Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας(ΝοΚΟΓ - Ειδική τροφή & θεραπεία)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πρεπει παντα να ακολουθεις ειδικη διαιτα γιατι το αλατι του κανει κακο κ γενικα τα αλατα τον επιβαρυνουν καλυτερα την διαιτα που σου εδωσε ο γιατρος σου να ακολουθησεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κάνει καθόλου ψάρι να τρώει. Επίσης κάπου έχω διαβάσει ότι ο τόνος κάνει κακό στος γάτες.
Δυστυχώς, καλό θα ήταν να τρώει μόνο αυτή την τροφή. Δοκίμασε την s/d της Hills που βγαίνει σε ξηρά τροφή και κροκέτες. Είναι αποκλειστικά για αυτή την ασθένεια. Η άλλη της Royal canin δεν είναι ακριβώς για αυτό, παρά μόνο για στειρωμένα.
Επίσης δοκίμασε να του δίνεις και την πάστα UROPET η οποία διαλύει τους λίθους στρουβίτη. Του Χουζούρη του κάνει πολύ καλό. Δες τί έχει γραφεί και σε αυτό το thread:
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%9A%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D.219153/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Σήμερα ήταν πολύ χερότερα και τον πήγαμε πριν από λίγο στον κτηνίατρο.
Του έβαλε θερμόμετρο και είχε 41 πυρετό! Μας είπε ότι ο πυρετός προκλήθηκε από την ουρολοίμωξη που τον πιάνει κάθε λίγο και λιγάκι, όπως αναφέρω και στο πιο πάνω μήνυμα που έστειλα, και του έκανε δυο ενέσεις, μια για τον πυρετό και μια αντιβίωση.
Αύριο θα του ξαναβάλουμε θερμόμετρο για να δούμε πως πάει. :(

Δυστυχως σημερα το απογευμα ο Αρθουρος «εφυγε».

Αναγκαστηκαμε να του κανουμε ευθανασια γιατι τελικά το προβλημα που ειχε ηταν καρκινος στην κυστη και χειροτερευε συνεχεια.
Θα τον θυμομαστε για παντα γιατι τον ειχαμε σαν ανθρωπο... Αγκαλια κοιμοταν με ολους στην οικογενεια.

Γεια σου Αρθουράκο.

Κρίμα για τον Αρθρούρο. Τουλάχιστον έζησε όμορφη ζωή! Θα τον θυμάσαι πάντα. Αυτή ήταν η τύχη του δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Κι εγώ έχασα, στην αρχή του καλοκαιριού, το Μαύρο μου από την ίδια αρρώστια αλλά ήταν ήδη 17 χρονών. Έτσι γίνεται με τις γάτες, έρχονται στη ζωή μας, φεύγουν, έρχονται άλλες, φεύγουν κι αυτές και μένουν στη μνήμη μας η κάθε μια σε χωριστή θέση, μια αγάπη ξεχωριστή. Εύχομαι να κρατήσετε τις καλές αναμνήσεις από αυτόν και όταν θα είσθε έτοιμοι να βάλετε μια άλλη γάτα στη ζωή σας.​

Ax livadaki λυπάμαι πολύ για την ψυχούλα που έφυγε..Ελπίζω να είσαι καλά.Τώρα ο γατούλης θα ζεί στη μνήμη σου!

Ηταν μονο 6 χρονων.

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση.

υπομονη κλη μου το ξερω οτι ποναει πολυ αλλα σκεψου οτι περασε τελεια μαζι σου

Να πάει "στο καλό" ο Αρθούρος. Να τον θυμάσαι υγιή και χαρούμενο κοντά σου!

Θερμά συλληπητύρια κι από μένα για τον μικρούλη. Όσο θα τον θυμάσαι, θα είναι εκεί κοντά σου παντα... :)

Συλληπητήρια και απο μένα... Είναι λυπηρό και σκληρό να φεύγει κάποιος αγαπημένος απο κοντά μας..
Κουράγιο και όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο να θυμάσαι τον γατουλίνο σου και τις όμορφες στιγμές σας..:(

τελικα σημερα καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ψαχνω κ να βρισκω πραγματα για τα πολυτιμα χνουδςτα μπαλακια μας χαρει σε οσα ειχα μελετησει μπορεσα να βοηθησω τον λαμπη κ να μιλησω με εναν απο τους καλυτερους κτηνιατρους κ σωστο ανθρωπο τον κυριο παναγιωτοπουλο που με καθοδηγησε τι πρεπει να κανω

ο γιατρος απο τον "αιλουρο"δεν ειναι αυτος?ηταν ανοιχτος σημερα?τι εχει τελικα ο Λαμπης??

ναι ο γιατρος απο τον αιλουρο ειναι δεν ειχε εφημερεια σημερα αλλα μου ειπε να παω απο το ιατρειο σημερα
γιατι ειναι επειγον

Περιμένουμε να μας πείς τι σου είπε....

λοιπον ειχα απολυτο δικιο ειχε ΝοΚΟΓ ο γιατρος τον εξετασε σχολαστικα στα δοντια στα αυτια του εκανε υπερηχο σεα νεφρα κ στην κοιλια του εκανε υπνωση με εναν παρα πολυ ωραιο τροπο χωρις ενεση την αλλη φορα θα παρω κ σημειωματαριο μαζι να σημειωνω δεν του εβαλε καθετηρα αλλα του αδεια σε την κοιλιτσα του απο τα τσισα πυ ειχε μεσα πηρε δειγμα απο το πιπι του μια πετρουλα για να δει τι ειναι γιατι λεει οτι υπαρχουν 2 ειδων πετρες ο στρουβιτης κ αλλη μια αφου τον καθαρισε καλα καλα τον ξαναεβαλε στο καλαθακι του κ περιμεναμε να ξυπνισει μου ειπε οτι πρεπει μετα την υπνωση το γατι να συνερχετε παντα στο ιατρειο κ να μην το περνουμε κοιμισμενο στο σπιτι να ειναι καλα ο ανθρωπος του χαλασα κ την ημερα αλλα μου ειπε οτι προηγειτε πρωτα η ασθενεια κ μετα το γλεντι μας εδωσε κ ειδικη τροφη να τρωμε

ευγε στο γιατρο διαβασα ενα αρθρο του στο ΓΑΒ στη σελιδα για τις γατες πολυ καλος ειναι οντως κι αλλοι λενε αυτο με τη ναρκωση κα το θεωρω σωστοτατο ...εμμ...τη τροφη θα την τρωτε..ολοι???;) :D :P

ε ναι την δοκιμασα κ εγω μπορω να πω δεν πολυ καταλαβα τι ηταν

περαστικουλια στον Λαμπη:up: !!!πως του εκανε ναρκωση?δεν εχω ξανακουσει οτι γινεται χωρις ενεση.

με μια μασκα που του φορεσε στην μουριτσα του

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back