρώμα σου.
Εύχομαι να βρεις πολύ σύντομα οικογένεια αντάξια αυτής που σε φιλοξενεί:)

ειχαμε κανενα τηλ για το μωρο? :):)

Δυστυχώς, τίποτα, Ιωάννα μου :( Γνωστή η κατάσταση...Χιλιάδες ζωάκια που περιμένουν...λίγα τα τυχερά...

Βούλα μου, να είσαι καλά φιλενάδα!

Ο Ντένις που περιμένει, θα σας στείλει σε λίγο καινούργιες φωτογραφίες :)

Καλημέρα σε όλους και όλες!!!!:):)
Την συγκεκριμένη γατομανούλα την γνωρίζω και μπορώ να πω ότι πέρα από το γεγονός ότι εκτελεί λειτούργημα, και δεν υπερβάλει καθόλου όταν μιλάει για τα γατούνια της!!!
Εμπειρικά μπορώ να πω ότι τα πορτοκαλολευκά γατάκια είναι αξιαγάπητα και πολύ πολύ χουρχουριάρικα!!!:P:P:P
Όποιος υιοθετήσει αυτήν την ψυχούλα θα είναι πολύ τυχερός και θα εισπράξει πολύ αγάπη και πολλές γλυκιές ζεστές αγκαλιές:up::up::up:
Ελπιζώ να βρεθεί σύντομα ένα γλυκό και ζεστό σπιτάκι για τον Ντένις! Θα είναι ένα υπέροχο δώρο ενόψει των Χριστουγέννων

μακαρι να βρει ενα καλο σπιτακι ο κουκλος!:)

Κάποιες νέες φωτογραφιούλες του Ντένις:

DSCN1249.jpg

DSCN1230-1.jpg

DSCN1264.jpg

DSCN1266.jpg

:)

Είναι πολύ πολύ όμορφος:) Μακάρι να μαγέψει γρήγορα τον μελλοντικό γατογονιό του.

Είναι μία χουφτίτσα τρυφεράδα και γλύκα...Μπλέκεται στα πόδια σου για να το πάρεις αγκαλίτσα, θέλει να ζυμώνει πριν κοιμηθεί, λατρεύει το παιγνίδι και μόνος του και με τα άλλα γατιά που τον κοιτάζουν απορημένα για την ενέργεια που διαθέτει, και από γουργουρητό , ασταμάτητο! Δεν κάνει καθόλου ζημιές, και το νιαούρισμά του ακούγεται σπάνια, μόνο όταν βλέπει ότι πας να του βάλεις φαγητό!!!

Αξίζει τόσο πολύ μία ζεστή αγκαλίτσα και μία μόνιμη φωλίτσα!

Είναι μία χουφτίτσα τρυφεράδα και γλύκα...Μπλέκεται στα πόδια σου για να το πάρεις αγκαλίτσα, θέλει να ζυμώνει πριν κοιμηθεί, λατρεύει το παιγνίδι και μόνος του και με τα άλλα γατιά που τον κοιτάζουν απορημένα για την ενέργεια που διαθέτει, και από γουργουρητό , ασταμάτητο! Δεν κάνει καθόλου ζημιές, και το νιαούρισμά του ακούγεται σπάνια, μόνο όταν βλέπει ότι πας να του βάλεις φαγητό!!!

Αξίζει τόσο πολύ μία ζεστή αγκαλίτσα και μία μόνιμη φωλίτσα!

heart.gif
heart.gif

Είναι ένας γλύκας!!!!

Είμαι σίγουρη ότι όποιος τον υιοθετήσει θα ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί του!!!

Μακάρι να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι, για τον Ντένις σύντομα, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει ο Άγιος Βασίλης, για τα Χριστούγεννα:D:D:D

Μακαρι να κανει Χριστουγεννα σπιτι του ο κουκλος!:up:

Δυστυχώς, δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον...:( και μέσα στο Σαββατοκύριακο πρέπει να ανεβάσω την αγγελιούλα και του άλλου γατούλη που μας έχει έρθει κι είναι κι αυτός εδώ, του Ζορρό...Η κατάσταση είναι λίγο έως πολύ απελπιστική...

Ας μην απελπιζόμαστε μπορεί το πνεύμα των Χριστουγέννων να κάνει το θαύμα του....:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back