Ξέρει κανείς;

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Το π/σ/κ που μας πέρασε άφησα για πρώτη φορά το μικρό μου σε ένα φιλικό σπίτι.Μπορώ να πω ότι προσαρμόστηκε εύκολα.Από χθες όμως που το πήρα η συμπεριφορά του είναι λίγο περίεργη.Τρομάζει και φοβάται εύκολα κ ας είμαι σε άλλο δωμάτιο.Μέχρι κ η ουρά της φουντωσε σε κάποια φάση.Δεν τρώει την τροφή της,κρύβεται συχνά και έχει μια επιθετικότητα περίεργη.Παραπονιέται κ δε ξέρω γιατι!Κάνει σα δαιμονισμένο στο σπίτι και σκαρφαλώνει στις κουρτίνες(δε το έκανε ποτέ)Α έριξε κ το μπωλάκι με το νερό της και πολλά άλλα.Η κοπέλα που την κράτησε ήταν φιλική μαζί της και το είδα κ χθές που πήγα να την πάρω που παίζανε μαζί.Γιατί το κάνει αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως στο σπιτι της κοπελας πηγε κανεις για επισκεψη και του εδωσε καμοια φαπα η επαιξε καπως πιο βιαια μαζι του εκτος απο τα χαδια που το εχεις συνιθισει εσυ??εχει η φιλη σου καμοια αλλη γατα δικη της στο σπιτι?ισως φταει η αλλαγη περιβαλλοντως??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, θα ξαναπροσαρμοστεί. Εγώ λέω ότι μάλλον σου κάνει "κακιούλες" επειδή το "εγκατέλειψες" το ψιψίνι! :lol:
Όταν θέλουν, οι γάτες γίνονται αρκετά δραματουάρ. Εμένα παλιά, όταν έλειπα, μου πετούσαν έξω από το συρτάρι όλες τις πιτζάμες, νυχτικά κλπ.! :lol::lol::lol:

:lol::lol:πλακα μου κανεις!!ακου να δεις τα σκασμενα!!!

μηπως στο σπιτι της κοπελας πηγε κανεις για επισκεψη και του εδωσε καμοια φαπα η επαιξε καπως πιο βιαια μαζι του εκτος απο τα χαδια που το εχεις συνιθισει εσυ??εχει η φιλη σου καμοια αλλη γατα δικη της στο σπιτι?ισως φταει η αλλαγη περιβαλλοντως??
Από όσο ξέρω οι δυο τους ήτανε και η κοπέλα αγαπάει τις γατες αν και δεν έχει.Φοβάμαι όμως ότι είχε "άλλα" κατοικιδια:hmm:Λες να επιδόθηκε σε νυχτερινες εφόδους και να της έμεινε η τσίτα?Διότι είμεθα και κομάντο διακεκριμένη στις επιθέσεις:)

Μην ανησυχείς, θα ξαναπροσαρμοστεί. Εγώ λέω ότι μάλλον σου κάνει "κακιούλες" επειδή το "εγκατέλειψες" το ψιψίνι! :lol:
Όταν θέλουν, οι γάτες γίνονται αρκετά δραματουάρ. Εμένα παλιά, όταν έλειπα, μου πετούσαν έξω από το συρτάρι όλες τις πιτζάμες, νυχτικά κλπ.! :lol::lol::lol:
:lol::lol:και μένα το έκανε χθες αλλά φταίει που έχει πάρει από τον "πατέρα" της.Ούνα φάτσα ούνα ράτσα είναι ε βέβαια...:P

Από όσο ξέρω οι δυο τους ήτανε και η κοπέλα αγαπάει τις γατες αν και δεν έχει.Φοβάμαι όμως ότι είχε "άλλα" κατοικιδια:hmm:Λες να επιδόθηκε σε νυχτερινες εφόδους και να της έμεινε η τσίτα?Διότι είμεθα και κομάντο διακεκριμένη στις επιθέσεις:)
Μήπως 'τσίμπησε' τίποτα και είναι αρρωστούλα ή δε νιώθει καλά?

Μάλλον απίθανο μου φαίνεται.:hmm:Νομίζω ότι τα συμπτώματα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ διαφορετικά. Η μικρούλα σου μάλλον πήρε λίγο βαρέως την αλλαγή περιβάλλοντος.:P Αύριο-μεθαύριο θα είναι μια χαρά.:)

Αυτά όλα μοιάζουν ένας αχταρμάς, από χαρά που γύρισε σπίτι, αλλά υπερβολική όμως, φόβο μην εμφανισθεί κανένας ξένος να το ξαναπάρει, λίγο θυμό που το "εγκατέλειψες". Θα στρώσει. Φρόντισε να του θυμίσεις τη σωστή συμπεριφορά. Και εμένα η δικιά μου, μόλις με ξαναείδε μετά 10 ημέρες, μου δάγκωνε τα πόδια, που δεν το έκανε ποτέ. Σε μια ημέρα επανήλθε στα συγκαλά της.

Αυτά όλα μοιάζουν ένας αχταρμάς, από χαρά που γύρισε σπίτι, αλλά υπερβολική όμως, φόβο μην εμφανισθεί κανένας ξένος να το ξαναπάρει, λίγο θυμό που το "εγκατέλειψες". Θα στρώσει. Φρόντισε να του θυμίσεις τη σωστή συμπεριφορά. Και εμένα η δικιά μου, μόλις με ξαναείδε μετά 10 ημέρες, μου δάγκωνε τα πόδια, που δεν το έκανε ποτέ. Σε μια ημέρα επανήλθε στα συγκαλά της.
Ναι το καθίκι το άπλητο είναι θεατρίνα και υπερβολική αλλά επανήλθε το καλό μου..Τώρα που θα μπορώ να την παίρνω και μαζί μου δε θα έχουμε πρόβλημα:)Ε ρε γλεντια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back