Ξέρετε κανένα εκτροφείο ragdoll στην Ελλάδα;

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
αν ξερεις κανεις καποιο,η καμια ιστοσελιδα για τις ragdoll η κανεναν που να εχει γατουνια ragdoll ας μου απαντησει!
ευχαριστω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει εκτροφείο για γάτες ragdoll στην Ελλάδα. Αυτό που υπήρχε, της Κογεβίνα, έχει κλείσει προ πολλού... Δυστυχώς, αν θες γάτα αυτής της ράτσας, βρες έναν εκτροφέα στο εξωτερικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω fotini , επαιρνα τηλ τον αριθμο της κογεβινα και δε χτυπουσε καν....οι περισσοτεροι εκτροφεις απο εξωτερικο για καποιο περιεγο λογω που μιλουν σουιδικα...:lol: αλλα θα βρω ακρη ...καπως!!! ευχαριστω και παλι!!!:P

ευχαριστω fotini , επαιρνα τηλ τον αριθμο της κογεβινα και δε χτυπουσε καν....οι περισσοτεροι εκτροφεις απο εξωτερικο για καποιο περιεγο λογω που μιλουν σουιδικα...:lol: αλλα θα βρω ακρη ...καπως!!! ευχαριστω και παλι!!!:P

υπάρχουν πολλά εκτροφεία ragdoll στην Γερμανία. Βάλε σαν γλώσσα προτίμησης στο google τα γερμανικά και θα τα δεις. Αν θες βοήθεια με τη γλώσσα εδώ είμαι εγώ, μιας και είναι σχεδόν η μητρική μου!:up:

λοιπον ...οκ τα κανονισα τελος του μηνα παω εξωτερικο για να φερω ενα ζευγαρι ragdoll μουσουδα!!!!!!!!!!
εχω εκστασιαστει απο αυτη τη ρατσα μου θυμιζουν το αβανι μου σε συσκευασια xlarge (αχ αβανα ο κοσμος γεννηθηκε για να σε ψαχνω μεσα του:rolleyes:)
φχαιστω απειρα....!!!

Αν επιτρέπεται, πόσο θα σου κοστίσουν τα γατιά;:hmm:

Βαλε και καμια φωτο να τα δουμε και εμεις(δεν πιστευω να κανεις τοσο ταξιδι χωρις να τα εχεις δει ε)

Αν επιτρέπεται, πόσο θα σου κοστίσουν τα γατιά;:hmm:
εξαρτατε απο τους γονεις και τι χρωμα τελικα θα ειναι...νομιζω οτι δεν θα μου εδιναν διπλοματικοτερη απαντηση......:/:

εξαρτατε απο τους γονεις και τι χρωμα τελικα θα ειναι...νομιζω οτι δεν θα μου εδιναν διπλοματικοτερη απαντηση......:/:

Havana, πότε φεύγεις εξωτερικό να πάρεις τα θεϊκά γατιά;:)

Εμένα από Ragdoll μου αρέσουν χρωματικά αυτά που έχουν μαύρη μουσουδίτσα! Το μπλε των ματιών φαίνεται τέλειο!
Super γλυκά γατάκια, έχει σχετικό video στο youtube να τα κάνουν μπάνιο.... κάθονται και το απολαμβάνουν!!!:up:
Είναι τόσο ήρεμα.... :)

αρχες μαρτιου για τον αγοραρο μας πηγαινω γαλλια, και αρχες απριλιου ιταλια για την βασιλισσα!!!! θελετε να σας φερω τιποτα ?? κατι σε γατακι?? χιχιχιχιχι, κανε chanel φορεματακι ???:lol::lol::P:up:
εχω κατενθουσιαστει!!!!!!:up::up:

αρχες μαρτιου για τον αγοραρο μας πηγαινω γαλλια, και αρχες απριλιου ιταλια για την βασιλισσα!!!! θελετε να σας φερω τιποτα ?? κατι σε γατακι?? χιχιχιχιχι, κανε chanel φορεματακι ???:lol::lol::P:up:
εχω κατενθουσιαστει!!!!!!:up::up:

πολύ ζηλεύω, ταξιδάκια στην Ευρώπη και γατάκια κουκλιά...:up:
αααχχχχ ζηλεύω:( τυχερούλα...:)

Κανονικό τουρ δηλαδη! :)
Αν χρειαστεις βοηθεια στην ιταλια να μου πεις, εχω μια φιλη.

θα σου πω σιγουρα ακριβη μου βιβη.....!!! σευχαριστωωωωω:up::inlove:

Βασίλισσα;!!!
Wow! Από ό,τι ξέρω η τιμή των Ragdoll κυμαίνονται από 300 μέχρι 2000 ευρώ. Not bad!!!!!:)

το 300 δεν το ειδα πουθαινα ουτε στο αινταχο! και πιστεψε με εψαξα αναμεσα σε 274 (κυριολεκτικα σε αμερικη και ευρωπη) εκτροφεια , αν ξερεις κατι που δεν ξερω plese let me know!!!! το φτηνοτερο με 2 γεννιες pedigree με προδιαγραφες πετ kanei 750 eyro με 5 γεννιες πεντιγκρι ανεβαινει το κασε οπως αν ειναι μορφολογιας επειδιξεων η εκτροφης !εγω θα τις αγορασω 1500 και 1750 αντιστοιχα χωρις τα εισητηρια τους:P. αλλα δεν μου φαινεται ακριβο για εκπροσωπο της συγκεκριμενης φιλης!

ευχαριστω τη raisa με την πρακτικη της ιδεα να ψαξω μονη μου για εκτροφειο απο το εξωτερικο γιατι σε γνωστη αλυσσιδα πετ σοπ που πηγα να ζητησω μια διαμεσολαβηση ζητουσαν τρελα ποσα.......:)

εγω θα τις αγορασω 1500 και 1750 αντιστοιχα χωρις τα εισητηρια τους:P. αλλα δεν μου φαινεται ακριβο για εκπροσωπο της συγκεκριμενης φιλης!

:blink::blink::blink: Εσύ είσαι χειρότερη από 'μένα!!! Όταν είπα εδώ πόσο θα αγόραζα το Βιρμανάκι μου, έπαθαν σοκ! Φαντάσου με αυτά που λες εσύ τι έχει να γίνει...:confused:

:blink::blink::blink: Εσύ είσαι χειρότερη από 'μένα!!! Όταν είπα εδώ πόσο θα αγόραζα το Βιρμανάκι μου, έπαθαν σοκ! Φαντάσου με αυτά που λες εσύ τι έχει να γίνει...:confused:

Μάλλον απ' το πολύ σοκ δεν λέει κανείς τίποτα! :lol: :lol: :lol: :lol:

όσοι έχουν τρέλα με μια συγκεκριμένη ράτσα, θα καταλάβουν.....οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν....:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back