Ξέμεινε, και τώρα;

Ευχαριστω πολυ!:redface:
Drusilia, ελπιζω να μην ερθει συντομα η στιγμη που να μην μπορω να φιλοξενισω και αλλα γατακια στον κηπο.:(
Ειναι ηδη 13 αλλα μας βοηθαει η φιλοζωικη με στειρωσεις κτλ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια τότε σε ΟΛΗ την γειτονιά σας!!! Φαντάζομαι είναι από τις λίγες που τα αδέσποτα είναι ασφαλή και χορτάτα!!! Και συγχαρητήρια στη φιλοζωική σας!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να φανταστεις, το καλοκαιρι ειχαμε χασει δυο γατακια-ειχαν μερικες εβδομαδες να φανουν- και τελικα τα βρηκε η γιαγια μου δυο τετραγωνα πιο κατω, σε μια πολυκατοικια μονο με γατες!

Το μοναδικο προβλημα ειναι να θελει το γατακι να κατσει εδω, και να μην επιχειρισει να φυγει, γιατι ο κηπος εχει καγκελα, και χωρανε να περασουν αναμεσα.:hmm:

Αμα περνάνε καλά και βρίσκουν φαγητό και να φύγουν θα ξαναγυρίσουν ή απλά δεν θα απομακρυνθούν πολύ...

Το θέμα ειναι Σαρδέλα, πώς συμβιώνουν ολα αυτά τα γατουλίνια; Έχεις πολλούς καυγάδες;

Οχι δεν εχουμε καυγαδες, γιατι εχουν μαθει να δεχονται καινουργια ζωα...
Πολλες φορες, αν βρω ενα γατακι αρρωστο και καποια γατα θυλαζει, το δεχεται και αυτο σαν παιδι της...Ολες οι γατες επειδη ζουν εξω και ζουν με αλλα ζωα(εχουμε και ενα σκυλο στον κηπο, σε δικο του περιφραγμενο κοματι) δεν αντιδρουν ασχημα αν δουν νεο αιμα στον χωρο τους.:)

Αχ Αγία Σαρδέλα μου:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Εκπληκτικό γατοκοινόβιο... Εντυπωσιακά πράγματα, Σαρδέλα!

Να πω την αληθεια, η γιαγια μου τις προσεχει ολες και τις ταιιζει με δικα της εξοδα.
Βεβαια οποτε βλεπω οτι χρειαζεται αγοραζω και εγω τσουβαλια με φαγητο και τα πηγαινω στον κτηνιατρο, αλλα η γιαγια παιζει καθοριστικο ρολο!:)

Αν χρειαστείτε οικονομική βοήθεια μη διστάσεις να μου στείλεις ΠΜ. Το εννοώ, μπορώ, άμα χρειαστεί, να σου φέρω τροφές εκεί που μένεις και να συνεισφέρω για κτηνίατρο. Δε συναντάς τέτοια καλοσύνη εύκολα σήμερα...
Το επαναλαμβάνω, μη διστάσεις να μου στείλεις ΠΜ...

Και η γιαγιά Αγία λοιπόν.Και έλεγα σε ποιον να έμοιασες Ελένη μου...:)

Ευχαριστω πολυ Μενια...
Τωρα που δουλευω και εγω(βοηθαω δηλαδη τον μπαμπα μου στο μαγαζι του), και βγαζω καποια δικα μου χρηματα, ειναι καλυτερα γιατι δεν χρειαζεται να ζηταω συνεχεια στην γιαγια μου χρηματα για στειρωσεις!
Ευχαριστω και παλι, αλλα οπως εχω ξαναπει, ειναι προτιμοτερο τα χρηματα αυτα να πηγαινουν σε καποιον που τα χρειαζεται πραγματικα(οπως εγινε με τον Νοά)παρα σε εμας που ειμαστε δυο οικογενειες για 13 γατουλες!:):):)

Ευχαριστω πολυ Μενια...
Τωρα που δουλευω και εγω(βοηθαω δηλαδη τον μπαμπα μου στο μαγαζι του), και βγαζω καποια δικα μου χρηματα, ειναι καλυτερα γιατι δεν χρειαζεται να ζηταω συνεχεια στην γιαγια μου χρηματα για στειρωσεις!
Ευχαριστω και παλι, αλλα οπως εχω ξαναπει, ειναι προτιμοτερο τα χρηματα αυτα να πηγαινουν σε καποιον που τα χρειαζεται πραγματικα(οπως εγινε με τον Νοά)παρα σε εμας που ειμαστε δυο οικογενειες για 13 γατουλες!:):):)
τωρα το ειδα,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κοριτσι μου...

Πραγματικα αξιζουν πολλα μπραβο :):):):):inlove::inlove::inlove:
Αυτο με το να σου μεινουν γατακια που βρισκεις και φροντιζεις ειναι μεγαλο θεμα.... Κι εμενα απο οσα εχω κατα καιρους βοηθησει, τα τρια δεν καταφερα να τα αποχωριστω (και στα 2 ειχα πει πως δεν χωραει αλλο) και τα υπολοιπα τα αποχωριστηκα με κοστος... Ευτυχως υπαρχει ενα χτημα που πηγαινει ο πατερας μου καθημερινα (ακομη....) κι ετσι τα παω εκει οταν ειναι καλα. Αλλα δεν μπορουν να φυγουν οποτε θελουν, ειναι τρισαθλια η περιφραξη.... Ολο χτηματα ειναι η περιοχη, αλλα εχει και πολλα σκυλακια αν βγουν :(:(:( Καποια εχουν μεινει, καποια οχι.... Αλλα δεν μπορει κανεις να τα φιλοξενησει ολα οσο και να το θελει...

Αχ ρε Ελένη μου !!!!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back