Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπορει να ειναι καμια απλη ουρολοιμωξη αλλα πηγαιντε να το δειτε για καλο κ για κακο δες κ στην σελιδα του αιλουρου
https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΣυνήθηΣυμπτώματα/tabid/94/Default.aspx

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η κτηνιατρος επιμενει να μην ταλαιπωρησω το γατι με αλλες εξετασεις προς το παρον αφου πηγαινει τουαλετα.απλα να εχω το νου μου.
Αφού σας είπαν να μην κάνετε εξετάσεις, μπορείς να του πάρεις την ειδική "διαγνωστική άμμο" για την τουαλέτα του, για να τον παρακολουθείς καλύτερα. Είναι μια άμμος που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη χημική σύσταση των ούρων του γάτου και σε βοηθάει να εντοπίσεις πιθανά προβλήματα. Την είχε πάρει η μαμά μου παλιότερα, δυστυχώς τώρα δε θυμάται όνομα, αλλά την είχε βρει στα pet city.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της everclean είναι νομίζω

Περαστικούλια στο γατούλη :/: Eχω χάσει παλιά έναν αγαπημένο από αυτή την νόσο. Aν το πάρει κανείς είδηση νωρίς και του δίνει αυτή την ειδική τροφή πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα :happy: Oλα θα πάνε καλά!

Ρε παιδιά μήπως αυτές οι τροφές έχουν πολλά άλατα και προκαλούν πρόβλημα; Και οι ειδικές για τέτοιες περιπτώσεις τροφές είναι απλώς ανάλατες;

Εμενα συστησε CD kai SDης hills κατοπιν εξετασεωνκι απο τοτε δινω σε ολα αναμειξη αυτων με αλλες και στο βουλιτσακι μονο αυτην.. αν αρωστησει και κανενα αλλο και θελει ειδικες τροφες θα τα παιξω θα πρεπει να τα ταιζω ενα ενα

Κι εγω έχω χάσει γατάκι έτσι, παλαιότερα. Της μητερας μου βασικά. Αλλά εφταιγε και ο γιατρός. Αφου πάσχιζε επί ωρα να απομακρύνει την πέτρα με καθετήρα και το γατί τρελάθηκε στον πόνο, δεν εγινε κάτι. Μετα τον πήγανε Αθήνα και ο γιατρος εκανε υπέρηχο κι άλλες εξετάσεις και τρελάθηκε!!! Ο πρωτος γιατρός του ειχε κατατρυπήσει τον ουρητηρα!!!!!
:( :( :( :( :( :down: :down:
Ο γατούλης πέθανε!!!
Μετα εμαθα πως τα στειρωμενα πρέπει να τρωνε ειδική τροφή και το εφαρμόζω απαράβατα!
Πάντως το ότι πάει τουαλέτα ειναι καλό!
Περαστικά!!

δεν φταει απαραιτητα η τροφη χριστινα γιατι και εμενα τοσα χρονια τροφη για στειρωμενους γατους τρωει.το αιμα σταματησε αλλα συνεχιζει να πηγαινει τακτικα στην τουαλετα και να κανει λιγο την φορα.η κτηνιατρος λεει οτι δεν πειραζει αρκει να κανει εστω και λιγο.το παρακουλουθουν βεβαια γιατι αμα δεν κανει πρεπει να παει επειγοντος στην κτηνιατρο.

Για τη τροφή, απλά μετα το περιστατικό έπαθα τετοιο σοκ που δεν το ρίσκαρα. Φανταζομαι πολλοι παραγοντες επηραζουν
Πολύ χαιρομαι που πάει για τσίσα του, εστω και λίγο τη καθε φορα!!! Μπράβο. Μακαρι να πάνε όλα καλα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back