Νew year's resolutions!!!

Γωγω

Δραστήριο μέλος

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
Μια που ηρθε ο καινουργιος χρονος, ειπα να δουμε τι στοχους βαλαμε για αυτο το χρονο...:D:D:D

ξεκινω εγω...επιτελους αποφασισα, να σταματησω επιτελους να τρωω τα νυχια μου...(ε..δεν τα καταπινω..:lol::lol::lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως ειναι καλυτερο να γραψουμε τι στοχους δεν βαλαμε? :D :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια κ λέμε για στόχους εμένα με έβαλε στόχο η μοίρα ... Κ ήρθαν έτσι τα πράγματα που πρωτοχρονιάτικο δώρο είχα το γατί μου τον αλαντίν! Είμαι τυχερή κ είναι τυχερός... Για να δούμε....

καθε νεα χρονια βαζω στοχους και φυσικα δεν εκανα τιποτα απ'αυτα κατα τη διαρκεια του χρονου:lol: ελπιζω φετος να μαθω να κοιμαμαι λιγοτερο,να ξυπναω νωριτερα,να παρω επιτελους το πτυχιο και ν'αποφασισω τι θα κανω μετα!

Κ ήρθαν έτσι τα πράγματα που πρωτοχρονιάτικο δώρο είχα το γατί μου τον αλαντίν! Είμαι τυχερή κ είναι τυχερός... Για να δούμε....

νομιζω το καλυτερο δωρο που μπορουσε να σου δωθει...Να το χαιρεσαι..:up::up:

καθε νεα χρονια βαζω στοχους και φυσικα δεν εκανα τιποτα απ'αυτα κατα τη διαρκεια του χρονου:lol: ελπιζω φετος να μαθω να κοιμαμαι λιγοτερο,να ξυπναω νωριτερα,να παρω επιτελους το πτυχιο και ν'αποφασισω τι θα κανω μετα!

Μαριελ, και γω ετσι..καθε χρονο..βαζω..αλλα τις περισσοτερες φορες..δε τα καταφερνω..για να δουμε φετος, προς το παρον κρατιεμαιιι:lol::lol:

με το καλο να παρεις το πτυχιο..:)

σ'ευχαριστω:)

αν κανεις κατι αλλο για να σου αποσπα την προσοχη?π.χ. να μασας τσιχλα?

αν κανεις κατι αλλο για να σου αποσπα την προσοχη?π.χ. να μασας τσιχλα?

χρονια τωρα τα εχω δοκιμασει ολα...τι τσιχλες..τι ενα αηδιαστικο βερνικι που ηταν πικρο μολις το εβαζες στο στομα..:mpliaks::mpliaks:
μονο περσυ ειχα καταφερει για δυο μηνες να μην τα πειραξω..αλλα μετα κυλλησα παλι (ουτε αλκοολικη να ημουν..:lol::lol::lol:)

το κακο ειναι οτι πολλες φορες γινεται ασυναισθητα..να δουμε φετος ποσο θα αντεξω...:hmm::hmm:

Μια φίλη μου έχει το ίδιο ''πρόβλημα''και έτσι για να μην τα τρώει πήγε και έβαλε ψεύτικα αλλά περιττο να σας πώ οτι αρχασε να τρώει και τα πλαστικά μεγάλα νύχια της που αρχικά τα καμάρωνε κιόλας:D :D :D :D

Gwgw, και ο μπαμπας μου ετρωγε τα νυχια του απο παιδι, και στο τελος τα κατεστρεψε. Εχουν μεινει ελαχιστα νυχια που μεγαλωνουν φυσιολογικα στα χερια του. Τα περισσοτερα ειναι κατεστραμενα, δεν μεγαλωνουν και εχουν ενα σχημα περιεργο. Δεν ειναι λεια, αλλα αναγλυφα και "σε στρωσεις".
Γι'αυτο, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!!

σαρδελα εχεις δικιο..η αδερφη μου εχει αυτο το προβλημα, ειναι δεκα χρονια μεγαλυτερη και εχει αυτο που λες, τα νυχια της ειναι σαν τα βουνα του ολυμπου..αναγλυφα..

αυτο ομως γινεται γιατι τα τρωνε απο πανω..
εγω απλα τα κοβω ..:(

θα προσπαθησω..να μη τα ξαναφαω..:redface::redface::(:(

Εγω παλι εβαλα στοχο να παρω καλους βαθμους στο σχολειο ετσι ωστε να περασω σε μερικα χρονακια σε καποιο καλο πανεπιστημιο στην Αγγλια, (ηθοποιος), να κανω επιτελους εκθεση ζωγραφικης (εδω και 5 μηνες προσπαθω κι επιπλεον εχουν μαζευτει 25 πινακες...), και να βγαλω αρκετα χρηματα σε διαφορα που κανω ετσι ωστε να βοηθησω τα κακομοιρα τα αδεσποτακια...:)

ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ

ΥΓ: Εγώ συνήθως τρώω τα πετσάκια. Συχνά όταν είμαι αγχωμένη ή νευρική, όταν είμαι καλά όχι. Πάντως είναι δύσκολο να κοπεί αυτή η συνήθεια.

Να βρω χρονο για μενα.απερισπαστο.

ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ

με το καλοοο:up::up:

Εγω παλι εβαλα στοχο να παρω καλους βαθμους στο σχολειο ετσι ωστε να περασω σε μερικα χρονακια σε καποιο καλο πανεπιστημιο στην Αγγλια, (ηθοποιος), να κανω επιτελους εκθεση ζωγραφικης (εδω και 5 μηνες προσπαθω κι επιπλεον εχουν μαζευτει 25 πινακες...), και να βγαλω αρκετα χρηματα σε διαφορα που κανω ετσι ωστε να βοηθησω τα κακομοιρα τα αδεσποτακια...:)

μακαρι να ηταν ολα τα παιδια της ηλικιας σου ετσι...:):)

Να βρω χρονο για μενα.απερισπαστο.

πολυ ωραια αποφαση..ισως η καλυτερη..

μακαρι να μπορουσα και γω..

Και εγω το ιδιο. Ομως οταν τους λεω πως δεν εχω καθολου χρονο με τα μαθηματα τις δραστηριοτητες...κτλ...μου λενε πως μακαρι να ηταν κι αυτοι στην ηλικια μου...(εννοουν δηλαδη πως εχω μια χαρα χρονο, ενω δεν ειναι ετσι καθολου...:( )

μακαρι να ηταν ολα τα παιδια της ηλικιας σου ετσι...:):)

Ευχαριστω:) Μακαρι να ειχα φιλους (στην ηλικα μου εννοω, γιατι φυσικα εχω κι εσας:) ) που να εχουν παρομοια ονειρα εκτος της μοδας και των αγοριων...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back