vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Όταν θέλουν, οι γάτες γίνονται αρκετά δραματουάρ. Εμένα παλιά, όταν έλειπα, μου πετούσαν έξω από το συρτάρι όλες τις πιτζάμες, νυχτικά κλπ.!

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

πλακα μου κανεις!!ακου να δεις τα σκασμενα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Από όσο ξέρω οι δυο τους ήτανε και η κοπέλα αγαπάει τις γατες αν και δεν έχει.Φοβάμαι όμως ότι είχε "άλλα" κατοικιδιαμηπως στο σπιτι της κοπελας πηγε κανεις για επισκεψη και του εδωσε καμοια φαπα η επαιξε καπως πιο βιαια μαζι του εκτος απο τα χαδια που το εχεις συνιθισει εσυ??εχει η φιλη σου καμοια αλλη γατα δικη της στο σπιτι?ισως φταει η αλλαγη περιβαλλοντως??
Λες να επιδόθηκε σε νυχτερινες εφόδους και να της έμεινε η τσίτα?Διότι είμεθα και κομάντο διακεκριμένη στις επιθέσεις
Μην ανησυχείς, θα ξαναπροσαρμοστεί. Εγώ λέω ότι μάλλον σου κάνει "κακιούλες" επειδή το "εγκατέλειψες" το ψιψίνι!
Όταν θέλουν, οι γάτες γίνονται αρκετά δραματουάρ. Εμένα παλιά, όταν έλειπα, μου πετούσαν έξω από το συρτάρι όλες τις πιτζάμες, νυχτικά κλπ.!![]()

και μένα το έκανε χθες αλλά φταίει που έχει πάρει από τον "πατέρα" της.Ούνα φάτσα ούνα ράτσα είναι ε βέβαια...
Μήπως 'τσίμπησε' τίποτα και είναι αρρωστούλα ή δε νιώθει καλά?Από όσο ξέρω οι δυο τους ήτανε και η κοπέλα αγαπάει τις γατες αν και δεν έχει.Φοβάμαι όμως ότι είχε "άλλα" κατοικιδιαΛες να επιδόθηκε σε νυχτερινες εφόδους και να της έμεινε η τσίτα?Διότι είμεθα και κομάντο διακεκριμένη στις επιθέσεις
![]()
ruko
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι τα συμπτώματα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ διαφορετικά. Η μικρούλα σου μάλλον πήρε λίγο βαρέως την αλλαγή περιβάλλοντος.
Αύριο-μεθαύριο θα είναι μια χαρά.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το καθίκι το άπλητο είναι θεατρίνα και υπερβολική αλλά επανήλθε το καλό μου..Τώρα που θα μπορώ να την παίρνω και μαζί μου δε θα έχουμε πρόβλημαΑυτά όλα μοιάζουν ένας αχταρμάς, από χαρά που γύρισε σπίτι, αλλά υπερβολική όμως, φόβο μην εμφανισθεί κανένας ξένος να το ξαναπάρει, λίγο θυμό που το "εγκατέλειψες". Θα στρώσει. Φρόντισε να του θυμίσεις τη σωστή συμπεριφορά. Και εμένα η δικιά μου, μόλις με ξαναείδε μετά 10 ημέρες, μου δάγκωνε τα πόδια, που δεν το έκανε ποτέ. Σε μια ημέρα επανήλθε στα συγκαλά της.
Ε ρε γλεντια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum