Ξέρετε κανένα εκτροφείο ragdoll στην Ελλάδα;

:blink::blink::blink:Βασική προυπόθεση βέβαια για να έχεις τρέλα με μια συγκεκριμένη ράτσα,(η γενικά μια εξεζητημένη τρέλα) είναι η οικονομική άνεση...τα τρία χ που λέμε? χώρος-χρόνος-χρήμα...:up::up::up:
απορία:ασχολείσαι επαγγελματικά με την εκτροφή, και αναπαραγωγή γατιών και άλλων ζώων??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:Βασική προυπόθεση βέβαια για να έχεις τρέλα με μια συγκεκριμένη ράτσα,(η γενικά μια εξεζητημένη τρέλα) είναι η οικονομική άνεση...τα τρία χ που λέμε? χώρος-χρόνος-χρήμα...:up::up::up:
απορία:ασχολείσαι επαγγελματικά με την εκτροφή, και αναπαραγωγή γατιών και άλλων ζώων??:hmm:

σε ποιόν απευθύνεται η ερώτηση;
Εγώ δεν ασχολούμε επαγγελματικά με εκτροφή, αλλά από χόμπι, δεν παράγω δηλαδή μαζικά γατάκια παρά μια φορά το χρόνο...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ ωραίο hobby πάντως !!!;)

γενικα το να εχεις για κατοικιδιο σου εναν μικροσωμο αιλουρο απαιτει ενα πιο ανοιχτο μυαλο.δεν μιλαμε για τα αυτοκολλητα γατακια που ειχαν οι εττικετες μας στο σχολειο που παιζαν με ενα ροζ κουβαρι..μιλαμε για πλασματα με υψηλη αντιληψη, χαρακτηρα, δυναμη και εξυπναδα.τα αγαπημενα μας αιλλουροειδη .αυτη ειναι ειναι η αποψη μου για ολα τα γατουνια αναιξερετος!τα θαυμαζω απεριοριστα.
φυσικα εχω κι εγω τις γεννετικες μου προτιμησεις και μπορω να πω οτι αυτες οι κουκλες-γατες με ΜΑ-ΓΕ-ΨΑΝ
οσο για το οικονομικο ειμαι κι εγω ενας ανθρωπος της μαζας με μικρο μισθο και ευθυνες απλα ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που κυνηγουν τα ονειρα τους και προτιθενται να πληρωσουν για αυτα .αλλοι δινουν τρελα ποσα για ενα αμαξι, αλλοι για μια γατα ετσι κι αλλιως με τα χρηματα που εχω δωσει για τα αδεσποτα θα ειχα παρει δεκα ραγντολ:lol:, αν οντως κανω εκτροφειο θα χρεωνω πιστοτικες καρτες με 10 ατοκες δοσεις και αυτο ειναι δεσμευση!!!!!:P

σε ποιόν απευθύνεται η ερώτηση;
Εγώ δεν ασχολούμε επαγγελματικά με εκτροφή, αλλά από χόμπι, δεν παράγω δηλαδή μαζικά γατάκια παρά μια φορά το χρόνο...;)
ΑΥΤΟ ειναι το ιδανικο και καθε τρεις γεννες μια ολοκληρη χρονια off .και στο εκτο ετος στειρωσουλα .....νιαου....:lol:

...αλλοι δινουν τρελα ποσα για ενα αμαξι, αλλοι για μια γατα ετσι κι αλλιως με τα χρηματα που εχω δωσει για τα αδεσποτα θα ειχα παρει δεκα ραγντολ:lol:, αν οντως κανω εκτροφειο θα χρεωνω πιστοτικες καρτες με 10 ατοκες δοσεις και αυτο ειναι δεσμευση!!!!!:P

:lol::lol:

RAGDOLLS

Έχω πολλά sites με εκτροφεία ragdolls στην Ευρώπη. Να σου στείλω; Συμφωνώ ότι είναι υπέροχα. Εγώ έχω ένα ζευγάρι Βιρμανίας που είναι παρόμοια....

Δεν υπάρχει εκτροφείο για γάτες ragdoll στην Ελλάδα. Αυτό που υπήρχε, της Κογεβίνα, έχει κλείσει προ πολλού... Δυστυχώς, αν θες γάτα αυτής της ράτσας, βρες έναν εκτροφέα στο εξωτερικό.
Βιρμανίας η γατούλα σου; Έχω και εγώ 2 - ζευγαράκι... Κι έχω τρελαθεί! Τι τρομερά πλάσματα

ναι Γιουλη αν θες στειλε μου με πμ , μπορει να μου ξεφυγε καποιο
(ηθελα να ρωτησω και τη φωτηνη τα βιρμανιας λενε φρνουν τυχη...ισχιει???:redface:)

Γιούλη, σε παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία, δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ. Τα προηγούμενα μηνύματά σου διορθώθηκαν.

ναι Γιουλη αν θες στειλε μου με πμ , μπορει να μου ξεφυγε καποιο
(ηθελα να ρωτησω και τη φωτηνη τα βιρμανιας λενε φρνουν τυχη...ισχιει???:redface:)

Αυτό πρώτη φορά το ακούω:hmm:Μέχρι τώρα, πάντως, η Ρενάτα με έχει γεμίσει χαρά και κάνει τη ζωή μου πιο όμορφη.. Ελπίζω να είναι και γουρλίδικη!!!:D

Havana το είπες και τό έκανες!!!!
Μπράβο....σου εύχομαι ό,τι καλύτερο:up::up::up:
Και το σαιτ πολύ όμορφο!!!

αχ raisa σε ευχαριστω πολυ πολυ...
ακομα ειμαι στα πολυ δειλα βηματακια...εχυαριστω παντος για τα καλα σου λογια!!!!!:):redface:

Ragdoll στην Ελλάδα καταπληκτική ιδέα HAVANA. Πριν πάρω τα περσάκια μου έψαχνα για Ragdoll αλλά δεν υπήρχαν γέννες εκείνο το διάστημα. Αυτό που με ενθουσίασε μ' αυτά τα γατιά είναι ότι η μόνη φάση που είναι τελείως χαλαρά είναι όταν τα κρατάει αγκαλιά αυτός που τα υιοθετεί. Καταπληκτικό ειδικά για γάτα

ναι δεν ξερω γενικα απο τοτε που ασχολουμε μαζι τους ολα στη ζωη μου εντελος συγκηριακα αρχισαν να ξεκαθαριζουν πριν ενα χρονο αν μου το ελεγες οτι θα ασχολοιμουν με τετοιυ ειδους γατες και εκτροφη θα γελαα...
κι ομως οσα δε φερνει ο χρονος...
αυτες τις γατες τις θεωρω μαγικες και πολυ ιδιαιτερες....
βρε κοριτσια μου δινετε πολυ κουραγιο με τα καλα σας λογακια ..μακαρι ολα να γινουν πολυ πολυ σωστα...
:)

ναι δεν ξερω γενικα απο τοτε που ασχολουμε μαζι τους ολα στη ζωη μου εντελος συγκηριακα αρχισαν να ξεκαθαριζουν πριν ενα χρονο αν μου το ελεγες οτι θα ασχολοιμουν με τετοιυ ειδους γατες και εκτροφη θα γελαα...
βρε κοριτσια μου δινετε πολυ κουραγιο με τα καλα σας λογακια ..μακαρι ολα να γινουν πολυ πολυ σωστα...

Μην στενοχωριέσαι για τίποτε...όλα θα πάνε καλά αφού το κάνεις με μεράκι!!:up::up::up:
Άντε και μετά να μας διαφωτίσεις με τις εμπειριες σου, μπας και πάρουμε και εμείς επιτέλους φόρα;)

Θα γίνουν σωστά και θα σου δώσουμε κ τις πιστωτικές να μας τις χρεώσεις;)
- με 10 άτοκες μη το ξεχμνάμε ε;-
Θετική σκέψη μην αφήσεις την αρνητική ενέργεια κ την αμφιβολία να τρυπώσει στο μυαλό σου. Αν θυμάμαι καλά είχαι ταυράκι κ εσύ κ το έχουμε αυτό το κακό. Είναι δυνατόν να μην πάνε καλά τα πράγματα; ξερεις πόσο καιρό τα έψαχνα κ δεν έβρησκα τπτ;

μακαρι να παρουν κι αλλα ατομα σαν κι εσενα φορα raisa και να γινοται ομορφα και σωστα πραγματα..
ειναι δυσκολος χορος που δεν ξερω ακομη τι με περιμενει αλλα εχω βαλει καποια στανταρ στον εαυτο μου και στη συνηδηση μου αν και ηδη ξερω πως θα χασω "κοσμο" που λενε ξερω οτι μακροπροθεσμα αυτο θα εχει θετικες συνεπειες δε σκοπευω να δωσω κανενα γατακι αστειρωτο.

αχ slitherin μπορει αν ειμαι ταυρακι αλλα εχω κι εναν χαζο ωροσκοπο τοξοτη που ειναι το αντιθετο μου...:mad:
και με κανει μις κυκλοθυμια....
και μια χαζη drama queen (αν και αυτο ειναι και λιγο απο ταυρο..)
μα καλα εσυ πως δεν κινησες γη και ουρανο για να βρεις αυτο που θες???
να μου πεις αυτη η αξιολατρευτη ασημομπαλα με αυτο το αγεροχο βλεματακι κατω απο τα τσουλουφια δεν αλλαζετε με τιποτα;)

Αυτό έκανα κίνησα γη και ουρανό να το βρω κ μου είχαν πει τότε να περιμένω 4 μήνες κ θα περίμενα δεν ειχα πρόβλημα, αλλά μετά έχασα το Σιαμάκι μου κ δεν ήθελα να ξαναπάρω γατάκι σπίτι τάιζα τα αδέσποτα. 'Ομως μετά από καιρό αφού μ έλειψαν οι χνουδωτές αγκαλιές κ τα αδέσποτα που έχουμε είναι πολύ άγρια κ δεν πλησιάζουν άνθρώπους ξαναέψαξα για ragdoll αλλά τπτ. Και έτσι βρήκα την κυρία στην αρχή κ τον κύριο αργότερα. Γι αυτό σου λέω μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά είναι δύσκολο να βρεις αυτή τη ράτσα ακόμα κ στο εξωτερικό κ οι τιμές είναι τσουχτερές

αστα τι τσουχτερες...
αποκαρδιοτικες και δε δεχονται και καρτες οι σιχαμενοι:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back