Gina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Gina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
19-08-07
17:02
Γνωρίζει κανείς αν είναι νόμιμο να έχει κάποιος στο σπίτι του μαϊμού ή κατί παρόμοιο;Μια φίλη που ήρθε για διακοπές από την Αγγλία μου είπε πως έιναι παράνομο και θέλει να κάνει καταγγελία σε έναν ιδιοκτήτη που πιστεύει ότι κακομεταχειρίζεται το ζωάκι.Γνωρίζει κάποιος αρμόδιους φορείς (κρατικούς κατά προτίμηση) για να απευθυνθεί;Να μάθουμε τη σχετική νομοθεσία και να πράξει αναλόγως.Θέλει να το κάνει οπωσδήποτε πριν φύγει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
19-08-07
17:12
καποια ειναι παρανομα,πρεπει να εχουν χαρτια,αν κακομεταχειριζεται το ζωακι ειτε ειναι παρανομο,ειτε οχι μπορει να κανει καταγγελια στην αστυνομια.νομιζω περισσοτερα θα ξερουν τα φιλοζωικα σωματεια.αν θες ρωτα εδω,ειναι φιλοζωικο σωματειο admin@stray.gr ή στο forum www.pets.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Gina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
19-08-07
17:23
Η αλήθεια είναι ότι η φίλη μου πιστεύει ότι το κακομεταχειρίζεται κρίνοντας από τις αντιδράσεις του ζώου.Δε μου είπε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
19-08-07
19:02
Στον εισαγγελέα μάλλον.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
20-08-07
02:25
Μπορεις να ρωτησεις σε καποιο σωματιο να σε κατευθυνουν. Βεβαια απλα η αποψη της φιλης βασιζομενη στη συμπεριφορα του ζωου δεν θαμετρησει πολυ, αλλα το αν εχει η οχι χαρτια και ποιος δυναται να το ελεγξει ισως στο απαντησουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum